Gerçi uyumuyoruz pek biz yalnız ve mutsuz olanlar olarak ama yine de olsaydı yani. Kaç saattir sitede bir tane normal soru görmedim ya...

#Wimpy

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gördüğüm rüyaları çok net hatırlarım genelde. Yine de kaydedip izlemek iyi olurdu. Muhakkak kaçırdığım noktalar vardır. Rüyalar içerisinde bize dair pek çok bilgiyi barındırır malum.
Bazı zamanlar iyi olmayabiliyor ancak genel olarak zararsız bir durum. Sadece savaş vs görünce zor oluyor etkisinden çıkmak.
Valla benim rüyalarım genelde aksiyon macera gerilim dolu o yüzden kaydedip izlemek isterdim ki kaydedebilsem izlenme rekorları kırar o derece... 😂
İsterdim. Rüyalar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor günlük yaşamımı bile etkiliyor o yüzden onları sonradan görmek bana büyük fayda sağlardı.
O kadar garip ruyalar goruyorum ki bazen gercekten cok isterdim boyle biseyin olmasini 🤗🤗
Cevap
4Cevap
Uyandıktan sonra gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum. Ve ne zaman rüya görsem başım çatlayacak kadar ağrıyor. Sanırım kaydederdim. O kadar ağrısını çek gördüğün rüyayı hatırlama. Küfür gibi. 😒
Özellikle denizin üzerinde yürüdüğüm ve okyanusu yardığım bir geminin içinde olduğum rüyaları kaydetmek isterdim..
Aynen😊
Ben kaydetsem baya film çıkar çok değişik şeyler var 😄 isterdim güzel olurdu
Denizarin gurucum nasılsın ya :)
Geçmiş olsun gurucum ya soru sorsaydın cevap verirdik ben de iyiyim işte aynı yarın memlekete gidebilirim
😃😃
evet yaa topu topu bir tane güzel rüyam var pek anlamlıda değil ama olsun görmek isterdim :D
hem böylece kabusta görme ihtimalimiz sıfır olur :D
işte kaydettiğin rüyayı gördüğün için kabus görmüyorsun rüyanı görüyorsun :D yaaa :D
haaa :D o zaman tamam :/ işime geldiği gibi anlamışım :D tamam
evet kaydedip defalarca izlemek istediğim rüyalar var
Aklımda kalanlar ile rüyalarımın tamamında ne olduğunu kıyaslamak için.
Yok ya kabus falanda var arasında kaydetmemiz gerekseydi unutmazdık bence
Kaydederdim, hatta montajlayıp film haline getirir her pazar sabah 9:00'da Western filmleri gibi izlerdim :D
Aynen öyle :)) Bu hafta rüyamda iyi savaşmıştım. Birde seyirci gözüyle izliyeyim bakalım felan :D
Ne fetihler yaptık, ne prensesler kurtardık :D Hey gidi..
Rüyalardan, kabuslardan uyanamadık ki hayatımızı yaşayalım :)
Evet kesinlikle, benim ruyalarim birer film zaten. Bayagi ciddi ciddi senaryo olabilirdi.
Ben hiç hatırlamam rüyamı olmasını isterdim evet
rüya görmüyorum yıllardır bu bana koyar mı sence
Bazı rüyalar çok güzel oluyor kaydetmek isterdim
Haha resim süper isterdim güzel olanları tabii
Benim rüyalar dizi olurdu
Evet iyileri saklar klotuleri silerdim
Evet
kesinlikle evet
Olabilir.
Gerek yok kalsın
Evet
Kesinlikle