Öncelikle komünist vb. düsünceye sahip değilim onu belirteyim. Türküm ve vatanımı seviyorum. Bu aralar bu ideolojilere kafayı taktım baya araştırıyorum ama bana en saçma gelen ülkücülük oldu. Şimdi sen türk-islam birliğini savunuyorsun ve sana göre müslüman olmayan bir türk değersiz. Islamı savunduğunu iddaa ettiğin halde müslüman olmayan türkü nasıl değersiz ilan edebiliyorsun? Islamda böyle bir şeyin yeri var mı? Hangi peygamber böyle bir ayrımcılık yapmıştır? Yahudi cenazesi görünce saygıdan ayağa kalkan bir peygamberin dinini savunduğunu iddaa ediyorlar bir de. Ayrıca modern dünyada turan ülküsü kurma hayalleri imkansızın ötesi değil mi? Sen çin taraflarındaki türkleri alacan çin buna izin verecek? Rusya tarafındaki türkleri alacan rusya izin verecek? Bir de bu tipler kürt, ermeni veya karşıt görüslü biriyle kesinlikle insan gibi tartışmaya girmezler direk saldırmaya başlarlar. Bu ülkede çogu zengin iş adamı siyasette adı geçen çoğu iş adamı ermeni kökenlidir bunlara neden sesleri çıkmaz acaba? Kafamda deli sorular sksnsnd
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil