En yakın arkadaşım az önce bunları bana attı kanka çok romantik değilmii dedi bende bu ne be dedim sen ne anlarsınki aşktan dedi kapadı tamam iyi güzel tablolarda ne alaka yani bukadar abartması?

Romeo ve Jüliet mi 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ben onu oyun olarak biliyordum sadece kitaba da mı dökmüşler yoksa ordan burdan ne görüyorsak çat pat o kadarını biliyoruz fazla da bilgimiz yok zaten aman neyse banane elin gavuru yapmış bir şeyler fazla kafa yormaya gerek yok şu saçma şey için
1. Foto : Kız bıçak yemiş adam da kanlar içinde onunla uyuyor
2. Foto : Adam kızı öpebilmek için balkona kadar tırmanmış kızı öpüyor
3. Foto : Muhtemelen adam kızın dizinin dibinde ölmüş
Teşekkürlerde bizde onu görebiliyoruz amaç neyi anlattığını bilmek
Arkadaşın erkek mi? Muhtemelen sana yazıyor
Yoo kız skjff hikayede romeo ve julietmiş yeni izlemiş nasıl bilmessin bu hikayeyi falan diyo
E tamam işte nedir bu kadar merak ettiğin, kız romantik bir şey görmüş sana atmış sen anlamayınca ne anlarsın aşktan demiş :)
Biraz da haklı galiba :P
İyide ben nerden biliyim romeoyu julieti sjfjd tek bildiğim erkeğin zehir içip kız uğruna öldüğüydü kızda görünce erkeğin kılıcını alıp karnına saplıyodu
İkisi de gebersin :)
Masallardaki karakterler.
1. Uyuyan güzel
2. Rapunzel
3. Pamuk prenses
Yok romeo ve juliet çıktı
Şaşırdım
Bunlar romeo ve juliet hikayesini biliyorsan tabikide romantik
Tek bilen sen çıktın az önce sordumda kıza helal olsun hikayeyi biliyodumda bunlarla bir bağlantı kuramadım arasında şimdi bana zorla izlettiricek galiba filmimi ne varmış hayran kalmış hikayeye
Cevap
18Cevap
Romeo Juliet hikayesi sonsuz. Ask içeren kavuşmaya uğrasan iki asık ölümüne bir araya gelmek icin herseyi yapıyorlar
Anlattı arkadaşım gerçeğide saçma ya toplam 7gün falan aşık oluyolar galiba sonrada birbirleri için öşüyolar
Durum öylede kız oluyor erkek te kızın yanına geldikten sonra ik önce ağlıyor sonrada kendini öldürüyor bir yatakta ikiside oluyor ama daga si varda uzun hikâye Gercekten guZel ask hikayesi
Kankan sana yürüyor bu kadar açık anlatımı anlamaduysan iki şık var ya anlamak istemiyorsun ya da gerçekden bu soruyu soracak yaştasın
Alakası yok ğrendim neolduğunu
manası çok derin ben adama bilezik gibi geciririm demek, saksıya fesleğen gibi oturturum anlamida cikabilir :D
Yok romeo ve julietmiş skfkd
Bunların yerine kel oglanla can kızı ataymıs en azından cok fazla dusunmezdın
Romeo ve julietmiş bu arada
Entel dantel işler bunlar cok kafa yorma
bir resme 28 Dakka gözümü ayırmadan baktım geçen gece. Bazen bir duygu yakalanabiliyor
Yok be romeo ve julietmiş yeni izlemiş etkisinde kalmış bende hikayeyi nasıl bilmem diye trip atıyo biliyorumda biraz yalnış biliyomuşum
😁 Zor bir arkadaşlık 😁
bizim. kavatlarda pavyon videoları atiyorlar dua et. dua 😂😂
Romeo ve julietmiş
Hikayeyi bilmediğim için yorum yapamıyıcam tek bildiğim romeonun bir zehir içip kendini öldürdüğü sonra juliette romeonun kılıcıyla kendini öldürüyodu ama belliki romeo julieti sevmiyomuş intihar ettiğine göre sıkılmış ondan bu arada kereme falanda bakarım şimdi nolduğuna
Okudum şimdi hepsinide hepsi birbirinden saçmaymış be
Sonsuzluk bu edebi bilgin zayıf olmalı herhalde bu iki karakteri tanımıyacak kadar :)
Öyle değişik romeo ve julietlerle ilgilenmiyorum
kadınlar adamın belasını m1ker anlamına gelıyo kanks
Romeo ve juliietmiş
Aşk için Ölmeli
Aşk o zaman aşk demiş arkadaşın😂
Romeo ve julietmiş
Bu romeo ve julıetin fotoğrafı
sanattan anlamıyorsun bari laf atma
Nasıl anlamıyorum allah aşkına aşk dışı ne öğrendin burdan bu arada arkadaşıma sordum şimdi doğru cevabıda buldum sanki sen biliceksin he
gerçekten çocuk haklı 😂
Romeo jülietin figürleri bunlar
Oha be sadece 2tane bilen çıktı burdan bakarakmı öğrendin yoksa biliyomuydun okadar ünlü bir hikaye ama bilen insan yok doğru düzgün sjfkd
Romeo ve juliet bir kitapmıydıı😱😱 yıllardır tiyatro sanardım
Hepsinin hikayesini bilmek gerek
Aynı şeymiş hepsi romeo ve juliet
Dusun iste ben o kadar o uzagim
Bende bilmiyodum üzülme dkkgd
Mutlu oldum la ne uzulmesi
Niye be çok cahiliz en önemli tiyatronun konusunu daha bilmiyoruz zaten
Ortadakinin romeo juliet oldugunu biliyodum o balkon sahnesi vs bazi seyleri biliyorum o kadari gayet kafi
Romeo ve Julietin sonsuz aşkı
romeo juliet aşkı
anlamı büyük
fazla abartmış..
anlami derin bosver
Neresi derin öğrendim nolduğunu
Romeo ve juliet
Bilmiyorumki sjfjd hikayedeki tek bildiğim şey erkek kızın öldüğünü sanıyodu zehiri içiyodu o anda kız uyanıyodu romeonun öldüğünü görünce onun bıçağını karnına saplıyodu
Bilmiyorumda saçma bir hikaye gibi adam zehir içtiğine göre hayatından mutlu değilmiş demek oluyo buda julieti sevmediği anlamına geliyo bide okadar duymuştuk romeo ve juliet diye
bilemedm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar