En yakın arkadaşım ve nefret ettiğim sevgilisi?

En yakın hatta çocukluk arkadaşım üniversite için şehir dışıma gitti be ben onu yanına gidip bir kaç kere ziyaret ettim ama onun çok değiştiğini gördüm ilk gittiğimde beni yeni tanıştığı biriyle tanıştırdı ve ben ondan feci derecede kıllandım arkadaşıma ondan uzak durmasını söyledim oda tamam felan dedi en başta oda sevmiyordu zaten Sonra bunlar 3 hafta Sonra felan sevgili olmuşlar tabi bunu bana söylemedi ben onu tekrar ziyarete gittim yurdunda felan birlikte kaldık bana o çocukla sevgili olduğunu söyledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve orda hiç yapmıycağı kötü davranışları yapıyo sigaraya başladı mesela bana karşıda değişti şu an konuşuyoruz ama ben hiç eski arkadaşımdış gibi konuşamıyorum sanki başka birisiyle konuşuyorum psikolojim bozuldu ederim ablam kadar seviyorum cidden onu ben her anımı onunla payşatım her gün birlikteydik ama o aylarca tenezzül edip 3 saatlık yolu gelemiyo napmam gerekir sizce (ve o sevgilisinife gerçekten hiç sevemedim ön yargılı değilim daha öncede çok oldu gözlem yaptığım kişiler ve hepsinin sonucunu gördüm altıncı his gibi bişey yani )
En yakın arkadaşım ve nefret ettiğim sevgilisi?