Duayla mucize yaşayan veya duası kabul olan var mı? Bir şeyi kazanmak imkansı gibi duruyorken duayla bu işin üstesinden gelen var mı?
Lütfen ciddi cevap verecekler yazsın boşa yazmayın
Lütfen ciddi cevap verecekler yazsın boşa yazmayın
bir gün sana yaşadığım bir durumu anlatayım ben tir soforuyum ve kendi tirim arabama bir yük sardım ve adanaya gidiyordum yolda yani tuz golünün bulunduğu şerefli koç hisarda bir vatandaşı arabama aldım yıl üstünde bir yerde inecekti ben akşam namazını kilmistim ve yolda giderken her zamanki gibi salavatimi getirerek gidiyordum yolda adam yanımda iken yolda inek lerini ahıra götüren bir adam hayvanini kovalarken aracımin üzerine hopladi ve tir üzerinde geçti AMAN Allahım dedim ve aracı park ederek dua ederek adamın yanına kostum adam bayılmıştı ve nabzında atıyordu yanımdaki adam bu adamın üzerine bir kova su attı ve adam gözünü açtı ve kustu bir sey var mı diyede orda yakında bir hastaneye götürdük adam önceden kekmeymis ve kekmeligi gitti ve hep dualarla oldu bu
su duayı okudim boyle oldu diyen yalan atiyodur. ama birseyi gonulden istersen dua edersen olur. ben istedim cok sukur 13 yıl sonra oldu
ilkokulda sevdgım bırısı vardı ismi #Mesuttu lise 2. sınıfa kadar sevgılı olduk ayrldktn snra baskasıyla çıktk ama gcen yıl o kız yuzunden intıhar ettı ve öldü ondan snra bnde çok kalkıştm ama beceremedm ondan snra namaza baslayıp her gün Allaha evlenecegm kşinın onun gbi bri olması için dua ettım bu sene lise son sınıftaym nişnlandım nişnlımın ismi Mesut ve aynı ilk aşkım gibi Allaha şükürler olsun
Canım iyi güzel de son sınıfta nişanlanmaya ailen işin verdi mi? Çok erken değil ? Birde reşit değilsen yaptığınız suç daha çocuksun
18 yaşındayım 19 a girdim
Mucizeden kadtın ne? Her sabah sağlıklı uyanmakta mucize değil mi
Cevap
8Cevap
Duayla olmaz daha doğrusu sadece dua ederek olmaz ama dediğin gibi olan olaylar mevcut
Oldu istediklerimin bir kısmı diğer kısmıda olur İNŞALLAH herşey 1 günde olacak değil ya
gönülden isteyerek dua edersen tabi ki ☺
Duayla olmayacak bir şey yok.
bazen yaşadığımız mucizenin farkında olmayız
Oyle bir sey mumkun degil.
Rabbim dermani da verir
istediğin şeye bağlı
Şu an cidden bir mucizeye ihtiyacim var
İyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar