Allah yolunda olmak istiyorum. Ama günahlarım ağır geliyor. yardım edin?

Arkadaşlar çocukluktan beri çok ama çok zor bir hayat yaşadım ve anladım ki sığınmam gereken tek varlık Allahmış.çok çektim anamdan babamdan. alkolun, küfrün, zinanın olduğu bir evde büyüdüm. Ama dedim ki tüm dertlerin dermanı Allahtır. Kendimi kendim eğittim. kazandım en iyi üniversitelerden birini. Üni 1. sınıfın sonunda kapandım kendi rızamla. Dedim ki sen bu zamanlara Allah sayesinde geldin, peki naptın onun için dedim ve bir gecede karar verip kapandım. Namaza başladım, tefsir okuyordum. Geliştiriyordum kendimi. Sonra üni 2 de biri çıktı karşıma, bana Allah için gelen. Yaşadığım hayata rağmen duruşumu beğendiği için gelmişti. Benle allah rızası için kuracağı bir yuva istedi hep.3 senedir birlikteydik. okulun bitmesini beklerken nefsimize uyduk ve zina ettim onunla. Ah bu nasıl ağır bir yüktü omzumda.. pişman olduk aylarca uzak kaldık. ama sonra yine yeniden düştük şeytanın ağına. Nerede o günahlar batağında çiçek olarak büyüyen ben.. Kendimi kaybettim. O da öyle. Giderek kötü bir insan oluyordum. Matürbasyon mu dersiniz, zina mı dersiniz.. Çok gnah işledim onunla. Onu da belki ben çıkarttım doğru yoldan. Şeytanı oldum onun. 3 ay önce çok dua ettim.. Allahım bu ben değilim o da bu değil biz nolduk. Madem ben yapamıyorum madem günaha sürüklüyoruz birbirimizi sen al o zaman onu benden diye dua ettim gecelerce çok sevmeme rağmen. ve 3 ay önce beni terk etti. Hiç beklemezken.Öyle bir terk etti ki geri dönüşsüz. duam kabul oldu belki ama çok acı çektim,çok fazla.çünkü yine de seviyordum onu yine de bunca günaha rağmen bir islamın yuvasını kurma hayalim vardı onla. ama gitti. beni istemediğini söylerek gitti. aylardır acı çekiyorum. diyorum ki istediğin oldu hadi şimdi büyük bir tövbeyle dön Allaha. ama yapamıyorum kendimi ikyüzlü buluyorum. Taktığım başörtüden utanıyorum. Hala sevgilim dönsün diye oyunlar yapıyorum peşine düşüyorum. Ben Allah a dönme gücünü nasıl tekrardan bulucam. yıllardır yapamadım bunu o gitti yine yapamıyorum. yardım edin
Allah yolunda olmak istiyorum. Ama günahlarım ağır geliyor. yardım edin?