Arkadaşlar her Kürt t"rorist değil farkındasınız değil mi bu ülkede güncel ne yapılsa hep destekleyen biriyim ki çoğu böyle olan bir sürü Kürt var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayKendim Kürt değim 7 kuşak Türküm. Ama eşim Kürt. Aile olmayı birbirini desteklemeyi sizlerden gördüm ben. Aslen ailem Türk babam Bulgaristan göçmeni annem Manavlardan eskişehirliyim orada doğup büyüdüm. Ama ailem az akrabalar falan. Olanlarda birbirinden beter. Kuzen desen 2 tane var benden 10 yaş sonra doğma. Saçma gelebilir ama çok kuzeni bile olanlara özeniyordum. Okulda da kötü bir lisede okudum hiç bşr arkadasım da yoktu. Yapayalnızdım yani. Ama daha sonra eşimle tanıstım. Valla bana hayatı sevdirdi. Ailesi ile tanısmaya gittiğimde çok korkmuştum çünkü ne bileyim sekulerdim acık giyiniyordum onlardan degildim sigara alkol kullanıyordum falab beni istemezler diye. Ama ailesi de beni kabul etti tam onlardan olmama rağmen. Geniş aile kültürünüzü falan görmek tam böyle ait olduğum yere buldum. Asla dıslanmıs hissetmedim. O yüzden valla çok seviyorum Kürtleri 🥺❤terörist olmayanlar dışında hepiniz iyi ki varsınız. Bazı canım bakmayın. Direk Kürt diyince terörist diyorlar kodumun slakları. burada biriyle kavga da etmiştim beni suclamısı öyle bir duyar kasmıstı allahın slagı neymiş ölen askerlerimiz sizin için mi şehit oldu diye sırf Kürt biriyle evliyim diye :d eşim dem partili bile değil bu arada.
03 Yorumla
Soran5 ayAllah mutluluğunu daim etsin İnşallah🩷 Nice güzel insanlar var bir o kadarda kötüleri var bakma benim anne tarafım aslen Yozgat'lı Türkler onlarda çokta güzeller her ırkın milletin iyisi de kötüsü de var Rabbim hep iyi insanlar çıkarsın karşımıza, bu arada çok teşekkür ederim bizi böyle güzel gördüğün için🥹🩷
Cevap sahibi5 ay@akademikberko ya yürü git allahın işsizi vallah rahatsızsın burada bile rahat yok bi kudurmayı kes. Allah'ın cahili Manavlar yerleşik oğuz Türkleridir Bulgaristan göçmenleride öz bi öz türk'tür zamanında calıskan olan birşeyleri yapan insanladı Osmanlı zamanında orayı feth ettikten sonra Türk nüfusunu arttırmak için gönderdiği türklerdir. Çok Türkçüsünde belli ki tarih 0. max ülkücü zekası işte. Bide utanmadan gururlanarak söylüyor kavga ettiğin kişi benim diyor. Allahın işsiz hayatsızı Kürtlerden başka işin yok herhalde.
Cevap sahibi5 ay@akademikberk ve duuyar kasmayı da kes ayrıca
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 aySorun Kürt olman değil, kürtlüğü teröristliğe çevirdiler o bazıları kürdüm diye dolaşanlar var Ermeni çoğu ve bazıları de herkesi aynı kefeye koyduğu için oluyor. Ama emin ol bir kısım bu herkes böyle değil. Benim sevdiğim kız da Kürt ve bunun bi manası yok hiç konusu düşüncesi dahi geçmedi bunun. Çünkü hepimiz Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz aynıyız
09 Yorumla
Soran5 ayİyisi de kötüsü de var ama kaçıncı yüzyıldayız hala ırkçılık var maalesef
Cevap sahibi5 ayYa şuanda ülkenin kötüye gitmesi için bu tarz mevzular süre geliyor birbrine düşürüyorlar insanları biz buna kendi imkanımızda engel olacağız
Soran5 ayİşine geleni konuşuyor herkes ülke batıyor bunlarda gelmiş kör olmuş şekilde manipüle edilerek ırkçılık yapıyor Ülke güzelken iyice çekilmez hale geliyor herkes için
Cevap sahibi5 ayİki kısım var bunu yapan PKK destekçisi olan Kürt görünümlü kişiler ve Türk görünüp ama kardeşine PKK lo diyen tayfa bunları bitirirsek sorun çözülür
Soran5 ayVallahi bizi bu dağdakiler ile aynı kefeye koyuyorlar sanki biz yaptık t"roristlerin en çok zarar verdiği Türkler ama Kürtlerde en az onlar kadar sözde kendiyle aynı ırktan olanlardan zarar görüyor. En yakın örneği arkadaşımızın babası Kürt bir polisti t"roristler tarafından öldürüldü
Cevap sahibi5 ayAllah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. Benimde çok silah arkadaşım vardı Kürt. Siz biz onlar yok aslında ama ülkeye zarar vermenin tek yolu birbirimize düşman olmak
Soran5 ayIrk yalan benim için insan olmak isteyen herkes değerlidir bu arada teşekkürler
Cevap sahibi5 ayNe mutlu Türküm diyene diyoruz ama bu başkalarını dışlamak için değil aksine ülkede birlik beraberlik kardeşlik içinde yaşamayı temsil ediyor ne mutlu türk olana değil diyene diye okuyoruz bu yüzden. Bu bayrağın altında yaşadığımız vatanı hep beraber koruyup birbirimize düşman değil kardeş olarak bakmalıyız.
