Sürekli tebessüm edip gülen, gülümsemesi güzel insanlar bana her zaman kendimi çok pozitif hissettirir. Kendimi nedense onların yanında hep çok güvende hissederim. Siz de böyle hissediyor musunuz?
Sürekli gülümseyen insanlar size nasıl hissettirir?
Benim bir arkadaşım var. Gerçekten o kadar içten ve güzel gülüyor ki. İnsanın içine güneş doğuyor sanki. Onu her gördüğüm de istemsizce bende gülümsemeye başlıyorum.
Hayır çünkü sürekli gülümseyen insan bence hayatı algılayamıyordur/algılamak istemiyordur. şöyle düşün yanında acı çeken bir insan var ve sürekli gülümsüyor. çok kalite bir yerde yemek yiyiyorsun 20 metre ileride ayakkabı boyacısı çocuk kuru ekmek kemirmeye çalışıyo ama sen mutlusun ve görmezden geliyosun. yani tamamen fake, samimiyetsiz. gerçek dışı tabi böyle bir insan kendinin iyi bir insan , pozitif bir insan olduğnu düşünüyo komik ötesi :D
Yaşadıkları kötü geçmişe rağmen kendilerini kandırmayı başarmış aklınca hayal dünyasında yaşayan kafayı sıyırmış gibiler gerçekleri görmek istemiyorlar bazen bu kafadan bende istediğim dediğim şeydir
Yani ben mutlu olduklarını ya da komik bulduklarını ya da acılara rağmen güldüklerini düşünürdüm daha çok ama ben rol icabı gülemiyorum. ama bence pozitif olmak gülmek güzeldir
Gülümseyen enerjileri her zaman beni benden almıştır… İçinde olan sorunlara rağmen dışarı bu şekilde enerjik ve mutlu gözükmeleri çok hoş bir şey bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben niye sürekli gülümseyemiyorum diye kendimi sorguluyorum