Şimdiye kadar başka bir insanın fiziksel özellikleri ile dalga geçtiniz mi? Yanınızda biriyle dalga geçilse sizde katılır mısınız? Yoksa dalga geçenleri uyarır mısınız?
Başka bir insanın fiziksel özellikleri ile dalga geçtiğiniz oldu mu? Yanınızda dalga geçilse siz de katılır mısınız?
Valla yüzünüze karşı demese bile arkanızdan konuşan olur muhakkak.
Dalga geçen de çok oldu, dalga geçtiğim de çok oldu. Artık o konuda daha hassasım.
Dalga geçse yanımda birisi eşlik etmem mümkün mertebe, zaten o tip insanları uyarsan ne olacak, sürekli tartışma çıkar durur, öyle insanları dikkate almamak gerekiyor, laftan anlamazlar, anlasa da kavramazlar.
Dalga geçen insanın amacı sinir etmektir, üzerinden prim yapmaktır, bu daima böyledir :) Prim vermeyin derim.
Küçüklükte böyle saçma bir şeyi yapmış olabilirim ama şimdi asla yapmam. Zaten bir insan birinin değiştiremediği özellikleri ile dalga geçiyorsa bu yaptığı davranış kendi eksikliklerini bir şekilde kapatma örtme girişimidir. Genellikle çocukluk döneminde aşağılanma gibi olaylara maruz kalan kişiler yapar bu davranışı.
Kapıyı açtım, önündeymiş havalı, aşağılayıcı bir ses tonuyla "hüffffff" dedi. " biiiip dombalağı" dedim. "Dombili, şu tipine bak sen önce" dedim. Arkadaşım "yapma çok yanlış" dedi. Ama gormuyo musun? dedim kızgınca. "Sebebin her ne olursa olsun yanlış" dedi. Şu an hak veriyorum. O an tepkisine çok kızmışsam demek ki... E durma kapının önünde sen de...
Küçükken benimle dalga geçenlere aynı şekilde karşılık verdiğim olmuştur bunun dışında insanlarla dalga geçmedim. İnsanları küçümsemek, aşağılamak bana göre değil. Her kim bunu yaparsa yapmaması konusunda uyarırım.
İnsanlarla Alay eden kişilerden hemen uzaklaşırım. Bana gelince kendince bir savunma sistemi geliştirdim en fazla 1 kez dalga geçerler sonra sıkılırlar.
@hellomisS Gülerim bakayım harbiden öyleymiş derim , alay ettikleri şeyden çok memnun olduğumu hiç rahatsız olmadığımı onlarında benimle ayn görüşte olduklarını düşündüğümü söylerim deli mi ne.. gibi bir surat ifadeleri olur söver giderler bende kahkahayı başarım
Cok yakin arkadaslarimla surekli birbirimizle dalga geceriz ama onun haricinde baska insanlara yapilmasini hos karsilamam, kimsenin buna hakki yok, yapanlar once kendilerine bakmali.
asla katılmam katilana da kızarım ama eğer fiziksel özellikleri benden kötü biri benimle dalga geçmeye çalışıyorsa susmam kendi fiziksel ozelliklerine bakmasını öneririm 😊
Dalga geçmiyorum, dalga geçeni uyarmam. Her koyun kendi bacağından asılır. İnsanlıktan nasibini almamış kişilere bu yaştan sonra insanlık dersi verecek değiliz.
açıkcası Dalga geçmişliğim oldu ama haksız yere asla :) oda bana önceki zamanlar laf atmıştır oyuzden demişimdir. benimde yaptığım doğru birşey değil ama içimin yağları eriyor :)
Hiç Geçmedim katılmadım yapanlarında ağzını burnunu dağıttım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asla dalga geçmedim, geçmemde, en nefret ettigim seydir!! Eger yanimda dalga geçilse, bende o kisilerle dalga geçerim, fena bozarim en iyi arkadasim olsa dahi!
hayır ne olursa olsun bir insanı dış görünüşüyle alay geçilmez hatta hiç birşeyi ile alay geçilmez he yanlış birsey yaparsa o zmn gecersin ama öbür türlü kesinlikle karşıyım
En İyi Cevaplar