Nasıl etkileyebilirim bu erkeği?
Nasıl kızlardan hoşlanırlar?
Nasıl kızlardan hoşlanırlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir şişe su al bir yere otur yavaşça iç içerken de İsmail yk soyle o cocugu düşünerek o zaman degıl akrep basak olsa etkılenır
Çok etkilemişliğin var herhalde
En çok cinsellikle ilgilencek fantazi dünyası rengarenk erkek akreptir. Cinsel olarak yaklaş. Samimi ve dürüst ol.
Etkilenmeyi neden burçlara baglıyorsun ki her akrep aynı kişiliğe sahip değil ki
Cevap
4Cevap
Bu sorunun cevabını biz de arkadaşım için arıyorduk.. her an her yerde bakımlı olmalısın, doğru giyinmeyi bil, olduğun gibi biri olduğunu ona göster ve her zaman doğru ol doğruyu seç. Biz test ettik ve onayladık hem de güneşi yükseleni ve ay burcu akrep.. onun gözü her yerde olduğu için seni anında farkedecek. Gerçi zaten iyi biriysen karakterini ona gösterdiğinde ve bakımlı olman yeterli olacaktır. Bir de.. seninle konuşurken arada kekeliyorsa, çekingen davranıyorsa ve sürekli senin olduğun ortamda bulunmaya çalışıyorsa senden hoşlanıyordur.
Tutkuyu severler ve akrep burcu erkeği kontrolcudur. Hani etkilemek için biraz gizemli ol kaba olma sevecen içten tavırlar sergile.
Sevgilimm akrep burcu benden yola çıkarsak. Mimiklerimi seviyormuş çok doğal komikmişim
Çapkın olurlar. eteğini aç yeter.😂
Akrebim, nasıl etkileneceğimi hiç bilmiyorum. :)
kıyafetlerle etkileyebilirsin
Akrep burcuna kuyruk sallamam yeter
Yap makyajı geç karşısına göz teması kur
Atesli kizlardan orasi kesin
yatarsan ama sonra yuzune bakmayabilir
Bilmiyorm
etkileyemezsin
seks tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar