Güncellemeler
1 yıl
guncel
Güncellemeler
1 yıl
guncel?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lenf bezlerindeki şişkinlik halk arasında ilk olarak lenfomayı akla getiriyor. Ancak boyunda veya vücudun herhangi bir yerinde lenf bezlerinde yaşanan şişkinliğin büyük bir çoğunluğu kanser dışı nedenlerden meydana geliyor. Yine de bu tür şişkinliklerde zaman kaybetmeden doktora başvurmak hayati önem taşıyor.
sadece bastırınca hissediyorum mercimek tanesi gibiler
evet bonumda ve cene altinda fazla
hissedilebiliyormu elle küçük topcuklar
evet elime geliyo oynuyo sonra aciyo falan mrdada cikti zaten ben yillar once bu hastaligon tedavisini aldim ama asla kaybolmadi
nasil bi tedavi iki cene altında da var mı ve disardan belli oluyorlar demi
cok belli degil ama sol bpynumda 30mmdi cerrahi oldum dakat o parcada tbc cikti 2.5 yil tedavi aldim cok col agir gecti surec suandada sagda 16mm solda 20mm ve cene altlarinda var ama tedaviyi ve cerrahiyi bpsuna oldum resmen yine agriyor
cok gecmis olsun kanserli mi cikti? ilk basladıggında diştan bellirlimiydi neleredryfi
cok fazla belliydi kansersiz ama verem vardi fakat suanda sadece dis enfeksiyonu grip bogaz enfeksiyonu gibi durumlsrda agriyor hassas sanjrim ama normal ya mercimek kadarsa korkma dis bile etkiler ozellikle 20 yas o yuzden cok takma umursama gdcmis olsun
çok da elleme büyür valla
diş çektirdim ondan sonra oldu
yaaa öylemi ellersem oynarsam büyürmü takmamaya calısayim demi
verem belirtileri neler
talma ya onemsiz valla bende dis cektirdim 1 ay once 1 aydir agriyor cok hassas her zaman d3gil ama sakin elleme takma boş ver her insanda lenf vardir enfeksiyonda savasirken buyur takma kafaya baska seylerle ugras
distendir o zaman
sorum su hani normal insanlardada acaba oynadiklarindan bastırdıklarında lenf bezi hissedilirmi
verem bende sinsi ilerledi ama gece olan yogun terleme , aksamlari olan ates , oksuruk, istahsizlik , halsozlik , falan su dahi icememe
evet hissediliyor zaten ve cok cok kucuklerdir herkesde hissediliyor
ayyy cok sagol yaaa
icimi rahatlattın
dişlerime işlem yaptıramıyom ya lenfim buyurse diy
birsey olmsz yaptor sen disini buyusede hemen kuculur zaten korkma ben lenf hastaligo gecirdigim halde dis cektoroyroum 20lik birsey olmadi sanafa olmaz korkma gecmis olsun
ay of demi dogru ben sana yine bu lenfle alakalı sorularım olursa buraya yazarım cevaplarsın demi vok evhamlıyım ben
olur tabiki cevaplarim