Ben senin gündüz de yaşayabilen versiyonuum. Ama bu saatte internette olmamdan da anlayacağın gibi geceleri ayakta olurum genelde ve gündüzleri uyurum. benim de vücut ısım çok düşüktür. sıcak yaz günlerinde buz dolabından yeni çıkmış pirzola gibi olurum. kendi kanımı ben de severim. başkaları söz konusu olunca, herkesin kanını tatmam, sadece kanının kokusu hoşuma gidenlerinkini ...
yalnız olmaktansa başkalarıyla olmayı tercih ederim. bu asosyal olmadığım anlamına gelmez ama bana göre değilim. sosyalliğim tatrışılır çünkü başkalarıyla birlikteysem onları arkadaş olarak değil potansiyel besin kaynağım olarak görürüm.
hız, güç, yorulmama mevzularına gelince; halk arasında deli kuvveti var derler ya işte öyle bişey ...
bi ara bana da uğra )02 Yorumla- +1 yıl
Bende son zamanlarda bu konu hakkında çok düşünüyorum, çünkü bazı belirgen diye adlandırabileceğim şeyler var
1-) Aslına bakarsan, gerçekten, en sevdiğim rengin kırmızı olmasının bir diğer sebebi kanın rengi olması, veya ana sebebi
2-) Geceleri kolay kolay uyuyamıyorum
3-) Annem zorla ağzıma bir şeyler sokmadığı sürece acıkmıyorum, tabii yemek istediğim şeyler olabiliyor ama normal bir günde acıkmıyorum
4-) Normalden daha hızlı koşabiliyorum, bunun nedenini bilmesem de çok hızlı olabiliyor, sınırsızmış gibi
5-) Güneşli havaları hiç sevmiyorum, neredeyse nefret bile ediyorum
6-) Karanlığı seviyorum, huzur veriyor
7-) Herkesin ellerinin sıcak olduğu zamanlarda bile, benimkiler, soğuk olabiliyor, hatta en soğuğundan
Ve son olarak, bunun bir 'belirgen' olduğunu zannetmem, ama, sanki, içimde bir güç var ve benden onu çıkarmamı bekliyor, lütfen bunu şaka algılama
Belki bu diyeceğim de alakasız, ama, çoğu bulunduğum tahmin gerçek çıkıyor - +1 yıl
@LilyAlexx merhaba bana Instagram'dan yazarmısın bu konu hakkında biraz konuşalımız lazım gercekten biriyle konuşmam lazım
@yusufdsmzz
En İyi Cevaplar
Nickinizin bile anlamını anlatıyorsun...Ayrıca vampirsi olarak gececi olarak bir insansın.Gündüzleri rahatsız olup dışarı çıkmayan veya karanlık ortamlarda takılan bir tipin olabilir
Asıl önemli olan karanlıktan korkmamak!Sessiz iken bir anda kararıp korkmadığını hissetmek..
Ellerin soğuk ise gerçekten vampirsin :)14 Yorumla- +1 yıl
Soğuğum.Ailem de farketti bunu.Kansızlık vardır diye tahlil yaptırdık ama kan değerlerim düzgün çıktı .
- +1 yıl
Bana verebilirsin .
herkesi mantikli dusunmeye davet ediyorum:D
uyku duzeninin icine bir guzel et
dogru durust giyinme poponu ac oyle dur sonra "kansizlik yok ama ellerim soguk" de:D
1km'yi kondisyonu olan herkes zaten 5-6dk kadar zamanda ko$ar,hizlilar ise bu sureyi 2 dk'ya kadar dusurebilir(ornegin Bolt efendi 1dk 40sn de kosuyor bu mesaveyi) dicem "hizlisin" bence de:D
kan tadi hosuna gidiyor ee ne olmus elalem insan eti yiyor kanibal biri senin dedigine bakilirsa vampirin alasi olmus olur ama degil iste:D kisacasi beynini meskul edcek birseyler bul vazgec bu sevdadan:D10 Yorumla
yaa hele bırak bu işleri bu filmler cok etkilemiş seni. ona bakarsan bnde sevmiyorum gündüzü dişlerim tam bir wampir dişleri kansızım ve kana ihtiyac duyuorum. ama bnde böyle sacma sapan seyler hissetirmiyor bna.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Dostum gercekten Vampirsen öncelikle Sevgilimi ısır vampir olsun sonra o beni vampire cevirir...Sen benı vampire cevirmek için ısırsan varyaaa yanarızz kıskanclıgı ıkımızınde kalbıne tahta kazık saplatır :D
35 Yorumla- +1 yıl
Ben galiba vampirim.
- +1 yıl
Bunu göze alamam.
- +1 yıl
+vampiregirl sana göre ben hard hard vampir olrm cunku hem senin sevdigin şeyleri seviyorm hemde kan falan konusu acıldıgında nefes alıs verişim cok hızlanıyor titrmeye başlıyorm elleriim ayaklarm karıncalanıyor deli gibi kan istiyorm kontrolumu kaybedip bendimi ıstırıyorm ;)
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiyolojik saatiniz olması gerektiği gibi çalışmıyor olabilir. Yaşınız nedeniyle olması muhtemel hormonel dalgalanmalar da buna sebep oluyor olabilir. Rutin kan ve hormon tahlillerinizi düzenli bir şekilde yaptırın. Bir sorun yoksa, yoktur birşeyiniz :)
10 Yorumla
+1 yılAlacakaranlığımı izledin tv den bu akşam doğru söyle :D hahhah
65 Yorumla- +1 yıl
Alacakaranlığı sinemalarda izlemiştim ondan beri hiç izlemedim.
- +1 yıl
teşekkürlerr cınım :D benden de sanaa :D
- +1 yıl
hala etkisindesin demek :D
anlasilan bugün show tv nin verdiyi alacakaranliga bakan cok olmus :D
41 Yorumla- +1 yıl
İzlemedim.
İzlemeyin diyorum vampirli filmler. Sonra ben vampirim diye dolanıyonuz etrafta.
41 Yorumla
+1 yılyüksek bir yere çık ve aşağıya atla geberirsen vampir değilsindir ama gebermezsen vampirsindir ve benden uzak dur. kanım yağlı.
31 Yorumla- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink
Sana kısmet buldum bak :)04 Yorumla- +1 yıl
:D Benim bir sevgilim var.
Cevap sahibi+1 yılBak ama bu dünya üzerindeki ilk vampirizm vakası. Bi nevi dracula sayılır adam. Son kararın mı :)
- +1 yıl
Haha.Kalsın o .Kendimden güçlüsünü çekemem.
Cevap sahibi+1 yılVay, narsist vampir :D Dikkatli olmak lazım bundan sonra :P
hızlı ve güçlüyüm olayına takıldım ne kadar hızlı mesela?
39 Yorumla- +1 yıl
Yorgunluk hissetmiyorum hızlıyım nasıl anlatayım?
- +1 yıl
O nedir?
- +1 yıl
Şu an dışarı çıkıp 5 dakikada 1 km koşabilirim.
- +1 yıl
Kan konusunu sorarsan ellerim soğuk.Isınmıyor bir türlü.Ailemin de ilgisini çekti.Kan tahlili ile kansız olmadığımı da anladık.
yok la bende öyleyim güneş battıktan sonra dışarı çıkarım sıcakta ne çıkıcam la dışarı çıkıyımda başıma güneş mi geçsin
10 Yorumlasenınle gel bir oyun oynyalım ama harbicesi oldumu baklım gercekden korkun vvarmymış yokmuymuş alnlcaz anlştıkmı ben ciddiyim bu konuda benım hatundan uzak dur eğer senı kafaya yazarsam 7 ceddin bıle almaz elmden senı
10 Yorumla
+1 yılbu anlattıklarından bende eksik olan tek şey güç o zaman bende mi vampirim hayır.
diş eti kanayınca ordan çıkan kanın tadı daha güzel221 Yorumla- +1 yıl
oha güncellemeye bak ufak atta civcivler yesin
- +1 yıl
Evimin 100 metre ilerisinde.
- +1 yıl
yav he he git bir resim çekin gel
- +1 yıl
Kızdırma beni sonun kötü olur.Ciddi konuşuyorum !
- +1 yıl
hhı tabi canım naparsın yer misin beni
- +1 yıl
Sen istedin bunu.Çok merak ediyorsun!.Gece rahat bırakmam seni
- +1 yıl
ya git kız ben şimdi konuşuyorum ama uyurken korkarım valla git başımdan
- +1 yıl
Rüyana girmemi mi istersin yoksa yanına gelmemi mi?Seç
- +1 yıl
ya git başımdan korkarım valla
- +1 yıl
Bekle beni.Hislerim yanılmaz.Adres bilgilerin elimde.
- +1 yıl
yaa anneme söylerim polis çağırırım bak
- +1 yıl
Daha önce aynı şeyi yaptım.Tecrübeliyim.Sen şu an bana inanmıyorsun bunu biliyorum.İnanmaman doğal ve çok tatlı.Seni öldürmek istemiyorum sadece bana inanmanı sağlayacağım.
- +1 yıl
ya kızım korkudan bütün soruları güncelledim git başımdan
- +1 yıl
hahaha bilim kurgu süper :D
- +1 yıl
Canı sıkılmıs arkadasın bisey yok korkma canım ^^
- +1 yıl
Ağlama lan :) beni iyi dinle evde ne kadar sarımsak varsa yiyorsun yiyemediklerini ez üstüne başına sür:) vampir bacı bırak kızcağızı gel bana bir inceleyeyim seni belki bir makale çıkar hem bak benim kan A grubu ımmm ım enfes:)
Diğer konusunda 990 cevap paylaştı. Hay gizem yaratma çabana üfliyim, mezarlığa gidiyomuş.. Senin içinde 3 harfli biey girmiş ablacım ortası '' İ ''
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
+1 yıllink beni isiranı yakaladım...
00 Yorumlabanada gel lütfen banada lütfen boynumdan em beni =(
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel kız takıl bana bizim fakültenin kan bankasına sokarım seni ohh dilediğin kadar çeşit çeşit kan taze dondurulmuş ayrıştırılmış plazma trombosit vss ellerimle sana bir kokteyl yaparım azıcık alkol de koyduk mu sabahlar olmasın gel canım gel:)
01 YorumlaBenim ruh ikizimsin
yaklaşık 3 aydır sabah 7 ye kadar uyumuyor geceyi çok severim .01 Yorumla- +1 yıl
:)
Diğer konusunda 682 cevap paylaştı. kendini kandırıp inanmaya çalıştığın şeysin hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılBazen kendimi SÜPERMEN Gibi hissediyorum... film serisi çok izlemekten olsa gerek :)
00 YorumlaYazık kimin çocuğuysa...
91 Yorumla- +1 yıl
Gece gece haykırdım amk:)
bkz. hıyarlık sendromu+ bkz. özenti + bkz. ergen
öptüm. ısır dudamı bebişim. :*00 Yorumlaben de öyleyim hatta vampir diyenler çok oldu beyaz tenli olduğum için
00 Yorumlamuhtemelen vampirizime yakalanmıssın bu bir hastalık bunun sebbebi 17v ola bilir yani vampir gii bişeysin ama vampirizim hastasısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle sekste yapılmaz enerjisizlikten uyur kalır insan
00 Yorumla
+1 yılOha lan hepsi bende de oluyor. Ellerim hiç ısınmıyor. şimdi biz vampir mi oluyoz?
00 Yorumla
+1 yılaramıza hoş geldin.. bu insanlara aldırma.
10 Yorumlailgi çekme çabaları vs vs
43 Yorumla- +1 yıl
Soru detaylarımı okursan iyi olur.
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. demir eksik..biraz demir vitamini al..
10 Yorumlapc ışığından nasıl rahatsız olmuyon vampir kardeş
50 Yorumladalga geçtim güncellemeni bekliyoruz..saygılar<3
08 YorumlaPotansiyelin var gibi hafiften tirstim :(
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. İlgi çekmeye çalışan liseli kezban
10 Yorumla
+1 yılBen yazin geceyi lisin gunduzu severim :)
10 Yorumla
+1 yılNolur bir da gir çok zevkliydi :D :D
00 YorumlaKaç gibi gelirsin o saatte uyucam rüyama gel
00 YorumlaPisikoloğa ihtiyacın var.
22 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap olmalı bu :D
Cik gez dolas sevis :)
00 YorumlaGaliba vampirsin dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yıltanıdığım bir psikolog var ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapar bol bol kendıne gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdetliyken kanını kana kana içiyosun demek.
21 Yorumla- +1 yıl
:) Kokusu hoşuma gidiyor.
+1 yılpsikolojik sorun olabilir.
00 YorumlaBence sen vampir degil delisin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılses çıkarma bizi farkedecekler.
10 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. bende vampirim o zmn
00 Yorumla
+1 yılBize katıl
18 Yorumla- +1 yıl
Bize?
- +1 yıl
Bize?
- +1 yıl
Satanist bunlar kızım kedi kanı içiyor :):) sana insan kanı lazım boşver bunları şeytan filan :)
- +1 yıl
Amma da abarttın ha. Kedi kanı içsek zehirleniriz asdasdasds
- +1 yıl
Ne içiyorsunuz panpa? Keçi kanı dicem de kutsal filandır töbe bismillah çarpılırım heralde hallelujah:) amen
- +1 yıl
Bira içiyoruz
- +1 yıl
Rakı desen katılırdım size de bira cık olmadı mübarek:)
- +1 yıl
Oke :)
aynada görünüyon mu?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet tabiki de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi çekmeye çalışıyorsun ama yemezler.
10 Yorumlaspor yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah akıl fikir versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi canım sende yeme bizi
00 Yorumla
+1 yılAz iç biraz
00 Yorumlakesin vampirsin
00 Yorumla
+1 yıltatlı bir vampirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav he hee
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlacadan karanlık :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlacadan karanlıkların kızı hatce bu.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar