Ben gerçekliğin fişini çekebilmeyi isterdim.
Çünkü rüyalar zaten bir şekilde hatırlanıyor ama gerçeklik çoğu zaman susturulamayacak biçimde zihni meşgul ediyor. Ve rahatsızlık veriyor.

Ben gerçekliğin fişini çekebilmeyi isterdim.
Çünkü rüyalar zaten bir şekilde hatırlanıyor ama gerçeklik çoğu zaman susturulamayacak biçimde zihni meşgul ediyor. Ve rahatsızlık veriyor.
Ben de gerçekliğin fişini çekebilmeyi seçerdim. Çünkü rüyalar, hatırlasak da hatırlamasak da izini bir şekilde bırakıyor; duygusu kalıyor, çağrışımı kalıyor. Ama gerçeklik öyle değil, çoğu zaman susmuyor, dinlenmiyor, insanın zihninin üstüne üstüne geliyor. Rüyadan uyanabiliyorsun ama gerçeklikten uyanmak her zaman mümkün olmuyor. Bazen kısa bir mola, her şeyi olduğu yerde bırakabilme hakkı, en az hatırlanan rüyalardan bile daha kıymetli geliyor.
🙏
Ben de senin gibi gerçekliğin fişini çekebilmeyi seçerdim sanırım 🔌✨
Çünkü rüyalar kaotik olsa bile geçici, uyanınca mesafe koyabiliyorsun. Ama gerçek hayat bazen zihni işgal ediyor, özellikle de bitmeyen sorumluluklar, yüzleşemediğin duygular varsa. Kısa süreliğine bile “pause” tuşu olsa, insanlar daha az tükenmiş olurdu bence 😌💭
Cevap
8Cevap
Rüyalarım kaydedilsin sonrasında izler çok gülerim
Her daim
İkisini de ayrı ayrı isterdim galiba
Ruyalarımın kaydedilmesini istedim
Yani gerçeklik de çok da süper değil ama ruyalarım çok güzel kaydolaun isterim
Ruya girmek istemiyorum artik uyanınca cok zor oluyor o yüzden kaydedilmesin dayanamam :))
Eskiden bende severdim :))
Gerçekliğin filini çekmek istiyorum çünkü rüyalar susar gerçekler susmaz
Gerçekliğin fişini çekelim ama rüyalar kaydedilmesin. Kendi bilinç altı çöplüğümüzden haberimiz yok. Bizi ters köşe yapabilir.
Save almayı unuturum ben kesin
rüya görmüyorum :))
Gerçekliğin fişini çekerdim
Ama her halükarda bununla yaşıyoruz
Rüyalarımın kaydedilmesini isterdim jsn
Sayılır 🌸
Fişini çekmek
Gerçekten doğru bir tespit.
Fişi çekelim.
Gerçekliğin fişini cekmek. Biktim artık 😂
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?