Annem dedemle, babaannemle, amcamla ve halamla konuşmamızı istemiyor. Nasıl davranacağım?

Amcam müteahhit.800 milyarlık borcu varmış.Ödeyemediğinden annemin babamın kendi emekleriyle yaptığı evi ipotek ettirmek istemiş, babam da anneme sormadan imza atmış. Bizim her şeyimiz ipotekli ve biz kiradayız şu an. Amcamlar ise villada oturuyorlar ve hiç umrunda değil,çok lüks bir hayat yaşıyorlar. Ben mimarlık kazandığımda amcam çok kıskanmıştı. Halam da öyle. Bizi hiç istemiyorlar. Onlara gittiğimizde bana temizlik yaptırıyor ama yardım et gibisinden değil de sen buna layıksın gibisinden. Nedir bizlere karşı bu düşmanlıkları anlayamıyorum. Annem de tüm bunlara dayanamayıp üzüntüsünden kanser oldu. Dedem (babamın babası) sürekli bizi yani beni ve kardeşlerimi arıyor, annem de konuşmamızı istemiyor haliyle. Biz bu kadar rezil durumdayken babam nasıl oluyor da o imzayı attı anlayamıyorum. Annem kanserken, benim maket , malzeme masraflarıma para yetmezken. Bizim evimiz üç katlıydı dedem kendi oturduğu evi amcam için ipotek ettirmemiş de, bizimkini bize sormadan ipotek ettirmişler, hayat ne kadar acımasız. Şu anda okulumu bitirip mesleğimi ele almaya çalışıyorum. Ama anneme, olanlara çok üzülüyorum. Ve artık benim amcam, halam, dedem yok galiba:/Zaten pek olmamıştı da. Dedemin böyle yapacağını hiç düşünmezdim
Annem dedemle, babaannemle, amcamla ve halamla konuşmamızı istemiyor. Nasıl davranacağım?