Olurcesine sancılı regl dönemleri geçiriyorum bundan kurtulmanın tek yolu Rahmimi aldırmak..
sizce pisman olur muyum?
Bu arada ben zaten cocuk sahibi olmak istemiyorum.
sizce pisman olur muyum?
Bu arada ben zaten cocuk sahibi olmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Insanlarin kararlari zamanla degisiyor. oyle birine asik olursun ki cok seversin ama kisi cocuk istiyordur. ya da senin kararin degisir. ben de diyordum eskiden cocugum olmasin cok buyuk sorumluluk kaldiramam diye ama simdi bebek resimleri gorunce benim de cocugum olsa keske diye ic geciriyorum. dogamizda var anne olmak dogani bozma derim
şu an istemiyor olabilirsin bu ilerde de istemiceğin anlamına gelir mi? Pişman olabilirsin. Onun yerine ağrını azaltabilecek yöntemlere başvur, regl öncesi muz yemek tarafımca denenmiş ve onaylanmış bir yöntemdir. Yok bana hiçbirşey iyi gelmiyor diyorsan da ağrı kesiciler boşuna değil
Tesekkur ederim
İlaçlar iğneler fayda etmiyor muzu deneyeceğim
iyi geliceğine eminim. unutma regl olmadan önce :)
pişman olacağın şeyler bunlar sen istemiyosun da evlendiğin ya da evleneceğin kişinin kabahati ne. doktora gidip rahatsızlığın var mı yok mu öğrenmek dururken olağan bir ağrıyla hayatının geri kalanını düzeltemeyeceğin bir şey yaparak karartmamalısın
şu an evleneceğim kimse yok ortada hi cok cokta evlenmem olur biter
Allah yardim etsin inşallah
Ama Şu an sen o agrilar yuzunden saglikli düşünüp konuşamıyorsun cocuk. istemiyorum demek ne demek evlenmiyecekmisin sen
Evlenecem de illa cocuk sahibi olmak mı gerekiyor...
Güzel insan evlenmenin en güzel yönüde budur zaten evlenip huzurlu bir yuva kurup ve o çekirdek aileyi büyütmek soyunuzun devamini getirmek Allah her kadının annelik duygusunu tatmasini ister unutma bunu
Ama bu dünyaya bir cocuk getirmek dogru mu sizce...
Bir çocuğun günahına girmek istemiyorum kolay degil ki cocuk büyütmek herseyi dusundum herseyi
En doğru olan bu dünyaya bir çocuk getirmek. merak etme Allah sana bir degil 10 cocuk verir ve emin olki onun rizkinida verir şüphen olmasin Şu an türkiye maddi durumu düşük eyvallah ama Allah verirse onun rizkinida verir sen allaha dua et gerisini Allaha bırak oyle düşünme lütfen
Rızık veren Allah ve O ona kefil bunu biliyorum
Benim ki maddi konu degil tamamen maneviyat.
Dünya kötü cocuklar ölüyor tecavuz ediliyor kaçırılıyor Canları yanıyor
Çocuğumun canı yanarsa ben ölürüm isyan ederim bu yuzden dinden uzaklaşmak istemiyorum...
Cocuk elbette fevkalade birsey bundan hic şüphe yok ama dediğimi anlayabildiniz mi?
Tamam ben sizi cok iyi anladim sahsen benimde korkularım var ikerde çocuğum oldugunda acaba ozaman nasil bir ortam olucsk diye gittikce bozuluyor insanlar fazlasiyla ama napalim hersey kader kismet nasiptir
Sen iyi bir anne ol emin ol ki çocuğunda senin verdiğin terbiyeyle büyüyecektir tecavüze gelirsek onu yapanlarin Allah belasini versin cani serefsiz zuzular ama napalim idamin gelmesi lazim bunun için
Cocuk sahibi olmak istesem bile düşünsenize annesi babası ailesi olmayan binlerce cocuk var o guzel yavruların annesi olmak isterim. Allah özellikle yetimlerden öksüzlerden kitabımızda bahsetmiş haksız miyim
Hanh bak işte buda cok iyi bir yaklaşım bravo cok iyi dedin evet elbette yetime ve yoksula bakip evlat edinmek daha büyük bir sevaptır eger oyle bir düşüncen varsa zatem yine bir Anne oluyorsun anne olmak illa kendinden doğacak diye birsey yok dedigin gibide olur
Ya sen neden gizli sordun soruyu sizi görmek tanimak isterdom açıkçası
Teşekkür ederim eig için
Rica ederim
şu an istemiyorsun ilerde istemeyeceğin ne malum? yapma öyle bişey
😑😑cok aci çekiyorum
İstersen de bu kadar kolay almak etik görülmüyor
Ya ilerde fikrin degişirse diye de önlem alıyorlar
O değilde gene bir dr'a git sen. Kistin falan olabilir
Sacmalama pişman olursun
Saçmalama şimdi istemesen bile sonradan istersin
sakın vardır illaki sancılarının bir çaresi
saçmalama. Şu an istemiyosun ama ileride istersin
Pisman olursun belki ya
Cidden pişman olursun
Wtf diyorum
yas 17 18 muhtemelen cocuk sahibi olmak istemiyorum diyo. anam bir dur sabret. hayat oyle degil
24 yasındayım cocuk doğurmak büyütmek oyle sandiginiz kadar kolay degil ki beyfendi
Oyle zevkine sırf Mutlu olayım diye cocuk doğuramam
Herseyini enine boyuna dusundum gercekten
cok cok cok cok erken ve sacma bir karar. insanlar ne acilar cekiyor. sen reglimden canim yanmasin diye dunyanin en guzel seyini mi itiyorsun? ee ilerde asik oldun evlenmek istedin evlencegin adamdanda cocugun olmasini istedin napcaksin?
Sen çocuk sahibi olmak istemiyor olabilirsin ama ya eşin?
Oyle birsey yaparsam zaten cocuk sahibi olmak istemeyen biriyle evlenirim
Çocuk sahibi olmak istemeyen birisi senin kriterin için yeterli mi?
Hayır tabiki de
Ileride pisman olursun diye dusunuyorum. O agrilarin icin doktora gittinmi
Yok evladım aldırma. Başka yollara başvur.
Rahimsiz kadın, topraksız tarla demek
Neden öyle düşünüyorsunuz yalnızca çocuk olmuyor birde regl görmüyorlar. Cok Ayip
kaldiramazsin psikolojik olarak bitirir seni
Ya bu çektiğim sancılar
Nasıl hazırlayabilirim
Hepsini uygulayacam cok tesekkur ederim cok sağolun
sonra pısman olursun bence aklına bıle getırme
Oo kafa yapısına bak 👏
Oooo sagol
ölüden gööt istemek gibi bişey bu :d
Saçmalama lütfen
Olursun
Pişman olursun
Olursun.