Hepimizde Her insanda İrili ufaklı Çene altında Boyunda Lenf bezleri var mı yani Bunları bastırınca Oynatabiliyoruz Hissedebiliyoruz demi hepimizde var yoksa tek bende mi
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Lenf bezlerindeki şişkinlik halk arasında ilk olarak lenfomayı akla getiriyor. Ancak boyunda veya vücudun herhangi bir yerinde lenf bezlerinde yaşanan şişkinliğin büyük bir çoğunluğu kanser dışı nedenlerden meydana geliyor. Yine de bu tür şişkinliklerde zaman kaybetmeden doktora başvurmak hayati önem taşıyor.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
sadece bastırınca hissediyorum mercimek tanesi gibiler
cok belli degil ama sol bpynumda 30mmdi cerrahi oldum dakat o parcada tbc cikti 2.5 yil tedavi aldim cok col agir gecti surec suandada sagda 16mm solda 20mm ve cene altlarinda var ama tedaviyi ve cerrahiyi bpsuna oldum resmen yine agriyor
cok fazla belliydi kansersiz ama verem vardi fakat suanda sadece dis enfeksiyonu grip bogaz enfeksiyonu gibi durumlsrda agriyor hassas sanjrim ama normal ya mercimek kadarsa korkma dis bile etkiler ozellikle 20 yas o yuzden cok takma umursama gdcmis olsun
talma ya onemsiz valla bende dis cektirdim 1 ay once 1 aydir agriyor cok hassas her zaman d3gil ama sakin elleme takma boş ver her insanda lenf vardir enfeksiyonda savasirken buyur takma kafaya baska seylerle ugras
birsey olmsz yaptor sen disini buyusede hemen kuculur zaten korkma ben lenf hastaligo gecirdigim halde dis cektoroyroum 20lik birsey olmadi sanafa olmaz korkma gecmis olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lenf bezlerindeki şişkinlik halk arasında ilk olarak lenfomayı akla getiriyor. Ancak boyunda veya vücudun herhangi bir yerinde lenf bezlerinde yaşanan şişkinliğin büyük bir çoğunluğu kanser dışı nedenlerden meydana geliyor. Yine de bu tür şişkinliklerde zaman kaybetmeden doktora başvurmak hayati önem taşıyor.
sadece bastırınca hissediyorum mercimek tanesi gibiler
evet bonumda ve cene altinda fazla
hissedilebiliyormu elle küçük topcuklar
evet elime geliyo oynuyo sonra aciyo falan mrdada cikti zaten ben yillar once bu hastaligon tedavisini aldim ama asla kaybolmadi
nasil bi tedavi iki cene altında da var mı ve disardan belli oluyorlar demi
cok belli degil ama sol bpynumda 30mmdi cerrahi oldum dakat o parcada tbc cikti 2.5 yil tedavi aldim cok col agir gecti surec suandada sagda 16mm solda 20mm ve cene altlarinda var ama tedaviyi ve cerrahiyi bpsuna oldum resmen yine agriyor
cok gecmis olsun kanserli mi cikti? ilk basladıggında diştan bellirlimiydi neleredryfi
cok fazla belliydi kansersiz ama verem vardi fakat suanda sadece dis enfeksiyonu grip bogaz enfeksiyonu gibi durumlsrda agriyor hassas sanjrim ama normal ya mercimek kadarsa korkma dis bile etkiler ozellikle 20 yas o yuzden cok takma umursama gdcmis olsun
çok da elleme büyür valla
diş çektirdim ondan sonra oldu
yaaa öylemi ellersem oynarsam büyürmü takmamaya calısayim demi
verem belirtileri neler
talma ya onemsiz valla bende dis cektirdim 1 ay once 1 aydir agriyor cok hassas her zaman d3gil ama sakin elleme takma boş ver her insanda lenf vardir enfeksiyonda savasirken buyur takma kafaya baska seylerle ugras
distendir o zaman
sorum su hani normal insanlardada acaba oynadiklarindan bastırdıklarında lenf bezi hissedilirmi
verem bende sinsi ilerledi ama gece olan yogun terleme , aksamlari olan ates , oksuruk, istahsizlik , halsozlik , falan su dahi icememe
evet hissediliyor zaten ve cok cok kucuklerdir herkesde hissediliyor
ayyy cok sagol yaaa
icimi rahatlattın
dişlerime işlem yaptıramıyom ya lenfim buyurse diy
birsey olmsz yaptor sen disini buyusede hemen kuculur zaten korkma ben lenf hastaligo gecirdigim halde dis cektoroyroum 20lik birsey olmadi sanafa olmaz korkma gecmis olsun
ay of demi dogru ben sana yine bu lenfle alakalı sorularım olursa buraya yazarım cevaplarsın demi vok evhamlıyım ben
olur tabiki cevaplarim