Soran5 ayBende öyle düşünüyorum burası Türkiye Cumhuriyeti Türk kuralları geçerli olacak ama sadece lafım dışlayan kesime
- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
5 aysana kürt olduğun için dışlama yapan çakallar pkk nın ilk ŞEHİT ettiği askerin kürt olduğunu bilmeyen beyinsizlerdir J. ER SÜLEYMAN AYDIN 15.08.1984 Siirt eruh ayrıca burada kökene bağlı insan kaybı kıyaslaması yapacaksak kürt kökenli vatandaş kaybı türkten fazladır özellikle sivil kayıp
10 Yorumla
Böyle olduğunu düşünen küçük bir kısım lakin sesleri çok çıktığı için büyük bir çoğunluk zannediliyor. Türk ren daha fazla Türk olan Kürt arkadaşlarım var.
02 Yorumla
Soran5 ayIrk insanlığı belirlemez ki zaten dedem hep anlatır Kürt hocalarımız bizi sınıfta döver Türk olan başımızı okşardı diye her insanın iyisi kötüsü var bu asla bir ırka göre değil
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, bu çok incitici bir durum 😔 Hiçbir halk, doğduğu kimlik yüzünden topluca suçlanamaz. Terörist de, iyi insan da, kötü insan da milliyetten bağımsız.
Senin “destekleyen, sahiplenen, birlikte hisseden” tavrın, bu ülkenin gerçek zenginliği aslında 🇹🇷💚 İnsanlar genelleyince üzülmen çok normal, ama unutma: Seni gerçekten görenler, kimliğinden değil, kalbinden tanır 🌿00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
5 ayKişiye göre muamele yapılır.. ayrıca kıblemiz aynı ayrımcılık yok
10 YorumlaYıl 2026 bi kürtlerin bi de siyasal islamcı türbanlıların mağdur edebiyatı bitmedi gitti arkadaş. Bu iki kesim sürekli mağdur 😀
12 Yorumla
Soran5 aySizinkiler bitmedi ki sıra bize gelsin kshskshs
Soran5 ayEn uzak örneği verecek olursak öldürülen çocukların kattilerini bütün Kürtler olarak görüyorsunuz
5 ayBen de Kürdüm kimse bize hadsizlik yapamaz haddini bildiririz rahat ol. Yalnız değilsin baş tacısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMesele sadece PKK zihniyetinde olmakta değil; Kürtçe dilde eğitim, tabela vs. gibi ayrıcalıklar istemek de bir nevi ayrımcılık ve bu sebeple birçok insan ön yargılı davranabiliyor.
09 Yorumla
Soran5 ayKusura bakılmasın ama Suriye'li bireyler için Arapça varsa yaşlı Kürt bireyler içinde doğu tarafında Kürtçe yazı isterdim ne de olsa bilmiyorlar
Cevap sahibi5 ayBilmiyorlarsa öğrensinler. Ne demek bilmiyorlar? Elin Suriyeli Arabı 6 ayda Türkçe öğreniyor, TC vatandaşı mı öğrenemiyor? Ohh bahaneye bak, cahilliğe sunulan çözüme bak. Bu yüzden ırkçılık yapılıyor size işte çünkü ayrıştırıcısınız. Bak lazlarla çerkezlere yapılmıyor, neden? Nankör değiller
Soran5 ayElin Suriyeli arabı yaşlı teyzeler mi herkes kendi istediği dili konuşur madem çok ülkene bağlısın arapça tabelaları kaldır
Cevap sahibi5 ayBu ülkenin resmi dili Türkçedir. Şu an burada Türkçe yazıyorsun, zorundasın. Hastanede Türkçe konuşuyorsun. Okul hayatın boyunca aldığın eğitim Türkçe dilinde. Mahkemede ve tüm kamu kurumlarında Türkçe konuşuyorsun, zorundasın. İşte Türkçe senin de ana dilin. Kürtçe ailede öğrenilir ve gelenek gibi öğretilir.
Soran5 ayResmi dil Türkçe diye kimse kendi arasında konuşamaz mı? Ne boş yaptın senin yaşlı ninene o yaştan 70 inden sonra başka dil öğretebilir misin? Onu geçtim Kürt bir anne Türkçe bilmiyor diye oğluyla nasılsın oğlum derken bile dövüldü olay siyasi bile değildi biraz sorgulayın bütün Türk halkı böyle olmasa bile hiçbir şeyi sorgulamadan düz manipüle edildiği şekilde gözleri körmüş gibi hareket ediyor. Ben kalkıp sana günlük hayattan kesitlerin çoğunu gösterebilirim. Bu dil 5000 yıllık bir geçmişe sahip Türkçe ise 3.500. Doğu Anadolu bölgesi ise zaten o zamanlar Kürtlere ait bir yerdi Osmanlı işgal etti sen şimdi bana kalkıp bu dil mahkemede konuşulamaz diyemezsin çeviri yapan biri olursa istediği gibi kendi hür iradesiyle dilini konuşur eğitim sistemi beni ilgilendiren bir konu değil eğitimi gören küçük yaş kesimi yaşlı bireyler de değil. Ama sırf Kürtçe konuştu diye ceza da kesilmez bilmeyen var öğrenmeyip yaşının verdiği ağırlıkla konuşamayanda var öyle zamanda herkes herkese saygı duymak zorundadır
Soran5 ayYıllarca Kürtçe şöyle konuşulamaz dediniz Türk cumhuriyeti dediniz keşke birazda Suriye'ler içinde bunu diretseydiniz. Kalkıp İstanbul'un çoğu yerinde onlar için tabela bile varken biz Kürtler hor görülüyoruz ya eşit olacaksım ya da konuşmayacaksın
Cevap sahibi5 ayKendi aralarında Kürtçe konuşulmasın diyen olmadı zaten. Bunu okullarda eğitim dili olarak vermek isteyenlere benim tepkim. Böyle bir şey uygulansa bile zaten tutmaz. Neyse, ben TC ve Atatürk düşmanlarını sevmiyorum, ırka bakmaksızın
Soran5 ayAtatürk düşmanı Kürt çok az sadece T"roristler düşman ben burada ırkımdan bahsediyorum üstüne alakasız bir konu açsan bile yorum yapmak zorundayım
- 5 ay
Ulan her yerde biz sizden önce vardık diyonuz da bir tane Anadolu'da devletiniz yok onun bunun ülkesinde sığıntı olarak yaşamaktan başka bir tarihiniz mi var lan
Gizli Üye(18-24)5 ayBana da aynısını yapılıyorlad özellikle burada bi canım agrılıyım demiştim pkklısın diye atlamıstı allahın işsizi :D ve astsubay kızı ile uzman çavuş kardeşiyim bu arada lsldmsmd
01 Yorumla
Soran5 ayboş ver güzelim onlara göre bütün Kürtler t"rorist Savşta çoğu kişi Kürttü hala terör diyor bunlat
Gizli Üye(30-35)5 ayKötü ve cahil insanlar ne denilebilir ki. Her toplumda var öyleleri.
10 YorumlaDiğer konusunda 922 cevap paylaştı. Ben de öyle düşünüyordum ama hdp uçtu sonra. Çatır çatır oy alıyor. Bunu napcaz?
116 Yorumla
Soran5 ayOna bakarsan Akp kazandı ve hepsi de depremzede olan vatandaşlarımızın elinden alınan haklarla verilen oylar :) yani bu ülke hiçbir zaman düzgün olmadu
Soran5 aySana bir olay anlatayım? Bizim köyün 1 saatlik uzağında bir ailede dağa çıkan bir kız oldu kız kendini dağdan aşağı atmış. Yanlış hatırlamıyorsam kız liseliydi o zamanlar liseli birini manipüle etmek o kadar kolay ki yaşı 15 falan buradan bile bakıldığında etik dışı her şey baştan aşağı zaten neyse kız kendini bilerek dağdan atmış sence ne olduda canına kıyacak kadar kurtulmak istemiş olabilir? Başka bir milleti gözünü bile kırpmadan ö"düren sözde kendi milletine neler neler yapmaz ki kaldı ki 10 yıl önceye dayanan bir olay var arkadaşımın babası polis diye t"rör örgütü tarafından ö"dürülmüş artık bu durum çok az neredeyse yok ben kendim doğuda yaşıyorum ben niye duymadım da sen duyabiliyorsun. Suriye çatışmasında bile siz b"mbalanıyor musunuz diye soran cahillerle bile karşılaştım içinde olmadığınız bir şey hakkında hüküm sürmek için bizzat görmek gerekir ön yargı çok korkunç bir şey
Soran5 ayO milletvekili de atmış biraz sudkehd
Soran5 ayAkp kazandı dhdjdnghdkhds ne diyim kimi seçseler saçma milletvekili bunu diyorsa suç devletin işinden men edilmeli ama bu ülkede ne zaman mantıklı bir durum yaşandı ki
Soran5 ayTerörle alakası olduğunu asla düşünmüyorum ona bakarsan aynı partiye bir sürü Türkte oy verdi Kürtler vermeden önce hepsi veriyordu hatta :)
Soran5 ayArkadaşım ben hiçbir partinin samimiyetine güvenmiyorum bir parti Kürtleri savunacağım ayağına prim kasar diğeri dinden kasar diğeri kalkıp Atatürk'ün partisi diye prim kasar halbuki Atatürk'ün zamanında kurduğu partiyle alakası bile yok şuanın. Terör olayı çok ayrı bir kelime içinde tutmasak bile samimi parti yok ben bu görüşteyim
Soran5 ayHer Kürt kalkıp hdp'ye de oy vermiyor zamanında çok ırkçılık olduğundan dolayı hdp kalkıp vaatte bulunuyordu insana. Kürtleri en derin yerlerinden vuruyorlardı aynı akp'nin dinden prim kasıp insanları kendine çekip kör etmesi gibi
- 5 ay
Başka Bi parti kurulup kürt halkı ayağına prim kassa bunu böyle sorun etmem. Hdp'nin olayı farklı benim meselem hdp ve savunduğu şeylerle. Ben demiyorum ki parti olmasın. Olsun kürtlerin bölgesel özel sorunları ve özel ihtiyaçları olabilir bunu da bi parti mecliste koruyabilir ben buna karşı değilim. Ben Pkk bağlantısına karşıyım.
Soran5 ayPkk bağlantısı konusunda haklısın zaten bende kalkıp sana mecliste böyle biri varsa men edilsin diyorum zaten ama bunun haricinde ise Kürt sorunları hep siyasi görüldüğü için mecliste kim konuşsa törör yancıları yüzünden bizde yanlış anlaşıyoruz niye kendi kendimizi kötü gösterelim ki biz azınlık vardır öyle her yerde çürük çıkar ama bunu tamamen Kürtler böyle diye yorumlamak çok absürt kaçar
Soran5 ayKürtlerde sorun sadece barınma şehir gelişimi falan mı? Psikolojik yönünden bakmak lazım mesela kalkıp bir üniversite hocası sırf Kürt diye terör yancısı gibi davranıp imâlar yapıyorsa kusura bakma ama bu durumda eşit değiliz. Ben her o hocanın dersine girdiğimde niye bu durumu yaşamak zorunda kalayım söyler misin? Sınıfta niye akranlarımın yanına hor görüleyim
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayBen kürtle evlenmek istiyorum
12 Yorumla
Soran5 ayİyisi kimse nasibinde o olsun
- 5 ay
Eyvallah
Gizli Üye(30-35)5 aySiyasetle ugraşırsan ayrımcılık yapılır siyasete bulaşmayın
014 Yorumla
Soran5 aySiyasete her insan bulaşır. Ayriyeten siyasete bulaşmayınca bile bu durum bitmiyor
Cevap sahibi5 ayBende kürdüm hiç ayrımcılığa ugramadım
Cevap sahibi5 aySiyaset propagandası yapan türk de olsa türk de olsa ayrıcalıkla karşılaşır çünkü siyaset insanları böler
Cevap sahibi5 ayHerkesin fikri kendine
Soran5 aySenin bu durumda olmaman ya mucize ya da Kürdüm diye dolaşmaman. Doğu tarafında her ögretmen atandığında sınıfımızda olan iki Türkü kayırıp dururdu hocalar bizi çok sevmezdi. Üstüne hala üniversitede siyaset konuşmayıp sırf memleketimi söyledim diye t"rorist damgası yedim. Ne yancılık yaptım ne taraf tuttum sınıfta çok konuşmazdım bile. Kalkıp Kürtçe halay çekerken bile saçma sapan siyasi algılayıp Türk işareti yapan bile oldu. İşte bu şekil normal insanlara bile bu tarz davranıp yanlış lanse edilmesini sağlamak bu tam bir manipülatif insan modeli anlıyorsun beni değil mi? Kürtsün böyle düşünüyorsun dersen ben tam olarak Kürt değilim Annem has ve has bilmem kaç kuşak Türk ama ben kalkıp bu şekil bir ayrım yapabiliyorum iki taragı da görüyorum. Bölücülük yapıp Kürt şöyle böyle denip elinden alınan bir çok şey oldu normal dilini konuşan bir teyzeyi dövmelerine kadar uzandı? 60-70 yaşında bir teyzeden bahsediyorum ben ama kalkıp kim bunu Suriyeliler için yaptı? ya da farklı bir ırk için? Kürt diye t"rorist damgası yiyip? yıllarca kendi ırkınızı söylemeyin zorbalarlar diyen teyzelerde mi siyasete karışıyordu? Türkçe bilmediği için oğluyla Kürtçe konuşup Kürtçe konuştuğu için dövülen teyze de mi siyasete karışıyordu? Küçük bir çocuğa Kürt mü ya olsun o da insan gibi cümleler kurulduğunda o çocukta mı siyasete karışıyordu?
Hangsinin cevabını bana verebilirsiniz Kürtçe daha eski ve hep konuşulan bir dil olmasına rağmen bile ayıplanıyordu
Soran5 ayKalkıp olay siyasetle kalıp bitse dünya zaten daha güzel olurdu. Ya Kürt halkı bizden fazla mı vergi ödüyor eşitiz diyen mecliste konuşan kişiler olayın psikolojik ve kayrımcı bir durum olduğunun farkında değil mi. Türk bayrağı yırtıldı geçenlerde aşırı saygısızca ve edepsiz bir hareketti ama bunu sırf bir Kürt yaptı diye bütün Kürtler ülkeden çıksın diye video bile karşıma çıktı ne konuşuyoruz ki daha
Cevap sahibi5 aySen aşırı siyasetçi birisin bişey demiyorum sana ben uğramadım illa vardır bir kusurun
Cevap sahibi5 ayTürk bayrağı degil Ayyızdız bizim bayrağımız bence bir kürt olarak söylüyorum Ayyıldız Bayragımız yere atanları idam edilmeli bayrak kutsaldır
Soran5 aySiyasetle alakam yok. Sen hala duymak istemiyorsun beni siyaset ile partiler ile demokrat milletler ile ilgili ne demişim? Senin ikünci yazdığın şeyde de bende aynısı derken çarpıtıyorsun düzgün pku yazdıklarımı. Sen kalkıp siyasete karışana ayrıcalık tanımazlar diyorsun bende diyorum ki siyasete karışmıyorum sen orada hala sen çok siyasetçi birisin diyorsun. Allah aşkına bir ırka ait olma sen seni istemiyoruz
Cevap sahibi5 ayÖyle bir şey ile karşılaşan görmedim duymadım sen doğru konuşmuyorsun eksik anlatıyorsun bak ayyıldız bayrağımızı bile kabul etmiyorsun türk bayrağı diyordun benim bayrağım demiyorsun
Soran5 ayBen sana her insan bulaşır demişim çünkü ülke siyaset hariç bir yere varmıyor istesen de istemesen de içinde buluyorsun kendini ama siyasetle bizzat uğraşan biri değilim. Ayriyeten bana boşuna duygu sömürüsü yapma burada Ayyıldızı Türk bayrağı değil mi? Bende kalmış Türk bayrağı dedim diye çok alakasız yere çekiyorsun. Türk bayrağı Türkiye Cumhuriyetine ait ben sözüm ona Türk bayrağınız anlamında demedim ülkenin sembolü anlamında değil kardeşim elbet benimde bayrağım ve korumak zorundayım asker şehitleri arasında benimde kuşağımdan insanlar var saygı duymak zorundayım, mecburum, bu benim görevim. Bir yerlere çekme :)
Cevap sahibi5 aySoruya Kürt ile başlamışın neyse bu kadar
Soran5 aySiyaset Kürtlük mü? ya da Kürt'üm diye Türk bayrağını benimseyemem mi? Neyse kendin de ne dediğini bilmiyorsun ciddiye almayacağım
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler iyi akşamlar
Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Bende kürdüm hiç bir ayrımcılık görmedim
20 Yorumla
5 ayEvet bende yaşadım çok iğrenç bir şey
10 Yorumla
5 ayVatansever ve çok iyi Kürt tanıdığım hanımlar var
10 YorumlaBende kürdüm ama öyle birşeye denk gelmedim
11 Yorumla
Soran5 ayBen çok geldim nerede olduğuna göre değişir
sen yarı terörist olabilirsin
04 Yorumla
Soran5 ayBen neyim bilmem ama sen tam bir cehalet örneğisin kardeşim
Soran5 aySus insansı varlık
Soran5 aySeni engellemiycem burada nasıl k"durduğunu görmek istiyorum
5 ayHiç bir Kürt terörist değildir.
02 Yorumla
Soran5 ayKeşke herkes böyle düşünse
- 5 ay
Herkesi memnun edemezsin, düşünmese düşünmesinler.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayKim yaptı sana ırkçılık
04 Yorumla
Soran5 ayKonya'lılar :)
- 5 ay
Anlat bakalım olayı😂
Soran5 ayBoşverr 3 tane olay var yazmaya üşendim
- 5 ay
Mehmet oğur u duydun mu
Gizli Üye(30-35)5 aySaçma insanları ciddiye alma.
10 Yorumla
5 ayKürtleri seviyorum yaşasın Türk Kürt kardeşligi
10 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hiç etik değil
10 YorumlaValla artık ailstik boş ver
10 Yorumla
5 ayKürtüm bende. Takmamaya çalış boş ver
10 Yorumla
5 ayCehalet işte Boşwer baş edemezsin böyle insanlarla
10 Yorumla- Diğer konusunda 24,8b cevap paylaştı.
5 ayırkcılık yapan türkde var kürtte var
03 Yorumla
Soran5 ayHer ikisi için geçerli zaten
- 5 ay
evet ama kürt oldugum için ırkcılık yapılıyor diyorsun doğudada tersi var
Soran5 ayBen kendi adıma konuşayım bizim buradaki Türk Jandarma ve Askerler bizi çok seviyor hatta öyle ki Kürtçe halay açıp düğünlerini burada yapan var
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
5 ayNormaldir
08 Yorumla
Soran5 ayAsla değil
- 5 ay
Normal olan nedir? Ben niçin Kürt oldugum için ırkçılığa maruz kalıyorum
Soran5 ayboş ver aşkm savaşta yanlarında Suriye vardı bunların zaten. Biz değil kime ne anlatıyoruz ki ha birde karşıdaki erkek bir şeylerin beynine girmesini için kafasına vura vura söylenmeli anlamaz bunlar
- 5 ay
Gerçekten anlamıyorlar çok üzücü bir durum ama lafa gelince türk Kürt kardeştir yav bir dünya şey yazıcam da kabadan gitmesin diye yazamıyorum
Soran5 ayLafa gelince işte bakma bu tarz insanların kendi ırkına da hayrı yok Ülkücüyüm diye gezip her haltı yerler
- 5 ay
1 ülkücü değilim her halt yedigim yok normaldir yorumu bu ülkede normaldir bu tarz şeyler senin Kürt olman Türk olman umrumda değil istersen Ermeni suriyeli ol fark etmiyor her insana aynıyım senin iyi insan olman beni alakadar ediyor kötü isen Türk Kürt fark etmiyor benim için kolay gelsin
- 5 ay
Sen bence yorum yaparken bir düşün bu yorum insanlar tarafından nasıl anlaşılır diye sonra yorum yap olur mu aşkısı
Soran5 aySen açıklamandan önce yukarıda ne yazdığıma bakarak tekrar cevabını gözden geçir bu niyetle yazmayıp tepki gördüğünde niyetim bu değil tarzı bir şey söylemen ne kadar tutarlı? Ben sorumda iyi bir insan kötü insan konuşması geçirmemişim cevabın çok alakasız
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası