Yine güzel senaryolarla düzenlenmiş bir oyun tezgah.. Türk askeri diye yutturmaya çalıştıkları ilide katılmış biri.. bu sayfa ifşa olduktan kısa bir süre sonra kaldırıldı artık yok böyle sayfa.. ülkemiZi kaosa sürüklemek iç karışıklık devlete hükümete askere kin güttürmekten başka amacı olmayan bir video dur dünkü senaryo.. gerçek bir Türk vatanını milletini asla böyle alçakça orda küçük düşüremez devlet haksızda olsa.. ben mhp liyim ama oyuna gelmeyecek kadarda zekiyim.. Türklerin savaş taktiklerini izleyin sızmalarda taarruzlarda herhangi birşekilde esir düştüğünde Türkün nasıl ifade vereceğini neler yapacağını siz kendiniz koyun onların yerine beni oraya getirene kadar öldüresiye döverler çünkü konuşmam böyle konuşturanazlar sıkar öldürürler ama ben ihanet etmem.. tsk diyor t. c diyor (:. Ben ülkeme t. c demem asla ülkemizi bu sayfa ifşa olduktan kısa bir süre sonra kaldırıldı
bu face hesabınada binbir türlü şey söylediler yok istihbarattanmış aralarına sızmak için yapmış yok çalınmış onların elindeymiş hesap.. ama inşallah kurgudur
Dayı herkes boş yapmış adama işide felan katılmadı adam eski jandarma istihbarat yanındaki Sefter Taş da bir er. Adamın ailesi diyor müslümandı ama namaz kılmazdı içki alırdı vb. Bir sizmi biliyorsunuz nelerin olduğunu adam diri diri yandı