0
Kendimi uzmemek için ne yapmalıyım?
0
canını sıkma şöyle bir görüş vardır tamam güzeller yakısıklılar sevgılı cok rahat yapabılıyor. ama evlenme soz konusu oldugu zaman oyle degıl. mesela kadınlar cogu zaman cok yakısıklı olmayan bırılerıyle evlenır neden cunku eger fazla yakısıklı olursa elımden kaybederım korkusu olucak keza erkeklerde de oyle tamam hepımız guzel kızlarla bırlıkte olmak ıstıyoruz ama o anlık o evlılık soz konusu oldugu zaman cok guzel elımden kaybederım guzel oldugu ıcın bır tarafı kalkmıstır ve baska erkeklere gıtme secenegı cok oldugundan guzellerle fazla evlılık dusunulmez.
Hangi ildesin bana özelsen resim atabilirmisin gerçekten çirkinmisin yoksa ergen kafasiyla mi yazdin merak ediyorum bende cok tipsizim sktr et yaaa bende evlenmedim... intihar bile çok düşündüm düşünüyorum da bazen... aynı duygulardayız... hemen hemen
sevgilinin olmaması veya evlenmemen çirkinlikten dolayı mı.. Sevgilin olunca veya evlenince dha mı güzel olcaksn. Neden Allahın verdiği güzelliğe isyan ediosn. beterin beteri var dğl mi. Özürlü doğanlar var , Kaza yaparak yüzünü veya organını kaybeden insanlar var. neden onların durumunu gözardı ediosn. ve sorarm sana neden haline şükretmiosn..
Guzellesmeye calis elbet imkani var. degisime saçlardan başla sjjs
Herkesin bir alicisi var merak etme evde kalmazsin
Valla ne yalan soyleyeyim. bende bundan bir yil oncesine kadar seninle ayni dusuncedeydim kendimi hic begenmiyodum. Hic sevgilim olmayacak saniyodum. Sonra biriyle ilk arkadas olarak tanistik sonra olaylar gelisti birbirimizden hoslandigimizi fark ettik cikmaya basladik. Hic ummadigim. bir zamanda oldu bu olay. Ve ben şuna inandim ki 'hayat hep bir surprizlerle doludur'. O yuzden hiç karamsarliğa girme olacagi varsa zaten olur :)
Cevap
18Cevap
Evladım sülaleni mi dert ediyorsun.
Sen onu bunu boşver #Nasılım a geliyorsun, bir soru açıp resmini koyuyor ve bizden tahlil alıyorsun.
Rapor anında cebinde.
Bedava, fırsatı kaçırma, koş
Sen naptın ya öşdün mezara girdin😒😒 herkezin bir kısmeti var yaşayıp görceksin.. biri mutlaka çıkcak karşına;çirkin olduunu iddia ediyosan yakışıklı uzun boylu biri varsır mutlaka kısmetinde;güzel koLarın yanında çirkin heriflerin olduğu gibi😉😉
Takmamayi öğrenerek uzulme kader nasip kısmet diye bir şey var
Zamanı gelince seninde olur hepsinden
Bu işler nasip kısmet. Güzellikle falan olacak şeyler değil. Seninde huyunu suyunu beğenen biri çıkar illaki. Takma bu kadar
Kendimden nefret ediyorum artık. .😔😔 uzuntum den utwncimdan... Diğer kızlar evlilik sohbetlerinden ilişkilerinden bajsettiklerinde kendimden utanıyorum... içim acıyor... demek ki cook değersiz bir insan olarak yaratılmisim. Kendimi kötü hissetmemek için onlardan uzak durmaya çalışıyorm... Bu seferde hiç konuşmayan asosyal damgası yiyorum.😔😔😕😕😕... Onların mutluluğunu görmek... onlar için normal olan şeyler benim için asla olamayacak şeyler...😔😔😔
Yahu kısmet odaklı yaşayıp, güzelliği takıntı haline getirmenin ne anlamı var? Karaktersizler, gurursuzlar, yalancılar, dümenciler kendilerinden utansın. Sen niye kendinden utanıyorsun ki? Kendini soyutlamak, kendini hakir görmek seni depresyona sokar ve hiçbir fayda sağlamaz. Çıkar aklından evliliği, güzelliği falan. Bu hayatta zevk aldığın hiçbir meşgalen yok mu? Kendini onlara odakla. Sen haşa Allah değilsin ki kaderinin ne olacağı hakkında peşinen hükme varıyosun. Nasibinde varsa evlenirsin. Kendini üzme. Gözlerine, gözyaşlarına yazık.
Hee kurtlu baklanin bir alicisi vardir derler ki ayni derttren ben de mizdaibim lakin hala umudim var ki sende de olmali, olmak zorunda zira yasanmaz bu sekilde
Gecen bir dostla daha paylasmistim bu yaziyi senle de paylasayim
yalnızlık.
her kimliğe doğuştan yazılı tek uğraşıdır insanın bir yaşama sırasında
tek sermayesi, sahip olduğu tek şeydir
kıymetini bilmelidir, dedi.
yalnızdır insan
hep kalabalıklara karışma telaşı bundandır.
kalabalık yalnızlıklar, yalnız kalabalıklar oluşur, şehir şehir ülke ülke.
kalabalık arttıkça artmaktadır yalnızlık da.
insan bir ölümü istemez, bir de ondan beter bir yalnızlığı
ama ikisi de muhakkak gelir başına bir yalnız yaşama sırasında.
ölümün değil ama yalnızlığın bir tek çaresi var, dedi.
tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın
aşk da zaten iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır, dedi
aşık olun!
gösterin birbirinize yalnızlıklarınızı
nasılsa ayrılık insanın tek kişilik yalnızlığını özlemesi.
sade ölüm değil, ayrılık da yaşamın emri..
Tam tersi ne bir alternetifim var ne de begenip begenmeme luksum emin ol senden daha beterim
Ki inandirici gelmeyebilir lakin gerek sosyal medyadaki gerekse gercek hayattaki dostlarim bilir yalniz olecegine inanan bir insanim ve bu beni berbat bir melankoliye itiyor
Hic kimsesiz hissettin mi kendini? Hic olecegini dusundugun oldu mu? Ya da biktigin? Ya da tanriya isyan ettigin yalnizliktan? Ya da geceleri sabahladigin?
Xok da umrumda idi guzellik olgusu yok su cok guzel yok su cok cirkin yok su cok su cok sisman yok su cok zayif diye diye insanlik ne hale geldi aciyorum hatta tiksiniyorum kusasim geliyor bubtur insanlari gormekten... kimse iceri bakmiyor
sevmenin pek az çeşidi vardır gönül raflarında. birini, ya da bir şeyi, seversiniz, ya da çok seversiniz. ama iş "sevememeye" gelince, sonsuz seçenek vardır önünüzde. ister sinir olursunuz, ister gıcık olursunuz, iğrenirsiniz tiksinirsiniz, hatta sık sık nefret bile edersiniz. ne yazık. ne yazık insan, sevmeme çeşitlerine harcıyor mesaisini diye bir replik vardi hic unutmam
İnsanlar kusurlariyla hayaylarini idame ettiren canlilardir herkesin bir suru kusiru vardir senin benim onun onlarin lakin onemli olan o kusurlari ile birini sevebilmek ve o insanin yuregindekileri gormek
Valla ne yalan soyleeyeyim ben de ayni seyi kadinlar icin disinuyordum acikcasi demekki neymis bunun cinsiyetle ilgisi yok insanlarin hayati sirf cikarlari ugrinda yasama cabalariyla alakasi var
Olme sen sakin dusuncen asla degismesin ha degissin ama umudun degissin
Bem artik o kadar kestim ki umidimi bir kedi aldim kendime bir bucuk sene once sen de al iyi gelecek
Kendimi goruyorum sende ki bunu eski yazilarimla falan ispat edebilirim da lakin bu dinyada benim gibi bir tane daha cekemem :D gececek tm bir gin hersey degisecek :)
Gulumse herseye inat ama gostermelik degil yurrkten gulumse
Hem de herseye inat
Tanriya bile
Umut yok bende.. hiç olmayan bir şeyin umudunu kurqmiyorum... hayal edemiyorum. Erkekler gercrktrn güzel buldukları kızı seviyorlar... değer veriyorlar... benim de unide sevdiğim biri vardı. Bunu ona söyledim. .. kabul etmedi.. çok agresif davrandı. . sonunda onunla vedalaamsk için el sıkışmak istedim ama sadece tiksinrek parmagimn ucunu tuttu. o zamandan belliydi... ben hiç değerli degilmisjm
Bana bir ulasir misin lutfen mesajla
Olacak olmali ve olmak da zorunda hic tanimiyorum lakin insanlarin en kotisunin bile degerli oldiuna inanirim... Deger ver kendine s. ttiret guzel olsan neeeee cirkin olsan ne insan insandir al bak ben de cirkin bir adamim ama umrumda mi degil artik
Sence umrumda mi guzellik olarak adlandirilan sacma sapan bir olgu? Olecegiz olecek :D cirkin de olsak aman aman aman cooook guzel de olsak olecegiz onemli olan neler yaptigimiz yoksa zçmışım tipine tip nedir
bir gun hersey degisecek eger gunes hala doguyorsa her sabah farkli cografyalara bile olsa umut var demektir
Umut umut umut hayal demiyorum dikkat et umut diyorum
Ben cok konusuyorum gorsen ah... Bosver seni cirkin bulan gitsin klozete kafasini soksun disina bakan icine bakmayi gtu yemeyen
Disinin da inanmiyorum abarttigin kadar olmadigina bu arada ki eminim de
Herkes guzeldir aslina bakacak olursan
Bosvericen mi bosvermicen mi? Kuzenin kim seni anlamayan biri hayatinda olsa ne olmasa ne ya ozur dilerim ama eger biri benim sirf tipim icin beni sevecekse ben yanliz oleyim
Sahte bir sevgim yok diye uzuluyorsun sahte sahte yani fake gerek var mi yok habdiiceksin ki yanlizlik al ben de 32 senedir yanlizim ki benim hayatim hakkindda en ufak bir bilgin yok mesela degil mi ama benim ufak da olsa binumudim varnsenin de olsun sokakta yasayan bir kambocyali adam yola sey cizmisti bulurum resmi yere ev resmi cizmis onun icinde uyuyordu
Evi yok ama umudu var
Sen yazdiklarimi okuyon mu?
Ben cok yıpraniyorum. Etrafimdaki kızları gördükçe... Onların mutluklsrini duygularini gelecek hayatlarını duyduk ca. .. hiç yaşayamam ak... Anne olmamak. sevdihin adamın omzunda uyuyamamak... bunlar onlar için cook kolay... cook mutlu lar. En insanı duyguları yaşıyorlar... ama ben bunları yasayamiuorm. . insanı duygular bunlar.. Bu yüzden kendimi çok değersiz ve eksik goruyorim
Davulun sesi uzaktan kulaga hos gelir der eskiler ki dogrudur da nerden biliyon onlar senden daha mutlu ve taklit yapmiyor ya da yalan soylemediklerinin bir garantisi var mi
Yazdiklarimdan bir sey cikartmadigina gore ben de hak etmiyorum
Ben de insan degilim o zaman hic birimiz degiliz
bir insan bir insani tanimadan sinir olabilir mi ama olumsuz bir sinirden soz etmiyorum su an sinir oldum bir cok seye birak artik bu dusinceyi birak hayatinda olumsuz giden seyler hayatina yon vermesin yoksa ne mi olur benim gibi biri olur cikarsin
Dunua guzeli olsan ne yazar icinde bir kapbtasimiyorsan eger ne yazar soyler misin bana guzellikmis ulan olsa neeeee olmasa ne cem yilmazin standupunda da dedigi gibi koy gtune rahvan gitsin
Mukemmel olmaya calismak en buyuk aptalliktir bu hayatta kimse kusursuz degildir ki bunu dunyanin en kusurlu olan insanlarindan biri olarak ben soyliyorum yillarca insanlarin deli mustafa diye alay ettigi dikkate bile almadigi ben... Bosver umursama... Guzellik isi bos is icin kalbin guzel olsun
Kolay hem de cok kolay
Zorluklar asmak zorunda oldugumuz engellerdir illa ki zorlanacagiz hatta dusecegiz kanayacagiz uzulecegiz canimiz yanacak ruhunuz kanayacak ki kanamali da... Aci cekmeyen insandan korkarim ben... Birak kanasin kus vagir cagir kufret hatta ama kaybetme umudunu
Ayrica farzedelim ki zor e daha iyi iste daha ne olsun neden mi kolay olan neyin degerini biliyoruz?
İnsan bile olmayi basaramadik bir cogumuz maymundan gelmeseknde maymuna gittigimiz kesin bu guzellik seksilik su bu tarzinda dis gorunuslerine baktigimiz icin insanlarin., benim umrumda degil olmayacakta
bir seylerin kotu gidiyor olmasi kotu gidecegi anlamina gelmiyor ornek mi? Copten ekmek de aldim en luks restoranlarda yemek de yedim
Umrumda olan ikisinde de karnimi doyurmakti doydum mu evet onemli olan da bu idi
Ask olgusu mu onun da bir zamani var demek ki var ki bekliyoruz
Ne icin zira gidiyor gibisin?
Ben değersiz v3 sevgiye layık görülmüyorum. . bunu kimse değiştiremez. Ben nefret 3 diyorum kendimden... bana umut aşılayan insanlara da inanmıyorum. Hele bir erkeğe asla inanmiyorim. bu konuda... siz erkekler güzel kızları sevgiye layık görün. . onları sevin.. benim gibi insanlara da akıl vermeyin...
Bananulasman mumkun mun?
Benim sana asilamaya calistigim sey umuttan cok daha fazlasi
;Hiç kelleni yorma her bitli baklanın bir kör alıcısı olur.
Nijor orada mısın?
Bir çoklarının aksine sen hak ettiğine kavuşacaksın. Biraz sabırlı ol.
Sülalenin çirkin kızı beyaz donlar içerisine atılan renkli don gibi ol hepsini batır :D
Ailenin guzel kizlarindan birini bana yaparsan uzulmezsin mesela :D
bir görek belki sen daha güzelsindir, bize göre güzelsindir.
Insanlara güzel gelseydim. Mutlaka değer görurdum. Ben hiç bir kız olduğumu hissedemmedim. .. ben yokmusum gibi davranildi hep... üniversite hayatında da etrafımda hangi kız olursa olsun... hep onlar on planda oldu. . hep onlar değer. Gördü... Bu beni içe kapanmaya götürdü. Kızların erkek arkadaslarini anlattığı bütün sohbetlerden kaçmaya başladım. Hep utandım... hep onların yanında kendimi küçük gördüm...
Özgürsün onlara vereceğin tek cvp özgürüm olmayınca olmuyor kader kismet
Onlardan uzak durarak birde kendine güzel amaçlar edinerek
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır.
Bizim sülalede de İnan tüm kuzenler benden güzel diyordum bide Zaza kızlarından bahsediyorum şaka yapmıyorum onlara bunu söyledim birkaç tavsiyeye uydum bakımdan geberiyorum. Hepsini de solladım yani 😅
Kendini Türk kuaförlerine emanet et
Nijor herkesin bir esi vardir sen dirayetli ol ve o insani bekle
sizin sülaleye girebilirmiyim
Üzülme ya. Her şey olacağına varır.
sacmalama be ne alakası var guzellıkle evlenmenın
ben senle evlenirim 😃
Sen de evlenirsin zamani gelince
Umursama hiç bişeyi
Opgs 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar