Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Cinler Çok Hızlı Hareket Etmektedirler. İnsanOğlunun 1 Günlük Yolunu Onlar 1 Saatte Varmaktadırlar. Bu Hızları Dolasıyla Bu Alemi İstedikleri Gibi Gezmektedirler.
2. Cinlerin Boyları 1 Metreyi Geçmez , Burda Yazılan Bilgiler Yeryüzünde Yaşayan Zahir Cinler İçin Geçerlidir. Cinler İnsanlardan Daha Kısa Boyludur.
3. Cinleri Başları İnsanların Başından Büyüktür. Ulvi Cinlerin Çok Hoş Ve Güzel Görüntüsü Vardır...
4. Cinlerin Gözleri Öne Doğru Çıkıktır. Bazı Cinlerin Gözleri İse Japonların ve Çinlilerin Gözleri Gibi Çekiktir ve Uzundur Şu da Var ki İnsanların Gözleri Gibi Dar Değildir, Aksine Geniştir Tıpkı Ceylan ve Ahu Gözleri Gibidir Normal de Cinlerin Gözü Büyük ve Geniştir , Fakat Biraz Uzunluk Arz Eder.
Göz Renkleri Tıpkı Beşeri Değişik Renktedir ve Gözleri Sadece Kırmızı değildir, Bazı Cinlerin Göz Rengi Siyah , Bazı Cinlerin Göz Rengi Mavi , Bazı Cinlerin Göz Rengi Bal Rengindedir Gözleri Göz Bebekleri İnsanların Göz Bebeği Gibi Yuvarlak Değildir , Elipis Şeklinde Ve Kavislidir.
5. Cinlerin Kulakları At , Kedi Ve Aslan Kulaklarını Benziyor. Müslüman Olanlar Cinler Sakal Bırakırlar, Sakal Bırakmayan Azgın Ve Sapmış Cinler Sakal Bırakmazlar Ve Sakallı Olanlarla Karşılaştıkları Zaman Sakallı Cinlere Harap Olmuş Bir Surat Tabirin de Bulunurlar.
6. Cinlerin Saçları Oldukça Sıktır Ve Bazı Erkek Cinlerin Saçları Seyrektir, Tıpkı İnsan Saçı Gibi Çok İleri Yaşlarda Cinler Yaşlandıkça Onların Saçları da Dökülmektedir. Hanım Cinlerin Saçları Uzun ve Çoktur. Saç Uzunluğu Bir Şeref , Onur Ve Gurur Simgesidir. Hanım Cinler Arasında , Bazılarının Saçları Yere Değer.
7. Cinlerin Elleri İnsanların Elinden Uzundur Ve Diz Kapaklarına Kadar Uzundur , Ayakları Gayet Geniştir Ve Kıllarla Kaplıdır.
8. Ulvi Cinlerin Başında İki Boynuz Vardır, Ama Bunlar Çok Küçük, Narin Ve Şeffaftır. Asla Uzun Değildir. Ama İblis Soyundan Gelen Cinlerin Boynuzları Hayli Uzun ve Kalındır.
9. Cinlerin Ten Rengi Esmer Olup Hafifçe Tüylerle Kaplıdır. Bazılarının Teni Kırmızı, Bazılarının Mavidir.105 Yorumla
Koç+1 yılwow nerden biliyorsun bütün bunları onların alemini ziyaret mi ediyorsun yoksa?
Cevap sahibi+1 yıl@ebru_çitlenbik
Evet, öyle de denilebilir
Aslan+1 yılUlvi cinlerden bir dal alırım..
Koç+1 yıl@ebru_çitlenbik yalan söylüyor vinlerin saçı falan yoktur simsiyahtırlar ve gözleride parlak bir elmas gibidir ama ampul gibi parlar birde boyu 15 katlı bina boyunda ve kanatlı dinazor gibi olanları vardır sanırım onlar ifrit oluyor
Başak+1 yılSöylediklerinin çoğu doğru ki zaten bi yanlış var oda yuvarlak göz bebegi olan cin yok demen ben çok rastladım ama tek bilmediğim konu cinleri bilsemde cinlere benzemeyen varlıklarda görüyorum kıvrık boynuzlu uzun kafalı sinırlı bakışlı uzun boylu bir şey çenesi de kaslı hayla çözemedim iblismidir nedir bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUfak tefek, çok kısa boylu, yüzü tavşanı andıran ama tavşan gibi sevimli değil korkunç şekilde çirkin olan, kiminin göz merceği beyaz kiminin ise kırmızı olan, direkt olarak bir eylem yaparak değil, çoğu zaman vesvese vererek insanları etkileyen mahluklardır.
Ben bir kaç kez gördüm43 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Astroloji & Burçlar konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsuretle gelır onlar. asıl kılıgıyla goremessın. cok matah degıller tavsıye etmem gormenı herkes kaldıramaz. ben hayvan formunda ve ınsan-golge formunda bır kere de siyah kapsonlu ınsan formunda gordum orta cag kıyafetı vardı kapsonlu
33 Yorumla
Soran+1 yılneden sana göründüler? olağandışı bir durum mu oldu yoksa çağırdınızmı?
Boğa+1 yılcagırmak akıl ısı degıl ben dısarda gordum kucuklukten berı gorur kımı ınsanlar ya da onlar bır sekılde kendılerını bellı ederler. bendekı kucuklukten
Soran+1 yılAnladım.
Çok sağol, yorumun için.
Bu sorumada yorum yaparmısın lütfen
www.kizlarsoruyor.com/.../q6203314-cin-cagirilir-gibi-seytan-da-cagrilabilir-mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüm. Aynen buna benziyor. Aynısı
https://i.hizliresim.com/LZERja.jpg43 Yorumla
Soran+1 yılçok korkunç ya :(
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAma bunun daha korkuncu da var inan.
Hemde bizim ülkemizde bulunuyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılBu soruma bakabilirsin..
www.kizlarsoruyor.com/.../q5686679-cinlerden-korkuyor-musunuz28 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
Allah rahmet eylesin çok büyük ve çok değerli bir bilim adamıydı o. Nur içinde yatsın.
Neredeyse tüm konuşmalarını dinledim ve bir kaç kitabınıda okudum
Yengeç+1 yılSen de sağol 😊
Amin..
Harikasın :) okumaya devam et mutlaka :)
Çok değerli bir adamdı gerçekten.. Onun değerini anlayan insanlar görünce mutlu oluyorum. 😊
Soran+1 yılBen burda günsem bölümünde, onun sözleriyle çok yobazı mort ettim :)
Gerçekten çok ama çok büyük bir bilim adamıydı o.
Bu yobazlar insanları dinden tiksindirirken, o bana sevdirdi ve Kuran okumamı sağladı.
Şimdi ne olsa Kurana bakıyorum, Türkçesine tabiki.
Zaten kendisinin harika bir Kuran tevsiri var.
Asla kimseye inanmam, sadece Kurana inanıyorum.
Ve Kuran bana bu yobazların aslında kafir hatta kafirdende kötü olduklarını söylüyor
Yengeç+1 yılNe güzel düşüncelerin var 😊 Katılıyorum söylediklerine.. Doğru yoldasın..
Bana dini sevdiren o oldu zaten. Senin gibi ben de onun Kur'an mealini okudum, okuyorum.
Bütün sureleri yorumladığı bir kitabı var "Kur'an'daki İslam", tavsiye ederim. Kur'an'ı okurken o kitabı da okudum, daha iyi anlamama yardımcı oldu.
Soran+1 yılOnu mutlaka okumak istiyorum bende.
İllaki okuyacam ama
Ben daha önce Allah ile aldatmak ve Maun Suresi Böyle Buyurdu kitaplarını okumuştum
Yengeç+1 yılOku mutlaka. :)
O ikisini ben de okudum, çok faydalı.
Kur'an'ın Temel Kavramları kitabını da tavsiye ederim, 2 cilt. Çok faydalı bilgilerle dolu.. Daha bütün maddeleri okumadım, okuyorum bu ara.
Soran+1 yılÇok iyi yapıyorsun canım
İnan senin gibi birine denk geldiğim için çok mutlu oldum
Keşke herkes okusa ve öğrense gerçek islamı...
Yengeç+1 yılKeşke..
Ben de mutlu oldum :)
+1 yılKocaman gözleri var aam gözbebekleri yok hep bir pelerini var kırmızı giyiyo yuzu de turuncumsu filmlerdeki gibi değiller yani insana benzemiyolar iskelet gibiler geceleri geliyor bitanesi erkek iki yıldır sevdiklerimin kılığında bana acı çektiriyor yaralıyor ve sabah uyandığında gerçekten yaralanmış oluyorum iki ay önce sesini duydum kalin korkunç bir erkek sesi benimle konuştu benden kurtulamadı dedi sonra dün akşam yüzünü gördüm ve böyle araştırmaya başladım acaba bu gorduyum omuydu diye
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gözlerinle göremezsin enerjiden yarstılmışlardır mesela bir ses duyuyorsun peki bunu görebiliyormusun? Burda sorcağına araştır bence 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılya buna cevabın?
yorum atarsan sevinirim o soruyada
Oğlak+1 yılahahha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar hem herşeye benzerler, hemde hiçbir şeye benzemezler
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür canım
+1 yılAyakçı takımı hepsi... şeytanın iti bunlar çogunlukla..
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhızlı hareket eden siyah duman gibi bişey, görenler öyle diyor
40 Yorumla Çağırdık konuştuk ama cinleri asıl şekillerinde goremezsin genelde yılan veya keçi kılığına girerler. ya da bir insanın içine girerler 👺
10 Yorumla
+1 yıl31 Yorumla
Oğlak+1 yılMk yüzyıllardır güncelliyorsun. Ebeni s.. kiyim senin.
Gece gece sorulur mu buu😯gece yaa 😟😟😟😟😟tövbe yarabbi ya 😟😟😟
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bir tanıdığım Hatayın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde cin görmüş
Soran+1 yılŞaka olsun diye demedim inan
Zaten o dediğim yerde olma ihtimalin yok denecek kadar azdır.
Amacım korkutmak olsa Antakya ya da İskenderun drdim çünkü oralar büyük ve oraların birinde olma ihtimalin yüksek olurdu
yuvarlak, portakal jölesi üzerinde mınık cıkolata kırıntıları var çok korkunc
30 Yorumla
+1 yılHayır görmedim çok şükür
33 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle çok şükür.
Teşekkürler canım
Başak+1 yılRica ederim ☺️
Soran+1 yılBak birde bu vardı :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBen rüyamda gördüm onlar gozukmez hayvan gibi olur başka şeyler benzer
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani, kendi şekilleri yokmu?
Başak+1 yılvar ama gözukmezler korkarsin küçük boyları var zayiftirlar hava gibi bişey
Soran+1 yılkorkunç ya
Başak+1 yılşeytan ateş den insanlar toprakdan cineler galiba havadan
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6099730-cinlerle-insanlar-iliskiye-girebilir-mi
Bu mümkünmü peki?
cevap atsana onada
Başak+1 yıldeğil fetva vermek istemiyorum çünkü bilmiyorum hem Günah yakında korkuyorum şeytanlar ilişkiye girmek istecekler bunu ln
Onlar seytanlarin ayak islerini yapnlar yani hayir
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
Gördüm tabi ki. şu an dolapta kendisi. Bisküviye benziyor
24 Yorumla
Soran+1 yılcine çok bayat bir espri buldun bakalım buna ne bulacaksın diye merak ettim
+1 yılBaşıma geldi. Görünmezler onlar.
Link:https://www. kizlarsoruyor. com/diger/q5887060-evimde-cin-mi-var01 Yorumla
Akrep+1 yılKusura bakma eksik link atmışım: www.kizlarsoruyor.com/.../q5887060-evimde-cin-mi-var
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunlar çizme bukadar çirkin değiller tabi kılık değiştirebilirler. tıpkı insanlara benziyorlar kulaklalrı kedi kulağı gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılGördünmü hiç?
Cevap sahibi+1 yılgördüm ama şeklini değiştirmişti yinede insana benziyordu
Soran+1 yılNerde? Nasıl?
Cevap sahibi+1 yılmuğlalıyım eskihisar köyüne yakın akrabalrım orda yaşıyor, her yaz gideriaz,+o köy çok ıssız orda gördüm
Soran+1 yılkorkunç ya, ben olsam kafayı yerdim herhalde
Cevap sahibi+1 yıl:) koku diye bişey kalmadı bende
Soran+1 yılBence yinede korkarsın
Cevap sahibi+1 yılbence çok emin konuşma, neler yaşadığımı bilmiyorsun
Soran+1 yılİşte bende birşeyler yaşamış olduğun için daha çok korkarsın diyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım
Soran+1 yılPeki bu soruda ki mümkün mü sence?
O soruyada cevap verirsen sevinirim
www.kizlarsoruyor.com/.../q6099730-cinlerle-insanlar-iliskiye-girebilir-mi
Cevap sahibi+1 yılsenin güncceline ben..
bir daha güncelle :D
128 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün sonra :)
Soran+1 yılBakalım artık :)
Soran+1 yıl
Soran+1 yılevet :)
o da benimdi :)
Soran+1 yılaha bir tanede vampir sorusu çıktı, kızın biri atmış bu sorumda cevap vermem için :D
Soran+1 yılBu soruda ya, kızların biri atmış
Kova+1 yılHe bunu sabah gördüm de cavaplamadım ben inanmıyom çünkü :D www.kizlarsoruyor.com/.../q6225279-vampirlere-inaniyomusunuz-bizde-neden-hic-vampir-olmamis-neden-hep
Soran+1 yılBende inanmıyorum tabiki, hepsi uydurma :)
Ama güzel yorumlar gelmiş :D
Soran+1 yılhoolywood daki senaristler görmüştür :D
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılAslında bizde vampirlerin en büyüğü ve en acımasızı var ama işte onun uzun köpek dişleri olmadığı için gerçek vampir listesine koyamıyoruz :D
Soran+1 yılboşver :)
Soran+1 yılanladın sen onu :D
Soran+1 yılgerçekten boşver
Oğlak+1 yılahhaha :)
Astroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. oo hergün gelirler çay falan ikram ederim :D böyle sormayın kızıyorlarr bak
00 Yorumla
+1 yılBen gördüm sanırım küçükler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonustum ama hıc gormedım
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuştun?
Cevap sahibi+1 yılKontrol edemıyosun bellı saatlerı var gece gelır cok cevap alamıyosun zaten kısa ve öz
Soran+1 yılsesi nasıl?
Cevap sahibi+1 yılSigara içmekten sesı kartlasmıs kısık yaslı erkek sesı gibi ondan kat kat daha ıgrenc tarıfı yok
Soran+1 yıleğer doğruysa bunlar çok korkmuş olmalısın
Cevap sahibi+1 yılAcıkcası bende aklımı oynatırım zannedıyodum ama delı cesaretı gelıyo bı anda ustune suanda dusununce bıle korkuyorum ama ozaman korkmamıstım
Soran+1 yılne diyordu peki sana?
+1 yılBen gördüm 2 adım mesafede. Tv de alf diye bir karakter vardı eskiden ona çok benziyor.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 582 cevap paylaştı. Hayır gormedim
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelirli bir şekilde gözükmezler. Bir hayvanın kiligina girebilirler. Simsiyah ve uzun boylu oyduklarını söyleyebilirim sadece.
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCin diye bir şey yoktur.
120 Yorumla
Soran+1 yılKuran da yazıyor ama
Kova+1 yılKuranda yazması doğru olduğuna işaret değildir. Bilimsel olarak desteklenmelidir.
Soran+1 yılSadece Kuran da değil, incil ve tevrattada var.
Ve bu tesadüf olamaz
Kova+1 yılEvet onları da okudum. Birbirinin zaman göre güncellenmiş halindeki kitaplar. İncil biraz farklı sadece.
Bu kitaplara göre var diyemeyiz.
Soran+1 yılPeki sen neye dayanarak yok diyorsun?
İstersen diyalektikten başlayıp parapsikolojiden çıkabiliriz.
Hadi bakalım bana bilemsel bir şekilde neden kesinlikle cin diye bir şey olamayacagını ıspatla bakalım
Kova+1 yılBu saatte çekebileceğim bir sohbet değil. Bu tip sohbetleri dindarlarla yapmaktan keyif aldığım da söylenemez. Yokluğunu bir çok şekilde ıspatlayabilirim ancak gecemi bununla harcamak istemiyorum. Senin bir cin varlığına inanman da benim için çok önemli değil. Tek sen inanmıyorsun sonuçta. Ben olmadıklarını biliyorum, bir çok dayanağım var ve bu görüşümü seninle paylaştım.
Soran+1 yılHadi bana birtek dayanagını gösterde kesin olmadıklarına ikna et beni
Ayrıca dindar oldugumu ne biliyorsun?
ya da deist ya da ateist olmadığımı ne biliyorsun?
Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
Öyle ıspatsız, dayanaksız, boş sözlerle olmaz bu tür savlar...
Kova+1 yıl:) sevimli şey. Bana daha en başında kuranda yazıyor diyorsun. Ateist ya da deist olsan bunları kaynak olarak göstermezsin. Bunlar kaynak değildir. İnançlıların yol haritasıdır.
Bir diğer konu, seni neden ikna ediyorum? Varlıklarına inanabilirsin, bana bir zararı yok.
Pastafaryanizme dayanarak bunu söylüyorum.
İstediğin kadar uğraş, seninle bunu tartışmayacağım. İnat ettim bir kere.
Soran+1 yılTartışamazsın çünkü bilgi sahibi olmayan boş bir insansın.
Sen dergilerin resimlerine alık alık bakarken, benim ilk okumaya başladıgım kitap George Politzerin " Felsefenin Temek İlkeleri" kitabıydı.
Kuranıda okudum, Das Kapitalide ve her zaman sosyalist düşünceyi benimsemiş ve özümsemiş biri oldum.
Ayrıca Kuran sadece dini bir klavuz kitabı değil, aynı zamanda kendi dönemini anlatan çok değerli bir kaynak kitaptır, aynen diğerlerinin oldugu gibi.
Gelelim cinlere.
Olmadıklarını asla ıspatlayamazsın çünkü farklı boyutlarda farklı yaşam türlerinin evrimleşebilecekleri, ve bu sonsuz büyüklükteki evrende bizden başkada zeki varlıklar ya da organizmalar olabileceği bilimsel bir gerçektir.
Bu arada ne malum, bizim cin diye isimlendirdiğimiz varlıkların uzaylılar olmadıkları?
Sonuçta ha cin ha uzaylı hiçbir farkı yok çünkü netice itibariyle hepsi bizim dışımızdaki kendi farkındalıgında olan zeki türler... Ve zaten bilim bunun olabileceğini söylüyor...
Kova+1 yılBilim elbette kesin yargı ile konuşmaz.
Öncelikle kendini okuduğun bir iki kitapla tanıtman sana herhangi bir ayrıcalık kazandırmadı gözümde. Ancak sana kendimi tanıtmadım. Yani benim adıma sallaman seni sadece görgüsüz yapar.
Sadece tartışmak istemediğimi belirttim. Bir insan her zaman uygun modda olmayabilir. Bu da seni anlayışsız biri yapar. Çok fazla kaynak tüketebilirsin. Ancak dağarcığını ve dünyanı genişletmediği sürece pek de önemli değildir. Sadece oksijen tüketen bir sözlükten ibaret olabilirsin.
Materyalist düşünceye ağırlık veren birine bu yönde yaklaşman seni ileri taşımayacaktır bunu da ipucu olarak eklemeliyim.
Gerçi tanımadığın insanlar sana göre cahildir ve araştıran, geliştiren sadece sensindir elbet. Yine de ısrarla tartışmayacağım seninle.
Bugün ki hedef kitlem aşk acısı çeken güruh.
Yarın havamda olursam ve aklında kalırsam buraya bir iki tahrik edici cehalet cümleleri bırakabilirsin. Bu vesile ile bir iki kitap okuyup seninle mücadele edebileyim :P
Kova+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6238593-nisanlisin-ama-baska-birinden-hoslaniyorsun-ne-yaparsin
Burada ilim dağıtıyorum bu akşam.
Soran+1 yılYine aynı cahilce peşin hükümler, saçma sapan tespitler...
1- Nerden çıkarttın bir iki kitap okudugumu? Ben sadece nit iki örnek verdim orda
2-Madem bilim kesin yargıyla konuşmazdı, o halde neden başta cin diye birşey yoktur diye kesin ifade kullandın?
3- Eleştiri hakkı çalışmakla ve birikimle gelir ve bu da bilgi miktarı açısından ayrıcalık kazandırır.
4-Yeterli bilgi birikimi olmadıgı halde, gelip burada bilimsel metodlara ve bilimin ruhuna aykırı bir biçimde öyle birşey yoktur diyen biri ne birşey okumuştur ne de diyalektik materyalizmden bir haberi vardır
5-Sana tavsiyem, rahmetli Uğur Mumcunun "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz" sözünü kendine hayat felsefesi yap.
Zira bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sadece cahillere özgü bir özelliktir.
6- Lütfen bir daha hiçbir şekilde yazmayın artık bana...
Kova+1 yılBana yorduğun eleştirileri bizzat kendin yaptığının farkında mısın?
Bir an aynaya bakarak entry girdiğini düşünmeye başladım.
İlk belirttiğim görüş, " Cin diye bir şey yoktur." olmuştu. Bunu herhangi bir bilim insanına ya da hurafeye bağladığımı sanmıyorum.
Bir insanı sadece eleştirmek için eleştirmemeni tavsiye ediyorum. Sana çok kitap okuyorsun da demedim. Genelleme yaptım. Ancak karşındakini okumaktan bihaber olduğun için boş boş saydırıp durmuşsun.
Bu örnekleri verebilmen ya da beni eleştirebilmen için gerçek anlamda tartışmamız gerekir. Ben ısrarla tartışmayacağım ve sen de bu şekilde sinir olmaya devam edeceksin.
Gülümsediğim husus şu ki, neye göre benim bilgi birikimimi ölçebiliyorsun ki?
Hem cesur değilsin, hem özgüvenin yok (bkz: Gizli Üye) (bkz: yaş aralığı ergen üye)
Körü körüne bana laf yetiştiriyorsun.
Gerçekten seni ciddiye almıyorum. Ciddiye aldığım zaman tartışırız. D&R kartında bol bol puan birikir tabi bu vesile ile.
Neyse tamam sen sanırım şu profilin sahibisin.
Kova+1 yıl
Soran+1 yılKimin cahil olduğu net şekilde ortada.
Konuştukça batıyorsun farkında bile değilsin :D
Olan şey şu, sen soruyu gördüğünde beni sıradan bir yobaz insan sandın bir kaç atıp tutayım dedin ama sonra öyle olmadıgını gördün.
İşte bunu itiraf edip, kusurabakma demek yerine, konuştukca cehaletini ortaya çıkarıp dahada battın :)
Kova+1 yılÖyle mi olmuş :D
Yani hayal dünyası tabi saygı duyarım.
Seninle hiçbir şekilde fikir alışverişi yapmadığım halde bu kanıya nasıl varıyorsun, ya da ne içmem gerekiyor bu kafa için?
Evet kusura bakma. Bipolar bozukluk, bireylerde istemdışı gelişir. Sana saygı duymam konusunda haklı olabilirsin.
Soran+1 yılCahilce hakaretler
Tüm cahillerin köşeye sıkıştıklarında kullandıkları yöntemdir :)
Kova+1 yılHakaret etmiyorum ki? Takılıyorum sadece sana. Gerçekten tebessüm ederek yazıyorum sana. Harıl harıl tartışan, yüklenen, kızan insanları severim. Ancak modumda değilim. İnsan senin türünden çok fazla yok ve koruma altına almamız gerekiyor. Tabi el değmeden, cam fanus içerisinde :D
İkizler+1 yılBolca bilgiye ulasmissiniz ikinizde anladigim kadariyla. Paylaşımlarınız genele acik olduğu için bir soru sorma geregi duydum.
Misal ben simdi vampir var diyorum. Gizli üyemiz de diyor ki hayır yok ! Peki yoklugunu nasil kanitlarsiniz Gizli Üye? Halen var oldugunu iddia ediyorum ve var oldugunu da masamdaki kağıdın üstüne yazdim " Vampir vardir". Buyrun olmadığını ispat edin lütfen.
Yay+1 yıl@FantasticBlue 4. Boyuttan ya da baska bir boyuttan olmalari muhtemel o yuzden asla cinler yoktur diyemezsin cunku 3. boyuttan olan birisi 4. boyuttaki hic bir varligi goremez ayrica onlar enerji kaynakli canlilardir tipki radyasyon gibi
+1 yılistersen görebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Akrep+1 yılKaradedeler adında bir film var. Film değil aslında yaşanmış bir olay. ve olayın içinde kamera da var. Ama bu saatte izleme sakın !!
Soran+1 yıltamam, teşekkür
izlerim bir ara merak ettim
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSuphanallah ilk defa cin görenler beğensin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmedim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür :)
şeytan da gördüm adresini verim mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılonu zaten biliyorum ki
+1 yılAynada zaman zaman goruyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Akrep+1 yılOrasini bosver.
+1 yılpsikolojik rahatsızlık bence.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılHınını zikim bu ne lan
00 Yorumla
+1 yılcinle karşılaştığında cin olduğunu zannetmiceksin
00 Yorumla
+1 yılGece gece tövbe tövbe
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım görmedin hiç
- Astroloji & Burçlar konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılGorulmezler kilil degistirler anlayanazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.
Kendi gerçek görüntülerini göstermezlermiş pek
Her kılığa girebilirlermiş
Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayat her zaman olmuyor
020 Yorumla
Soran+1 yılhı hı :)
Soran+1 yılevet :)
Soran+1 yılbekle sen, daha ultra mega var :)
Soran+1 yılhı hı :) :)
Soran+1 yılvar var dahada var :)
Soran+1 yılvalla son
bitti artık sıkıldım :D
+1 yıl@Koşarak-işeyen-Adamm sen söyle
00 Yorumla
+1 yılCinler yok hayatım Çıkar bunları aklından
05 Yorumla
Soran+1 yılama Kuranda var oldukları yazıyor
Oğlak+1 yılKuranda her yazan doğru değil
Soran+1 yılOlurmu öyle şey, Kuranda yazanlar doğrudur canım
Oğlak+1 yıldalga mı geçiyorsun yoksa kuranda yazan her şeye inanıyor musun
Soran+1 yılTabiki inanıyorum, Kurana inanmamak demek Allaha inanmamak demektir
Canım başka bir derdin yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettim ya
+1 yılRüyamda gördüm
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı, neye benziyordu?
Koç+1 yılAnnemin suretinde göründü
Soran+1 yılannen olmadıgını nasıl anladın peki?
Koç+1 yılRüya işte anladim. Gözleri büyüdü simsiyah oldu bana baktı. Yaklasti acayip korktum
Soran+1 yılsen anlatırken ben bile korktum ya
Koç+1 yılUzun hi s
Koç+1 yılUzun bir süre annemle konuşamadim valla 😂
+1 yılno gormedim
00 YorumlaGörmedim.
00 Yorumla
+1 yılBen ciniiiiim
13 Yorumla
Soran+1 yılhı hı eminim
Yay+1 yıl@TheatLove 😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz oturduk lahmacun yedik
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaaa yapmasana Şapşik sey
Cevap sahibi+1 yılRuh hastasi
Cevap sahibi+1 yılbir bit artk yaaa. kafadan kontak
Cevap sahibi+1 yılÖl artkk
Cevap sahibi+1 yılBeyinsjz
görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlara böyle değil buhar şeklinde görünür
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGece gece korkma
04 Yorumla
Balık+1 yılCinler bakteriymiş?
Balık+1 yıl
Balık+1 yılyeter ulan
Balık+1 yılSenden nefret ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri