Evet demin intihar ile başka soru sormuştum , intihar mektubu hazırladım ama çok sade. Biraz acıklı ve sert olsun istiyorum. Ailem dahil çevremdeki herkes için arkadaş vb.
Siz olsanız nasıl birşey yazardınız?
Siz olsanız nasıl birşey yazardınız?
İşte gidiyorum Birşey demeden (saka misin😋😏)
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
Goodb
Ta ta ta öldün çık 😀
Insanlar o kadar kıt ki intihar mektubunu utanmasa başkasına yazdıracak intihar ettin ne olacak en fazla annen baban ailen üzülecek onlarda bir zaman sonra unutacak ayda yılda bir akıllarına geleceksin intihar etmek yerine lan zaten olecem bu dünyaya bir iz birakayım demek daha doğru olmaz mi?
Iste gidiyorum bir sey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden yaz
Nice 😀
Bence intihar mektubu yazmayı bırak ve sorunlarınla yüzleş.
İnan ki yıllardır yuzlesıyorum sonuc 0
Özeti bile roman gibi ama problemlerimden bir tanesi gay olmam belkide en buyuk problemim
Bu bir problem değil! Sen bu şekilde yaşayabilirsin bu özgürlüğünü kimse elinden alamaz. Bu yüzden intihar etmeye çalışma sakın. Ailen kabullenmeyebilir veya çevren.. Senin hayatını tehlikeye atacak düşünceleri aklına sokan insanlardan uzak dur. Yalnız kalman kendini toparlamana yardımcı olacak. Biraz daha dayanırsan daha da güçleneceksin. Hayata daha sıkı tutunacaksın. İnadını gücünü göstermenin tam zamanı işte al sana fırsat!!! Benim tanıdım bir abi vardı o da gay.. ailesi onu zorla evlendirdi.. hata çocuk istediler.. ama şimdi ne oldu biliyor musun? Erkek sevgilisi var ve çok mutlu herkes kabullendi :) sende başarabilirsin bunu... yalnız değilsin. Senin gibi çok genç var. Ama sen birtanesin ve çok değerlisin. Senden birtane daha yok. Bu yüzden çok özelsin!!! Lütfen beni dinle ve kendine bu iiyiliği yap :)
Zaten yalnızlık sürükledi beni bu hallere. Yalnız olmak toparlamaz beni
Eski olmadi ki yeni olsun. Hem gay olmak istemiyorum 😔
Hepiniz haklısınız ama benim acı çekmem daha mı iyi olacak şöyle düşünün ölürsem kurtulacam daha iyi 😀
Yeyerki Allah versin azabı bu insanlar yüzünden acı çekmek çok kötü.
Evet tabikii
Cevap
11Cevap
Bak kardeşim bak...
Ben neden intihar ediyorum biliyor musun? Sizin salaklıklarınızı ayqu oranı çok yüksek olan beynim kaldırmıyor. Bunun vebali sizin üstünüzedir. Hepinis Ajdar bey gibi çikita muz klibi çekiyorsunuz. Yettther artık dayanamıyorum sizlere. Bugüne kadar hep sabretti bu vefalı vucut. Lakin artık kaldıramıyorum. Şimdi hazırladığım slikon tabancamla intihara kalkışıcam... Sevgilerimle...
Bir şey yazmaya gerek yok, ne yazarsan yaz bir işe yaramayacak ölenin ardından en fazla 3 ay ağlarlar sadece canlılar bir fark yaratabilir.
Ben seni şimdi şikayet edecem ve polise vercem seni. Manyakmisin olum sen
Hahaha bulamazlar ki 😀
Lan man yak niye böyle bisey yapacan sorunların mı var psikopat man yak ruh hastası şey. Kiyilirmi cana
Evet sorunlarim var psikolojim bozuldu bozdular. Küçücük kalbim yüreğim dayanamıyor artık
Niye neyin olabilir ki. Kucuk yasta eve para getirme zorunlulugunmu var ya da hasta annene bakmak ya da yolda mı yasiyorsunuz, hangi organın eksik... var mı bunlardan biri ya da daha kötüsü
Var olacak da , içimdeki ruh halini bilmiyorsun psikolojim öyle bozldu ki delirdim resmen kendi kendime gülüp ağlıyorum bazen
Bunlar bile oyle bişey gerektirmiyor psikoloğa git
yapma ne olursa olsun değmez kardesim intihar falan sen yasa ki onlar birgün degil serefsizlikleri ile hergun ölsünler
İntihar ediyorum Ruhumun derinliklerine gömün beni Dünya'da yer tutmasın
Very noce
damagina ates edersen canin yanmaz hic acimadi yazabilirsin mesela
Söz güzelmiş 😀
Bildiğim tüm sırları döken bir mektup yazarım ortalık karışsın diye
Yine fesatlık yine kız zekası. Sirf bunun için ikinci mektubu yazacam.
Hahhah sen ne yazdın merak ettim biraz söylesene
Söyledim duydun mu?
Nerde hani
Neyse boş ver 😀
Cehennemde vip hazırlamak istemiyosan vazgeç
Simdiki hayatım çok super sanki
Git şehit ol bari hem bir işe yararsın hem cennete gidersin
Keşke olabilsem
Intihar mi edeceksin?
Evet
Dostum çok güzel fikir seninki de."Diğer tarafta işlem ağır kacmasin sonra😊otur oturduğun yerde Allah yaratmış seni sen kim oluyorsun da onun verdiği canı almaya kalkiyorsun derler adama.
Burdada yanıyorum zaten en azından orda yanayımm 😄
Eh nediyim ozaman kolay gelsin sana😊 hepimiz faniyiz sonuçta sen gitte güzel bir yer ayarla bize ordan😂😂
Zenanilerle özellikle senden bahsedicem 😄
Sen korkak birisin ama senden bunu istemekten vazgeçtim. .
Anlamadın bir yerde kopulluk olsu sanırım
Diyorumki sen korkak birisin! Mücadeleyi bırakıp işin kolay kısmına kaçıp intihar etmek isteyecek kadar korkaksin. . ve ben korkak insanları hiç sevmem ! Sevmediğim insanlardan da bişey istemem. . güçlü olmayı öğren sonra konuşalım seninle... ozaman daha iyi anlarsın nedemek istediğimi. . kopukluk yok yani..
İntihar korkaklık değildir yanacağını bile bile ölmek cesarettir. Herkesin yolu bir yere çıkar benim yolumda bu
Hayat fani ölüm ani bir kere versen ne olurdu sanki
Eksiledim 😔
Neden intihar edicdksin
Boş ver say say bitmez
Bu benim ilk ölüşüm değil...
yazmazdim direk fatality.
Varlığım belli olmadı bari yokluğum olsun
Yapma degmez
Acı mı cekeyim kalb'de bir yere kadar dayanır.
çekme. acı çekmede intiharda etme. Hayat herseye ragmen yasamaya deger..
Sebep nedir?
Birden fazla var ama bir tanesi gay olmam.
Yapma ileride ne salakmisim diyeceksin
Ben 4 yıldır düşünüyorum hala demedim
Elbet birgün düzelir hersey. Sabret. positif düsün
Şöyle diyim günümün yarısı ağlamakla geçiyor ve yalnızım böyle bir ortamda pozitif düşünmek imkansız
Yardim almayi düsündünmü hic. Iyi gelebilir
Yardım edecek kimsem yok. Psikolojik destek dersen öğrenciyim.
Hmm anliyorum. Zor bir durum. Ne diyim bilmiyorum. Yapmaman gerektigini biliyorum sadece. Zamanla hersey düzelir pes etme. En kolayi o tabi AMA dogru değil
Neyse iyi geceler yatayım bari sabah ola hayr ola
Iyi geceler :)
Ben öldum bb.
Coh kommik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar