Rüyanızı nasıl istersiniz efendim? Sütlü köpüklü mü, şekerli kahveli mi?

Ben ortaya karışık bir dürüm alayım
Rüyanızı nasıl istersiniz efendim? Sütlü köpüklü mü, şekerli kahveli mi?

Ben ortaya karışık bir dürüm alayım
Ben rüyamı sipariş verseydim aslında daha çok sevgilimin olduğu ve birlikte çok mutlu olduğumuz bir hayatı yaşadığımız rüyayı sipariş verirdim tabi ki de yani izlediniz mi bilmiyorum ama Başlangıç filmin de gibi olurdu. aslında rüyada yaşardık sonra da gerçekte uyandırdım ama benim için rüya benim kendi gerçekliğim olurdu bu tür bir rüya görmek isterdim ben çünkü gerçek de sevilmeyi yaşamadım hiç maalesef.
ama aslında son zamanlarda sadece kabus görüyorum ileride böyle bir teknoloji olabilir mi bilmiyorum yani istediğimiz rüyaları seçmek gibi olursa harika olur tabi ki de o zaman insanlar en azından uyurken mutlu olabilir stresi de azaltabilirler. çünkü kabus görmek bazen insanın canını oldukça sıkıyor ne yazık ki...

Birde rüyamda süper güçlerim olsun isterdim ben..
Hayırlısı olsun, izledim. Çok hoş olurdu harbiden
Keşke peygamberlerimizi görmek istiyorum ama daha nasip olmadı.
Keşke demek bize yakışmaz. Nefes aldığımız sürece umut kapısı açık, inşAllah diyelim belki bir gün
Çok haklısın yanlış cümle kurmuşum.
Teşekkür ederim
16 yaşımda yatılıda okudum bir yıl. O zamanlar abdestsiz yere basmazdım. Hayallerim öyle güzeldi ki rüyalarıma sirayet ederdi. Çok güzel rüyalar görürdüm. Hocalarıma anlatırdım ama kimseye anlatma derlerdi hep. Bu rüyalar sana özel.
O zamanki ihlasıma dönmeyi çok istiyorum. O zamanki rüyalarımı görmeyi çok istiyorum tekrardan.
Rüyalarımı sipariş verebilseydim üstte anlattığımdan bağımsız olarak gökyüzünde uçtuğumu görmek isterdim. Uzayın zifiri karanlığı ve yıldızların, gezegenlerin, güneşin ve ayın o muhteşem parlaklığını, wolf-rayet yıldızlarını, orion nebulasını ve jupiterin volkanik uydusu io yu görmeyi isterdim.

Orion nebulası. Şunun içinde yüzdüğümüzü hayal etsene🤭
Okurken büyülenmem ve canımın çekmesi normal mi? Ne güzel zamanlarmış yahu imrendim doğrusu
Bu zamanlar çok güzeldi benide o yaşıma ve medrese yillarima fırlatır misinix🤣
@MayaaGüzel hemen ateşleyiciye koydum fitili yaktım bile gfchgvcf
huzurlu sabah gülerek ne rüyaydı be diyebileceğim yumak yumak mutluluk sevgi dolu sıcak çikolata tadında keşke bitmese diyebileceğim kadar güzel bir rüya...
Ya da çikolataya dönüştüğümüz bir rüya değişik olurdu hee cfgfdsf
he kanka sonra bizi içerlerdi ne rüya ama 😂😂😂😂
Cevap
11Cevap
Allah Resulü (S. A. V) ile sadık dostu Hazreti Ebu Bekir (R. A), Hicret yolculuğunda müşriklerin takibinden kurtulmak için sığındıkları mağaranın kapısında iki nöbetçi gibi, iki güvercinden biri benmişim rüyamda.
Ne güzel rüya olurdu
aga be
Güzel ve hayırlara vesile olsun da siparişim yok :)
Ben anne karnına düştüğüm andan itibaren tüm çocukluğumu görmek isterdim.
Ruyalarımıza değil gerçek hayatta sipariş veriyoruz oda gelmiyor 🤔
Onun yanımda olduğu her rüyaya razıyım ki benn
ucmalı bırseyler olsun... bazen ruyamı kontrol edebılıyorum ve doyasıya ucuyorum hatta terledıgım oluyor
Kanat ekledim size uygun mudur? İsterseniz soğutucu da ekleyebiliyoruz ama gecikmeli gelir o zaman
😅😅
Biliyormusun bu zaten mümkün. Güzel hayaller kurarsan önce rüyalarına sonra hayatına yansır.
Katılıyorum
Teşekkürler 🙏🌹
@Berivann6 aynen öyle teşekkürler 👍
Rüya görmek istemezdim. bazen o kadar çok rüya görüyorum ki rüya görmekten yoruluyorum
Rüya mı gerçek mi anlayamamak..
Hımmms... evli mutlu çocuklu bir sipariş alayım ben sjdjdhd 😂😂
Hemen hafta sonu zihnine teslim ederiz dfgcxdfgf
Direkt olarak içinde bulunmak istediğim rüyalar da gelebilir kapıma, teşekkürlerrr
Ricalaar
Direkt erkek profili yapmış ahahahaha 😂😂😂
tabi kii kaçırır mıyım fırsatı eheheh
Babamı ve yeğenimi görmek isterdim hep bir arada mutlu olduğumuz günlerden birindeymişiz de hiç gitmemişler gibi...
Mümkünse bulutların üzerinde bir rüya istiyorum..
Bulutların üstünden çok güzel bir yer kaptım senin içiin
Peterpan gibi uçmayi isterdim kuş gibi zaten anca ruyalarda goruruz jsjs
he ya chvgcfh
Başlangıc filmindeki gibi rüyada olduğumu hissedip ona göre hareket etmek isterdim 😊
Ergenlik döneminde havuz partisi yapmıştım rüyamda tek ben 12 kadın vardı güzel bir rüyaydı 😅
Babamı göreyim sadece
;( 🤍
💛
Güzel hayırlı rüyalar olsun da :)
Hayırlara vesile olsun yeter
Sarayda yaşamak isterdim. rüyamda
Peygamber efendimizi görmek isterdimm😇
Ayy ne güzel olur
Keşke 🌺
Sevdicekli ve huzurlu rüyalar
Onun beni sevdiğini görmek istiyorum.
En guzel ruyalar benim olsun yeter jsnxn