sürekli gülümseyen tebessüm eden insanlar çok hoş görülü çok nlayışlı karşısındaki insanı kendisine tercih eden yemeğini parasını sevdisini paylaşan karşısındaki üzülmesin diye hayır demeyi beceremeyen hayat felsefesinde hayır sözü olmayan çok seven çok sadakatli çok adaletli haksızlığa gelemeyen insanlardır nereden diye sorarsan insanı kendisinden başka hiç bir kimse tarif edemez genellikle de teraziler öyledir
Tessurker güzel analiz, az bir zaman önce bende kendimde şunu farkettim bütün fotoğraflarımda hafif bir gülümseme hiç ciddi olanı bulamadım kendime hayran kaldım :)))
Gülmek çok güzel bir sey ayrıca rahatsız edici ve samimiyetsiz değil bence bu senin görüşün uzmanlar açıklamıştır ki sürekli gülen insanlar diğerlerine göre her zaman daha çok ön plandadır ve senin gülümsemen onlarca erkeği kendine aşık edebilir
Ön planda olmak ya da birilerini kendime aşık etmek istemiyorum. Uzmanların görüşü uzman oldukları için saygı duyuluyorsa saçma. Kendi görüşleriniz daha önemlidir uzmanlar bunu diyordansa.. Bana göre samimiyetsiz. Bu kadar net.
bu karagoriye ben giriyorum. disaridan söylediklerine göre hep güldüğüm için itici ve çekilmez duruyormuşum ama tanıyanlar yanımdan ayrılamıyor onlara da neşe katıyormuşum
Bende hep gulerim ama gel gorki insanlar bana degil etrafima bakiyor ne gordude bu kadar guldu diye benle birlikte konuyu bilmeden gulen var yani dediklerin ilgi cekme cabasi veya sahte olanlar
En İyi Cevaplar