Kürt olduğum için bana yapılan ırkçılık?

Selamun aleyküm arkadaşlar bugün sırf bu konuyu açmak için üye oldum sitede verilen diğer her türlü konuyu okudum bir şey anlamadım neden dışlanıyoruz neden bizi bu pkk laneti ile bir tutuyorsunuz nereye kadar devam edecek ya gerçekten sorunlu kişiler biz değilsek diye düşünmeye başladım her kafadan ayrı bir ses en iyi kürt ölü kürtdür kavramını bir türlü anlıyamıyorum sizden ricam beni açıklığa kavuşturun tekrar eski benliğime kavuşayım

nereye gidersem ben ağrılıyım desem bana yan yan bakıyorlar sebebini anlamak zor değil neden böyle bakıyordun dediğimde hiç bir şey diye susuyorlar kürt olmak şucmu

ocakta askerlik yerim belli olacak ve ben hala endişeliyim bana askerde ırkçılık yaparlarmı dışlarlarmı ben vatan borçumu ödemek için askerlik yapıyorum 4 tane kardeşim var onlarda benden sonra sırayla askerlik yapacak neden biz biz olduğumuz gibi kabul edemiyor bazı insanlar sadece bunun cevabını arıyorum

askerlik nasıl bir yer diye merak ettiğim bir kaç video izleyeyim dedim böyle bir insana denk geldim aramızda geçen tartışma

devamı buradan

erzurumda kanser tedavisi gören kuzenimin videolarını aktarıyorum hastane yönetimi nede belediye bize bir ambulans bir tabut ya da bir cenaze aracı vermedi Allah bunu benim düşmanıma göstermesin insanlık şuçu videoları aşağıdaki gibidir bizzat tarafımdan çekilmiştir kuzenim 6 aylık kanser tedavisi gitmediği hastane kalmadı son durak erzurumda vefat etti telefondaki yetkili bize sen git belediyen gelsin dedi olay yerindeki polisler hiç bir müdahale etmeksizin bizim başımızda bekleyip bizim kavga çıkarmamız halinde hemen yakalamk için kuzenim karısı ve cocuğu ve cenazesini arabanın arkasına atıp ağrı doğubeyazıta kadar getirdik Allah kimseye göstermesin karısı cocupu yanı başında 6 saat yol geldik

sizden ricam görüşlerinizi bilinçli bir şekilde yazın yazınki ne olduğumuzu bizde bilelim ırkçılık yaparak yazmayın donanımhaber gibi bir sitede görü görebileceğim en büyük ırkçılığı yaşadım

Güncellemeler
+1 yıl
sanırım bu konuyu açmakla çok bir hata yaptım insanlar yinede istediğini okuyor akşama doğru verdiğim vergilerin toplu resmini atıcam neye dayanarak bir insanın özüne bir sürü laf ediyorlar onu anlamadım aradığım cevapları buradada bulamadım

bunu bize diyenler siz ne kadar yaptınız bizim için hep hayvan olarak hain olarak küfür ederek aşağılamaktan başka neler yaptınız. bir kürt görseniz ay bu hayan bu fare bu maymun gibi söylemlerde bulunursunuz
Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaşlar olumlu olumsuz bütün yorumlarınız için teşekkürler buradan ne çıkardığımı söyleyeyim

1. asla bir cenazeye yapılmaması gereken bir şey yapan insanlar sosyal alemde atıp tutan insnalardan daha çok kendini belli etmiştir Allah hesap günü kürt yarattığı kuluna bunu yaptıkları için hesap soracaktır

2 ben bu konuyu her kürt pkklı değildir demeye açtım yinede bana ırkçılık yapıldı

3 sürekli her ortamda kürt oldukları için küfür yiyen insanlar pkk denen ZATTA bu yüzden güveniyor.