Çoğu kadın cam silerken aşağı düşüp ya yaralanıyor ya da ölüyor. Bu sayı azımsanmayacak kadar çok. Böyle bir şey olursa artık en azından camdan düşme olayı ortadan kalkar. Siz ne diyorsunuz bu aparata?

bizim türk kadını giyer eşofmanı onun üstüne namaz eteği kafasında baş örtü bir ayak dışarda bir ayak içerde siler =P bunlar biizm türk kadınına ters gelir
Bizim akvaryumlardakinin eve uyarlanmış modeli ortası mıknatıslı sabun efektide yapmışlar güzel olmuş...
Çok iyi, burda gerekmez ama Türkiye'deki ev beşinci katta olunca insan ister istemez korkuyor cam silerken. Mutlaka anneme göstermem lazım bunu 😂
yooo, damat olmadan da yaparız bir kına bir düğün :D media4.giphy.com/media/8GOGvkxxHvO5G/200.gif#8
Kac yildir var bu piyasada, simdilerde cagin bulusu gibi lanse edilmesi ilginc😅
Cevap
14Cevap
ben eminim anneme bundan alsak bile tekrar uzerinden kendi elleriyle gecer ne olur ne olmaz diye :D :D
Yok ya güvenmiyorum böyle şeylere. İlla o adrenali yaşamalıyım. Düşüp ölürsek de en azından temiz olsun evim o kadar misafir gelicek taziyeye. :D
Eksileyen arkadaş. Hayırdır ben ölüyorum sen niye eksiliyosun? :D
müthiş bir şey bence sırf cam temizleyecem diye düşüp hayatını kaybedeb sayısız insan var yapan kişiye bravooo
Işe yarıyorsaisterim. Hatta elektrik destekli olsun. Sıkı tutsun mıknatıs. Düşüp birinin kafasını yarmasın
Öf cam silmek hayatımda ki en nefret ettiğim şey ya
Vallahi mantikli duserse asagi allah gostermesin 😌
guzel fikir de daha uzun olsaymış pencereden sarkmadan silmek icn
Guzel en azindan can kaybini onler, emre bunu begendi 👍
Akvaryumlarda yıllardır kullanılan bişey bu, güzel fikir aslında.
böyle bisey zaten var diyorum ama kadnlar detaycı oldugundan iyi silmiyo deyip risk alyolar
Bizim hanımlar
O iyi temizlemez diyip cama çıkarlar
Merak etmeyin
Çok mantıklı :) ama annem kullandırmaz illa bezle silinecek :D
Ben uğrasamam ya yer silme şeysi varya bende ondan 2 tane var birini cam için kullanıyorum 😃😃
düşmüşlüğüm var ama ölmüşlüğüm yok.
Güzel fikir ama temizlik hastaları kullanmaz 😁
Çok iyi düşünülmüş bence.
nerede satılıyor bu aparat
gercekten ısterım cok ıyı bencede
Çok güzelmiş isterdim 😄
Bende onun sopalısı var daha iyi siliyor
bayılldımm ya süper birşeyyy :D
bu aparat cikali 20 sene oldu..
ama videoda gorundugu kadar guzel temizlemiyor.. o yuzden hic tutulmadi.. ondan pek kimse bilmez..
Cam silmiyorum silmem de
oo lüküs kadın sen ne anlarsın be açlıktan.
arka tarafı nasıl köpürttü ki
Cift camlarda olmuyor bu yalnız
İyide camın arkası köpüklenmiyor 😕
Araba fırçasıyla köpükle işte.
Kullanışsız bence. Yani yeni aletler var içine su koyuyorsun silerken köpürüyor aynı zamanda. Bununda öyle bir özelliği olsaydı ozaman tam olurdu.
Evet çok güzel düşünülmüş
Evet güzel olurdu 😄
Ama düşmesin :D
Güzelmiş
İyi fikir, olabilir.
Çok iyiymiş he
Güzel bı bulus olmus
Ayy çok güzelll
İsterdim, süper.
gerçekten iyiymiş..
Çok iyi olur ya.
Güzel