Kardeşim bana senden nefret ediyorum dedi?

Kardeşimle ben küçüklüğümüzden beri anlaşamayız aramızda 5 yaz var. Ama bu beni önceden çok severdi 2 sene önce ergenliğe girdi o zamandan beri benden nefret ediyor ben de ona hep kötü davranıyordum bağırıp çağırıyordum zaten.
Bana sürekli senden nefret ediyorum derdi ama içten içe beni sevdiğini biliyordum. Ama bugün gözlerinde sadece kin ve nefret vardı. Çok kötü oldum bayıldım. Zaten epilepsim var gözlerimi açtığımda yanımda değildi umursamamış çekmiş gitmiş. Kendime gelince sordum insan endişelenir dedim gelip bakar dedim. Her zaman oluyor zaten önemli bir şey değil dedi. Epilepsinin ne kadar tehlikeli boyutlara ulaştığını biliyor aslında. Ama artık benden o kadar soğumuş ki umurunda olmamış.
Ağla ağla bir hal oldum onun yüzünden üzüntüden bayıldığımı söylemedim tabii. Ne yapmalıyım şimdi? Benden gerçekten nefret ediyor ama ben onu içten içe çok seviyorum. Az önce ağzını aradım gerçekten benden nefret mi ediyordun yemin et dedim, bunu söylemek hoş değil ama gerçekten sana karşı hiçbir hiç beslemiyorum. Nefret mi sevgi mi ağır basar dediğimde nefret önde dedi. Ben daha ne yapabilirim ki. Evet ona kötü davranıp onu kendimden soğutan benim ama şimdi pişmanım ve onun karşısında beni sevmiyorsun diye ağlamama rağmen 'Aslında seni seviyorum.' falan demedi. 'Yapabileceğim bir şey yok' falan dedi. Gerçekten çok üzüldüm kalbim ağrıyor düşündükçe bayılacak gibi hissediyorum
Kardeşim bana senden nefret ediyorum dedi?