Sizce bende vampirlik var mı? O potansiyel var mı? Nickimle bir bağlantısı var mı? sadıfsafsfs
scontent-a-fra.cdninstagram.com/.../...45231_n.jpg
scontent-a-fra.cdninstagram.com/.../...45231_n.jpg
haha korktum be :D cidden vampirlik potansiyel var fazlasıyla :D:D
Vampirsiin :D
Cevap
2Cevap
karanlıkta çekersen millet vampirde sanar drakulada :)
evet, Pekmez ye biraz yuzune renk gelsin
hahaha vampirsin :D :D
Vampir misin? Itiraf et 😊
Kan içmiyorsan yok. Gothic olursun anca.
Benzemiyorsun yahu :D Kızma darılma yok ama biraz özenti gibi duruyor. Kafanı eğip edward pozu verince vampire benzemiyorsun bence. Bazıları gerçekten o havayı yakalıyor giyim tarzıyla olsun ten renkleriyle olsun saçlarıyla vs ile olsun. Ama seninki daha çok vampire fan gibi olmuş. Zaten gayet güzel ela gözlü kumral bir çocuksun. Yakışıklısın da. Ama herhangi bir vampir havası yok. Üsgünüm.
Açık olayım dedim :D fikrimi sordun sonuçta. İyi hissettirmek için yorum yapmadım gördüğümü objektif olarak söyledim. Bunun daha faydası olur diye düşündüm.
Not; vampirler hakkında 300den fazla kitap ve film arşivim var. Böyle şeylere ben de meraklıyımdır. Giovanni Scognamillo nun röpörtajını dinle. Bir insan kan içerek yaşayamaz, böbrekleri iflas eder ve ölür. O yüzden iki damla yaranı emerek de vampir olamıyorsun malesef :p
Tamam :P
Bilmiyorum artık :D Vamp bir havan yok
Herhangi onaylamayan bir cevap vermene gerek yok. :D Yukarıda potansiyel var mı diye sormuşsun. Ben de yok diyorum. Sana göre yok demene zaten gerek yok. Çünkü burada herkes fikrini söylüyor. Ben de yaklaşık 37 adet film izledim klasikler vs dahil. Senin vampirlerle herhangi bir alakan bile yok. Biraz özenti duruyorsun. Sadece objektif bir yorumdu. Bu kadar alınmana da gerek yok :D
yok alınmadım da benzesem benzemesem benim için sorun değil. Fakar sen hava atıyosun yok 37 film izledim de bilmem ne kendi ağzınla diyosun onlar film bu normal resim aradaki farkı düşünerek konuşmuyosun bence sen 1000 film izlesende anlamazsın benim kızdığım nokta bu yoksa şeyimde değil anladın mı buda son msjımdı sana
Yahu şeyinde olsun olmasın :D saçma sapan konuşan sensin arkadaş. Gelmiş bana makyajsızım işte kan içiyorum vs diyorsun :D Özenti bir çocuksun bence daha. Git büyü de gel."Sana göre değil" falan derken esas eleştiri kaldıramadığını açık ediyorsun :D Vampirler filmlerde vardır sen de bunun farkına varmayacak kadar cahilsen yazık sana :D Ne üzüldüm mesaj atmayacağın için ne kahroldum sorma :D
avlarım seni :D (supernatural fan - hunter)
unutma dean de bir ara vampirdi sda9fjsafj
img2.wikia.nocookie.net/.../TH028_606_336_100.jpg
Vay be adfhbhjh harbiden değişik bir tip
Twilight için idealsın :) Ürkütücü ama güzel
bence bu resmini profil resmi yap
gerçekte görsem korkarım :/
bir anda çıksan önüme bu bakışlaa korkarım yani :)
Bir sivri disler eksik
=^-^=
Iktiginda onuda at tescilli vampir olursun ^-^
=^-^=
Ciktiginda olacak yanliss oldu -_-
tek bir soru, neden?
Uykusuz kalmış gibisin
Hem de nasıl 😊
Skyrim adaları.
Skyrim oyununda ki adamlara benziyon. İnsan ırkı dışı bir şey ama tam olarak vampir de değil. Büyü yapabiliyorlar :)
Oha çok hoşsun :D
He valla hep vampire benzeyen sevgilim olsun istemisimdir :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar