Annem sürekli öleceğim diyor ne yapmalıyım?

Dört kardeşiz biriis otizimli ortaokulda diğeri bebek ve abim var. Annemin hayatı boyunca çektiklerini sadece kendisi bilir. Otizimli kardeşim saldırgan annem ve Bebek kardeşim dahil herkese saldırıyor. abim annemle babama karşı çok sorumsuz ve terbiyesiz onları her zaman cok üzüyor bazen ben de çok üzüyorum. Annem şimdiye kadar kendine bir kazak almış değil hayatını bize adadı desem az kalır. Telefonu bile daha bu sene oldu. otizmli kardeşimin arkasından hepimiz koşuyoruz yinede baş gelemiyoruz annem çok yorgun ve bitkin bide şeker hastası ve henüz 35 yaşında. Dedem ayağında çıkan bir problemden erken ölmüştü annemde de çıkmaya başladı. üniversiteye başlayacağim ama annemi tek birakmak istemiyorum kardeşlerim ile. Otizmli kardeşim anneme sadece bir yane vurarak bile onu devirebiliyor. Bir yandan okumak istiyorum bir yandan annemin yanında kalmak. Ona bişey olmasından da korkuyorum çok üzülüyorum onun için. Yaşama hevesi bir gram yok bizim için yaşadığını biliyorum. Yaşadığım yerde üniversite yok ve iyi bir üniversite tutturacagimi biliyorum en güzeli de bizden uzakta. Ne yapacağımı bilmiyorum anneme bişey olursa hem okulimdan olurum kardeşlerime bakmak için hemde annemden olurum. Onu kaybetmek istemiyorum ancak hep öleceğini söylüyor korkuyorum
Annem sürekli öleceğim diyor ne yapmalıyım?