İlişkiyi Aşkı bitiren nedenler nelerdir size göre. mesela kız / erkek ne yapsa soğursunuz.
Gizli senin yerin bura değil.
Gizli senin yerin bura değil.
Sevgili kişisinin yaptıgı hatalar sonucu, karşı tarafın ne zaman gururu sevgisinden ağır basarsa o iilişki o an biter .
Hatalar nedir yalan dolan, saygısızlık, şiddet, aldatmak, itham etmek , kıskançlık aç gözlülük aşagalamak , küçük düşürmek vs vs...
Hata mata yok ayrılmak isteyen tarafın sevgisi aşkı kısa gelir o zmanda biter. Zaten hoşlanmak aşka dönememiştir . El mahkum o işte biter. Çogu hata da aslında bundan yapılır.
:) hatasız aşkların olsun bayım teşekkürler:)
Bazen gerçekten sevildiğini hissetmektir. İnsanoğlu tamahkardır. Alabileceğini aldığı, ve alabileceği birşey kalmadığı zaman gider. Bazen çok seversiniz ve bunun tüm sorumluluğunu yerine getirirsiniz ama o yine de gider.
Demem o ki eğer hayatta hep mutlu olmaksa isteğiniz, en çok kendinizi sevin en çok 'Ben' deyin.
bence fazla düşünceli olmak ilgini çokça belli etmek haddinden fazla sevmek tabularını karşındakı insan için yıkmak ona değer verdiğini aklında oldugunu hissettırmek ozel gunlerını hayatını ona göre planlamak gerçekleri konuşmak kabullenmek çoğu şeyi diğerlerinden farklı sanmak sana her yalan soyledıgınde sıyneye cekmek onun uzulmemesı ıcın susmak görmezden gelmek onun seni anlayabılecgını sanmak vb lıste uzarrr gıder =)
çok detaycı olması, çok takıntılı olması, sorumsuz olması, bencillik yapması, düşüncesizlik yapması, başına buyruk hareket etmesi.. daha çok varda aklıma gelenler bunlar
Cevap
5Cevap
Yalan , ihanet,ilgisizlik , vurdumduymazlik, saygisizlik
ilgisizlik, saygısızlık, ihanet, aşağılama, değer görmeme, önemsenmeme, sevgi eksikliği vs vs.. buna karşılık bir de onca sevgiye ve fedakarlığa rağmen, sadece ama sadece sıkıldığı için gidenler de var..
karşımdaki insan beni bende onu seviyorsam soğmam beni seven insan zaten bana karşı büyük hatalar yapmaz yani affedilemeyecek ama ben sözünü dinlemediğim için sevgilim benden soğumuş yani söz dinlememek soğutuyor olabilir
BENCİLLİK...bir erkeğin her şeyi kadından beklemesi, kadının da aşırı beklenti içinde olması sevginin sonuçlanmasıdır
artık sevdiceği değilde sıradan biriymişim gbi davranmaya başlarsa soğurdum.sevilmediğimi kabullenp yoluma koyulrdum.
yoluna taş koyardım
kafama gtmeyi koyduysam boş.
o su snra göz yaşı olur ama :)
konuşma büyük :)
içinden bağıra bağıra söyledin itraf et :)
sevgisinin azaldığı yönünde düşüncelere kapılırsam,
ve tabiki ihanett,
ihanet.. yalan.. sebepsiz ilgisizlik.. saygısızlık...
ihanet tabiki.. kim ren geyiği damgasını yemeyi kabul ederki..
yok yere suclanmak ihanet yalanlar ikiyüzlülük güvensizlik
:Pılgısızlık hava cıva aman salla:)
ihanet, dinlemeden ayrılık sebebi.
yalan, dinlemeden ayrılık sebebi.
kendimi güvensiz hissedersem dinlerim ama ayrılırım.
sevilmediğimi hissedersem uzaklaşırım..
Ihanet ve Güvensizlik
Ihanet.Yalan..Saygisizlik
yalan ihanet ilgisizlik ve saygısızlık
İhanet saygısızlık .
yalan
ihanet
Yalan ve ihanet soğutuyor insanı kesinlikle
aldatırsa sogurum ve sogudum
Sadakatsizlik
Fazla yalan
Fazla kıskançlık.