Bunun manasını anlayamadım. Nedir sizce?
Bir erkek neden beğenir bu görseli ve ne düşünmüş olabilir

Bunun manasını anlayamadım. Nedir sizce?
Bir erkek neden beğenir bu görseli ve ne düşünmüş olabilir

Sanki adam küçük bir kalp almış eline ipe bağlı kukla gibi duruyor sahte, bu şekilde kadına vererek kandırıyor onu ve kadının şehvetini vücudunu sanki bak sana kalbimi veriyorum diyerek kullanıyor. Kadın da onun kalbini alıyor adamın kendini sevdiğini sanarak ve tüm her şeyini ortaya koyuyor vücudunu onun isteklerine cevabı vs ama adam kırmızı bir de şeytan gibi davranışın arka planda seytanligini simgeliyor bu da...
Valla ne bilim ben bunu anladım öyle kafadan yazdık bir şeyler de bakalim
Bemcede tamamen böyle. Hiç anlam verememiştim buna ya
Seviyor gibi yaklaştım aşık gibi davrandım ama tek amacım cinsellikti diyor bence fotoyu baya inceledim zor anladım
Ya da ben onu sevdim aşık oldum ama bu hislerimi seks uğruna kullandılar diyorda olabilir iki anlam çıktı bende
Bunu bir ay önce ayrıldığm sevgilim beğenmiş. Bundan önce aşk acısına dair beğenileri vardı. Bunu görünce şok oldum. Hiç cinsellik olmadı bu arafa
@Ortakkk acımasız derken. Bu ilişkiyi istemeyeip giden kendisiydi. Üstelik en çok çabası olan da bendim. :))
Aynn adam şeytan olduğu için sanki kadını kullanıyor gibi daha çok
Cevap
8Cevap
kalp oralı 🙄 kolların şeytana ait olduğunu farkettim bu durumda erkeklerin şeytan oldukları çıkarımını yaptım yine 😒
Galiba şeytan kadına kalbini yediriyor. Duygularınin kölesi olan bir kadin sanırım.
Banada kalsa adam kârda
Senin o güzel kalbini yerim diyor. Demekle kalmıyor, uygulamalı gösteriyor.
Hahhaha. Yorumlarda bakış açıları değişik ve hepsi mantıklı geliyor. Önemli olan eski sevgilimn hangi düşünceyle bunu beğenmş olması dkdj
Hiç yaşamadık. Bir de bunu yapmayacağımıda biliyor ki kendisi de evlenene kadar istemem demişti. Üstelik beni kırıp giden pes eden kendisiydi. Bende saydırıp engelledim sonrada acı çektiğine dair paylaşımlar beğeniler oldu. Acı çeksen ne olur harekete geçmedikten sonraa
Bunu nereden buldun ve ilk defa bu kadar garip bir görsel görüyorum
Bir ay önce ayrıldığm sevgilim beğenmiş ben de anlam veremedim
Kadına kalbine masaj yaparak uyariyor
Hangisi daha cani diye düşünmeden edemedim
Cinsel çağrışım
Ağzına veriyor işte
Doggyde kadına kalbini veriyor sanki
Ağazına alıyo ;)
Yürek yemiş yani mangal seviyor
Ağazına alıyo ;)
Cinsellik
Cinsellik