Benim de çabuk değişiyor ama genelde negatif yönde değişiyor 🤣 Çok eğleniyorum, keyifli vakit geçiyorum ve bir anda eskiye dalıp gidiyorum. Kendime gelince de yandan damar bir şarkı açasım geliyor 😅
Hüzün değil de sessizlik oluyo, kafandaki seslerle baş başa kalıyorsun. Ama geçmişe dönük bir pişmanlık duyup keşke şöyle söyleseydim diye düşündüğüm olmadı hiç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet hüzün çöküyor tabi ki de
Maalesef çok fena çöküyor bir an önce uyumaya çalışıyorum yoksa beynimin içi yoruluyor hüzünden
Profilinden belli 😅
Ne varmış profilimde aaa 😅
Havalı mı duruyo üzgün müü anlayamadım 😂
Seninki kadar iyi olmasın şimdi ama ben de emin değilim belki hüzündür belki havalı belki de sadece lazanyasını yemiş bir garfield resmidir 🤣
Tişikkirlerr haha olabilir tabii çözemedim ben de 😅
Ben de çözemedim çözünce haber veririm 🤣🤣 Soruyu da 10 saat önce sorduğuna göre sana da mı gece hüznü çöktü de sordun 😅
Tamam olur haber verirsin 🙃 Benim ruh halim çok çabuk değişiyo o yüzden sordumm 😅
Benim de çabuk değişiyor ama genelde negatif yönde değişiyor 🤣 Çok eğleniyorum, keyifli vakit geçiyorum ve bir anda eskiye dalıp gidiyorum. Kendime gelince de yandan damar bir şarkı açasım geliyor 😅
Çöküyor. Derinlere dalarken uykuya dalmak. Hayat işte
Hayat iştee sıkıcı djhdh
Hemde cookkk
Sabaha kadar konuştuğum insanın uzakta olması gecemi daha da karartıyor diyebilirim
Anlayabiliyorum hayırlısı olsun her şeyin
Hem de nasıl çok pişmanım çok yapmadım yapmadım üzerine düşmedim sorunlarım yüzünde yapamadım
Hüzün değil de düşüncelere çok boğuluyorum geleceğimle alakalı... Şimdi yeni düşünceler eklendi onları toparlamam lazım
hayır bazı konuları araştırırken öyle oluyorum sadece
Daha derin düşüncelere dalarım bazende hüzünlü olurum egerki gün icinde kırıldıgım seyler olduysa.
Evet şimdiye kadar yaşadığın her şey gözünün önüne geliyor ve tabi kötü olan anılar
Sonra da uyku tutmuyor
Maalesef
Hüzün değil de sessizlik oluyo, kafandaki seslerle baş başa kalıyorsun. Ama geçmişe dönük bir pişmanlık duyup keşke şöyle söyleseydim diye düşündüğüm olmadı hiç.
Neden böylesin kaçtır hüzünlü denk geliyorum sana
Kaç olduu
Bir kaç defa oldu
Eğlenceli sorularım da var hüzünlü olanlar denk gelmiş galiba sana
Çektim demekki hüzünü
Bilmem çok sık değişiyor ruh halim belki de o yüzdendirr
Nedennnnnnn böylesin
Çünküüü YENGEÇ burcuyummm bence yeterli sebeppp
Burç hakkında pek bilgim yok ama gülseneeeee biraz
Gülmiceemmmm
Pekiiii espri yapsam?
Iıııh gülmeemmmm