Gecenin karanlık yüzü?

Maddiyat olarak şu an sıkışık bir dönemdeyiz ve eşim olacak insana itin bir tanesi otelden müşteri alıp bırakıcaksın eve demiş ne derece dogru onuda blmıyorum daha sonra cumartesi akşam saat 5 de evden cıktı ve sabah 6 ya kadar bacım şoförlüğü yaptı bildiğiniz onun koynundan alıp ona onun koynundan alıp ona götürdü ve ben gece 11.30 aradım telefonumu gec actı onrasında görüntülü arayınca acmadı mesaj attı dünde birbirimize girdik. Yanlış oldugunu biliyorum hem gidicek adamın yerıne gıttım ayıp olmasın dıye bırakmadım hemde cebıme uc kurus para gırsın dıye acıklamada bulunuyor bana ve yanlıs oldugunu bılıyormus. Ben dışarı cıktıgımda hep bunu yapıyorsun dıyor bana yaptıgı sey normalmiş gibi cinnet geçirme noktasına geldim iyice evli oldugunu bile bile bu işi sunan ite de bir şekilde zarar vermek istiyorum ama evli oldugum kişi için ise icimden ona karsı buyuk bır bosluk var hiçbir şey yapasım gelmiyor ona karşı artık gram guvenmıyorum da bu durumda ne yapmalıyım? Lütfen saçma sapan şeyler yazıcak şahıslar hıc yazmayın.
Gecenin karanlık yüzü?