Ekşi sözlükte gördüm bu başlığı. göçmenler genelde modern entellektüel falan oluyomuş özellikle Boşnaklar.
Aynen
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adamın dibi olan vatan sever Kürtler dışlanıyor, Türklerle birlikte vatan hainlerinin ülkesine savaşmaya gidip ölüyorlar.
Vatan hainleri burada tatil yaparken, bizim askerlerin Suriye'de ne işi var acaba.
Sevgilim boşnak huy olarak çok çok iyi. Tip olarakta öyle ayrıca 😍
sen ama tam bir 2. sınıf vatandaşsın. ha sende göçmensen bişey demiyorum ama ayıp yani eğer türksen hemen onu bırak layık değilsin. kolay kolay başka ırklardan kız alıp vermezler ayrıca boşnaklar. ama avrupalıysan sıkıntı yok.
2. sınıf vatandaşsın derken neye ve kime göre? Maddiyata göremi yaşam tarzı sosyal ortammı neye göre karar veriyoruz ki? Türküm. Ayrıca layık değilsin derken neyi kastettinki seviyoruz birbirimizi
bir boşnak ya düşünebiliyomusun koskocaman bir slav ırkı sen nesin orta asyadan gelmiş hatta belki araplarla karışmış bir ırksın oda avrupalı. ailesinin sana kızıo vereceğini zannetmiyorum çünkü boşnaklar kendi ırkı dışında kız vermezler. 2. sınıf vattandaşsın derken şunu kastettim. bak üstte yazdım türkler 2. sınıf vatandaş çünkü avrupa ırkı değiller. maddiyat yaşam tarzı etkisiz bir faktör fakat göçmenlerinde genelde maddiyatlarının iyi olduğunu söylemek doğru olacaktır çünkü şuanın beyaz türkleri göçmenler (avrupalılar) olarak anılıyor.
Sonuç olarak şu an ikimizde aynı ülkede aynı şartlardayız bir ırkın geçmişi bişeyi etkilemez. Ha evet maddi olarak iyiler ama benimde iyi Babam havacı subay bende hava subayıyım maddis olarak şükürler olsun çok çok iyiyiz. Annesi babası karşı çıkardı heralde vermeye niyetleri olmasa demi?
Uygun bir zamanda evlenmeyi düşünüyoruz ama ülkemiz şu aralar kötü günler geçirdiği için ertelemek zorundayız
ezik hissetmelisin. bunu yapmalısın. aynı durumda olmadığınıza emin ol aranızda dünyalar kadar fark var. annesi babasının ne dediği daha belli değil sanırım ama ilerde sorunlar çıkabilir. hem fakirsin (türkiye ortalamasına göre iyi olabilir ama bir boşnak ortalamasına göre çok daha fakirsin) hem türksün o bir slav. böyle düşün. boşnaklar çok zengin ve asil bir ırktır.
bak bu bir geçiştirmede olabilir dikkat et. ülkemiz kötü durumda diye yiyoda olabilir. terkde edilebilirsin. birinicisi o bir kadın kadınlardan çok şey beklenir. ve boşnak boşnaklarda dediğim sebeplerden ötürü senle sevgili olamayacağına göre muhtemelen oyalıyor seni.
Olayı ben erteliyorum çünkü asker adamız zaten bide ne yapayım bu kadar silah arkadaşım şehit olurken düğünmü yapayım içim hiç rahat olmaz. Boşnaklara görede fakir olduğumuzu sanmıyorum sülaleden gelen zenginliğimiz var lafını yapmayı hiç sevmem ama durum böyle
neyhse ya boşver benim dediklerimi unutma sen yiende.
Sende bu dediğimi unutma bak ırk meselesi değil karakter meselesi sevgi meselesi aileler bile anlaşmış ırkmı engel olacak...
sende bunu unutma bu devirde karakterin önemi mi kalmadı ya zenginlik ya ırk. kişioğlu her zaman birilerine karşı üstünlük kurma gereksinimi hisseder insanın içerisinde vardır bu sende tehlikeli sularda yüzüyorsun.
önemi kalmadı*
oyle bırsey yok. sen aynı konuyla alakalı bı ıkı soru daha sordun galıba.
aynen 3 ay önce sormuştum.
Aslında öyle değil ama ne yazık ki öyleymiş gibi davranılıyor
Cevap
2Cevap
göçmen değilde suriyeli desen kısa türkçe dahha iyi olmazmı sonuçda göçmen olupda suriyeli olmayıp 5. sınıf insan muamelesi görende var
Evet bizim burada ki Boşnaklara göç edince devlet arazi vermiş ev yapmışlar hepsinin mali mülkü var. Ama çok iyi düzgün insanlar helal hoş olsun
1. sınıf türkler 👍🏻
İnsan ayıran grubun sıralamada yeri bile olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar