Dua ederken kimseye bisey olmasin diye dua ediyoruz da hep peki kimseye biseuy olmassa bu insanlar nasil olecek?

demin annemle bir varsayim uzerinden konusuyorum oyle konusma allah göstermesin agzini hayri ac diyo baska bisey diyorum allah kimseye zarar vermesin diyo konu da seydi karda yollar kapadiginda birine bisey olsa hastaneye gidemez ölür dedim olmesin diyo annem allahin kimseye zarar vermedigi bir dunya yok ki hepimiz olecegiz er ya da gec dua etmek bana sacma geliyor baya yani sukretmek hos iyi enerji yaymak falan ama kotululler olmasin ya da düzelsin diye dua edilmesi biseyi degistirmiyor degistirmicei bence biri ayagini kesse duayla gerimi gelcek zaten muaazzam bir denge var isyan etmiceksin allah zaten ayaginsa mesela giden sana her isine kosucak bir insan falan gonderir en fazla yok dersen ben ayagimi isterim bu bisey ifade etmiyor bu dedigin de allah soyle algiliyor onu da geri aliyim o zaman :) neyse biraz kafa sisirdim siz ne dusuyorsunuz dua olaylari ile ilgili
Dua ederken kimseye bisey olmasin diye dua ediyoruz da hep peki kimseye biseuy olmassa bu insanlar nasil olecek?