Lise 4. Sinif öğrencisiyim annemle kendimi bildim bileli ne zaman kavga etsem ölsen umrumda olmazsin ölde kurtulayim senden bu boka yaradigin yok diyor 460 puanlık bir lisedeyim her sene takdir ile geçtim fakat bu sene notlarında düşüş yaşandı bu nedenle sürekli olarak notların güzel olsa için yanmaz eğer sınavda birşey yapamazsan seni evlendiririm diyor dövüyor sürekli. Ayıdan farkım olmadığımı söylüyor kucukligumden beri hep ona sorunmusum ayı alip eğitse daha başarılı olurmus bugün boş yere sinirlendi bağırdı çağırdı. Keşke olsen ölde kurtulayim dedi o kadar sinirliyim ki ona oyle birşey yasatmaliyim ki pişman olmalı. Hep dedim umursamayacağım ama artık ne yapsam olmuyor. Dayanamiyorum yazın en yakın arkadaşım telefonda konuşurken can verdi. Trafik kazasından. Sonra ise bu beni o kadar etkiledi ki birşey yapamaz oldum. Sadece Annem değil babam da derslerimin düşük olduğunu söyleyip sürekli kızıyor. Uni sınavından hiçbir halt yapamayacagimi söylüyorlar. Her akşam azarlıyor artık ne yapmalıyım bilmiyorum bileklerimi kesmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum. Annem sürekli öl diyor öyle birşey yaşasın ki pişman olsun istiyorum çok kotuyum ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapayım ki pişman olsun ömrü boyunca bunların acısını çeksin
Güncellemeler
+1 yıl
Su an evde değil bütün problemleri yüzüne söylesem ne der
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler