Güncellemeler
+1 yıl
Çok zeki burclara imanıyor hisleri kuvvetli. Buraya 50 tane ortak yönümüzü sayarım. İnsan her konudamı anlasır yaa. Aramızda inanılmaz bir uyum çekim hissediyorum ve ne kadar gercekçi samimi sorgulanır ama dahada iyi olmak istiyorum ben bununla ama dısarıdan baksam ilk olarak bu çocuk bana bakmaz diyordum klasik akrep ama bana attığı adıma karsılık verince zekasına en çok vuruldum diyebilirim çünkü aynı ben o ve marka takıntısı düşkünü bense güzellik alanında tecrübeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece sevişirken sana deli gibi aşık olduğunu zannedersin ondan sonra yok
Peki bana karsı cinsellik dısında gittiği yere kadar herşeyini paylasıp hayaller kuruyorsa?
Güven vermeye çalışıyor
Ama bende garantici bi insanım. Hatasını gördümmü onu mafvederim oyun oynarsa bana
Akrep erkekleri ilgiyi sever sohbet sever seks muhabbetini sever
Nude atsan düşer zaten uçkuruna çok düşkün burçlar
Pek cinsellik konusu açılmadı Şu an
Biz karakter olarak anlasıyoruz Ve bana sürekli karakterimden yana soru soruyor ve kavusunca olan hayallerinden konu açıyor. Sevilmek istediği o açlığı bana anlatıyor. Bublar akrebe ters seyler değil mi sizce? Kendimde akrebim ve herkese kapalı kutuyum ama onunla olduğum frekans çok farklı olduğunu düşünüyorum
Hayır değil akreplerin bir çoğu uçkuruna düşkün olsa da bir çoğunun önceliği sevgi sevgi açlığı ve duygusallık var
Duygusal değiliz umursamazız kendimiz ve isteklerim mesela dısında eğer birisini düşünürsem o insana ben sahsi fikrim olarak değer veriyorumdur ve pasif olmamda ancak o insana değer olduğunu düşünüyorum. Sayet babama bile boyun eğmem kural tanımam narsist insanlardan nefret ederim ama bana herşeye tamam bitanem nasıl istersen öyle olsun diyor evlilik bahsi bile açılıyor. Çok sasırıyorum bu duygusal ve romantik olusu akrep burcumu yoksa aradığım kişi dedirtiyor tabi Şu an için erken ama eğer gerçek kişiliği buysa ben etkilendim onunda benden etkilenmesini istiyorum
Sevgi açlığıda var demek. Ben hiç o konuda mesela sey yasamadım evet sevdiğim insanı arzularım ama asırı seçiciyim. Duygu olmadanda sevişebilirim duygu oluncada. Bu hem askı güçlendirir hem tek etken olduğunu düşünmüyorum. Yani seksle bağlanmam diye düşünüyorum
Knka çok istekli olurlar
Bana o konuda bişey belli etmedi kendisine dair. Saygı duyarım dedi ben egoist sanıyorum karsısında kendimi çünkü bana her konuda Şu an sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor ve beni hiçbir seye zorlamıyor. Dısarıya umursamaz ama bana bu konuda öyle değil gibi hissediyorum. Oyundan çıktı Aradığım için🙊
Azgınmısın diye sor😀
O istekli olabilir ama benimde yükselenim akrep ve cilveli bi kızsam ya 🙊😂
Wuhhuuuuu yansın geceler
Bn akrebim neler olur tahmin ediyorum 😀
Bi akrep olarak ama ben yönetmeyi severken ancak sevdiğime pasif olurum su lafını dediğinde sen bana değer veriyosun dedim ama bende pasif olur alttan alır inadımı köşeye çekerim dedim. Hayır olmaz dedi ama sonra akrep zehrini kusma doz olsun mutlaka dedi 2 ayrı beden tek karakter. Bundan sonrası ne olacak çok merak ediyorum
Ya sen kadınlığını kullan gerisi tamam 😀😀
Ağzına otururum senin bak de😀
Bir akrep sadece dinlerim dediyse alttan alırsa o insan onun için çok önemli biridir biz alttan almaktan ve pasif olmaktan nefret ediyoruz kendimden biliyorum bunu ama bana her şey yapabilirsin diyor. Hayatını bile düt o zaman ahah
Sende Akrepsen bence beni çok iyi anladın sjsjdjdns
Biz mesela 8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici demi
Niye vermedi
Olmuyor asla alamıyor içine aşırı büyük olduğunu düşünüyor
Ben onunla seks yaparsam beni bırakma sansı olamaz ve ne kadar tehlikeli olduğumu biliyor ama tehlikeyi de seviyor
Mus yani beyfendi
Hırçın mı becerilmek isterdin
Kendi düsüncelerimi okuyacak bi adam yaa beni 5 günde etkileyen tek sey kesinlikle bu. Çünkü hiçbir erkek bu kadsr zeki olmadı bir kere boğa burcundan etkilendim bide bu. Herkes kolayca dikkatimi çekemez ama işte bununla olduğum frekans çok farklı
Ya beni bulsana sen
Ben olsam garantici olsam beni bırakmıcağının garantisini alsam beni parçalamasını isterim skdkdkd
50 tane kurduğum tuzaktada hâlâ sağ kalırsa vercem ama verene kadar bir bakmıski nikah masasında ahah
ooowwww naptn sen ya kul köle olunur saana
Bağırta bağırta becermelii.
Seni o