Gece gölgenin rahatına bak ne demek 😬?
Şarkı bayağı tutuldu benimde hoşuma gitti ama gece gölgenin rahatına bak ne demek acaba düşündürdü...
Şarkı bayağı tutuldu benimde hoşuma gitti ama gece gölgenin rahatına bak ne demek acaba düşündürdü...
Geceleri ışığın olmadığı yerde gölgenin varlığı gizlenir... Gözümüzü kapattığımız da karanlık olur ve hiç bir şeyi görmeyiz... Sanırım gölge de gece karanlığa büründüğünde ve görünmez olduğunda onun rahatına bak diyor böyle bir teori uydurdum ne kadar tutarsa :D
Dinlediğim en saçma şarkı gitgide dinlenme sayisinin artmasida can sıkıcı. yok mu bu ülkede güzel muzikten anlayan kimse
Hahahaytt güleyim buna. İzlenme sayisi sadece isin reklam kısmı müzikle ilgisi yok bence. varlığını tüketime dair ürünler sunarak sürdüren, hiçbi edebi değere ve alt yapıya sahip olmayan, etrafımıza kontrolsüzce saçılan, ayrıca geniş kitleler tarafından kabul gören, ticari getirisi olan şeyler bunlar. sorsan mikser ne mutfak robotu sanicak insanlar yani
Sayısınin artması hakkaten üzücü ya üzülüyorum ben şahsen ciddi ciddi sanami kaliyor milletin kulagi diyceksin ama nabayim :)
Ya sendemi dinliyosun yoksa :)
beni de düşündürdü. tutması için bunlar gerekiyor türkiyede ne yazık ki :D
Cevap
22Cevap
Gece gölge olmaz minik
Gölge, ışık ile birlikte vardır.
Işık yoksa gölge de yoktur.
Yani hiçbir şey bilme.
Bilmediğini de bilme
Bak keyfine, demek istemiş şair burada 😃
Hayatımda duyduğum en anlamsız saçma sözlerden oluşuyor, sadece ritmik olarak güzel o kadar. Para kazanmanın en pratik yolu.
Melodi çalıntı ne yazık ki ve berbat bir şarkı olmuş bence. Çok norm dinlemiş ama olmamış işte :) yalnızlığa dem vurmaya çalışmış olabilir.
Bugün bir ufak uzun yol yaptım 10 kere dinlemişimdir.
96 km yolu 35 dk 'da gitmişim bunun sayesine 😁
Gece ferah ya hani onu diyor arkadaş gündüzleri esmiyor
gölge demek karanlık demek rahatına bak ne halt yersen ye goren olmicak hacı diyo
Aksıne ılk defa duyuyorum hem ısmınde neymezler Yok dınleme boyle şeyleri
Şarkılarda mana aranmaz, kulağa hoş gelsin kâfi..
Gece gölgen bile seni yalnız bırakır diyor
Arkadaşın maini Zed galiba.
Ben beğenmedim valla 😂
Ben sevdim ya iyi bu tutar
Onu bunu bilmemde adamlar iyi para kazancaklar. D
gölgelerin gücü adına 😁😁
geceleri gölgen olmaz dinlenir yani
En bastan beri bende dusunuyorum :)
kendinle başbaşa kal :) demekk
dogru söyle cok mantıklı dim sende beyendin:)
aalah icin dogrusöyle :)
Gece gölge mi olur
Bılmıyorum Abısı😊
bu çocuk da patlarrr
Derin mevzu
rahat bırak diyo
bir bakarmsn 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar