İnanıyorum da öyle cezalandırırlarmış mezalandırırlarmış lafları hiç hoş değil insan Allah'ın yaratmış olduğu en üstün varlıktır.Bu da Kuran'da geçiyor Allah'ın izni olmadan bi b..k yapamazlar hele ki imanı kuvvetli insana bir de ne yapcan ki neye benzediğini sen böyle kafa yormaya devam edersen o zaman kork işte asıl cezalandırma gelir bak dedem hafızdı yani kuran'ı ezbere bilirdi yıllarca çeşitli yerlerde hocalık yapmıştı.cinler ile ilgili soru sorulduğu zaman kızardı gidin kendinizi ilgilendiren şeylerle ilgilenin sizi ilgilendirmeyen şeylere kafa yormayın derdi.kuran'da geçiyor inan tabi ama gerisi salla gitsin ne işine yarıyacak
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. 21 Yorumla- +1 yıl
:))
Ben hiç Cin görmedim,neye benzedikleri hakkında hiçbir fikrim yok,ama ben başka birşey söyleyeceğim...Bakıyorumda çok kişi alaya almış bu soruyu.Ama eminim bu soruda cinler değilde uzaylılar sorulsa çok daha fazla ciddiye alınırdı.Allahın kendi kelamı yani Kuran'da var oldukları yazılı olan Cin konusunu ti ye alın,ama bir abd saçmalığı olan uzaylılar yada benzer bir konuyu daha ciddiye alın siz.Bravo
106 Yorumla- +1 yıl
ağzınıza sağlık kardeş +1
- +1 yıl
yani helal sana ya herkesde böyle bir şımarık havası ne oluyor millete anlamıyorum her şeyin b.kunu çıakrtıyorlar ayıp ya ayıp
- +1 yıl
abd denen şeytanın imparatorluğunun bize çizgi film den sinemalara,reklamlara kadar kendi iğrenç kültürünü,dejenerasyonluklarını empoze ettiği zavallı Türk gençliği bunlar.Gidip yüzüklerin efendisi,harry poter ve ET gibi deli saçmalarını can gözüyle izleyip inanırlar,ama neredeyse Kuran ı Kerim'e inanmaz ti ye alırlar
- +1 yıl
illuminati pisliğinin oyunları işte...
- +1 yıl
yalnız cinleri alay konusu alanlar var ama uzaylılara gelince de bir çok dinde ve ayette de derki evren sadece dünyada yaşayanlar ile sınırlı değildir der ki bunun ötesinde tevratta şu geeçer cinşer görünmediği gibi uzaylılarda görünmezlerdir incilde ise evren insanlar ve diğer canlılar için yaratılma dı der zebur da hz musa şu cümleyi kurar ki eğer yıllar sonra ayda su ve hava kalıntıları ve oksijen oranınnın diğer gezegenlere göre fazla olduğu knıtlandığı zaman ğer insan evladı uzaylılara inanmayacak olurssa tanrıya şirk koşmuş demektir diye geçer onun ötesinde uranda ise milyonlarca gezegen olduğu var sayılır ya peki biraz mantık şu koca evremn de sadece dünyada mı yaşam var ki tevratta bir tanrı sözünde ise şu geçer insanlar dışında dünya dışında yaşayanlar vardır sadece bizler isimlerini bilmiyoruz belkide uzaylı dediğimiz varlıklarında bir adı vardır o yüzden bu yazdıklarıma saçmalık diyebilirsiniz ama 3 kutsal kitapda adı ta geçen dördncüdede ihtimal verilen varkılar saçmalıkmı
- +1 yıl
abd saçmalığı diyorsunuz buraaada saçmalayan sizlermisiniz yoksa abd mi ya peki din adamları bu konuyu needen dile fazla getirmiyolar ya peki getirenler neden sonlarına doğru biraz konuyu uzylılardan değiştiryoda dine bağlıyorlar
Onları insan evladı olduğu gibi asla ve asla göremez. Şeytan gibi biriysen oldukları gibi görünebilirler elbet ama normal şartlarda hep başka insanların kılığında olurlar. Bazen de sadece bir vücut görürsün, başı olmayabilir. Var böyle şeyler. Ama hiç merak etme, boşver. Çok korkunç.
45 Yorumla- +1 yıl
evet ya,adlarını duymak bile ürpertici.. +1
- +1 yıl
korkmayın ya bu kadar alla alla bir şey yapamazlar merak etmeyin...Müslüman adamlarsınız bir tek Allah'dan korkun...
- +1 yıl
Başka insanların kılığında derken bizzat yolda yürür vaziyette bedende falan mı
- +1 yıl
Evet,yakınlarımızın kılığına girebiliyorlarmış,duydum bunu. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben hiç görmedim ama bir arkadaşım görmüş dediğine göre.1 metre civarı boydaymış,ayakları aynı keçi ayağı gibi çift tırnaklı siyah bir ayakmış.Gözleri kıpkırmızıymış.Tüylü ve tavşanımsı bir yüzü varmış ama korkunç bir yüz.
55 Yorumla- +1 yıl
tövbeestağfurullaaah.. onu görünce bu kadar inceleme şansı olmuşmu o_O
- +1 yıl
hayır bilge yalan söylemiş o arkadaşın... simsiyah renkte olur ve boyu bir buçuk m. arasında dır onların cüceleri vardır daha tehlikelidir onlarda zaten bir gitar boyunda felan... ayakları toynağa benzer ama değildir tersimsi bir ayak insan ayağının uzun ve kalın hali... inan görmek istemezsiniz! suratıda karadır fazla birşey göremezsin
- +1 yıl
Kısa boy,keçi ayakları,kırmızı gözler,tavşanımsı fakat korkunç bir yüz.Biliyormusun daha önce 2 kişiden daha buna yakın tarif duymuştum.
İNSANLARDAN ÇOK DAHA UZUN BOYLU , AİLE YAŞAMLARI OLAN EVLENEN ÇOCUK YAPABİLEN ŞEYTAN (KÖTÜ) VE İYİ OLARAK BULUNAN , BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ EVRENİN VAROLUŞUNDAN İTİBAREN BİZİMLE YAŞAYAN VARLIKLAR . KİTABIMIZDA YAZILDIĞINA GÖRE GENELLİKTE TENHA KARANLIK YIKIK HARABE YERLERDE YAŞARLAR . ŞEYTAN DEDİĞİMİZ ŞEY ASLINDA CİNLERİN KÖTÜ OLANIDIR YANİ ŞEYTAN BİR MELEK DEĞİLDİR . GÖREN VARMIDIR BİLEMİYORUM .
25 Yorumla- +1 yıl
Harabe yerlede yaşaması filan incilde geçiyor kitabımızda değil...Korkmayın bir şey olmaz...
- +1 yıl
banyo ve wc de diye duymuştum,hatta evde yalnızken gece banyo yapmayın derlermiş eskiler
- +1 yıl
ya tuvalet ve banyoda olurlarmış onu biliyorumda harabe yerlerde sanmam ya!
Cinler maddesel boyutta değildir o yüzden şöyledir veya böyledir demek yanlış olur , kimisi çok güzel gözükür kendisine aşık etmek için , Cin çağırma durumunda size korkutucu bir surette gözükür diye duymuştum mesela , 7 cin padişahı hakkında yazılar var onları okursan neye benzedikleri hakkında bilgin olur
30 YorumlaONALRI KENDİ HALLERİNDE GÖREMEZSİN. ZİRA ONLARIN YARATILDIKLARI MADDE İLE SENİNKİLE BİR DEĞİLDİR. AMA PEYGAMBERİMİZ DIŞINDA İSTEDİĞİ KİŞİNİN KILIĞINA GİREBİLİR. BELKİ GÖRMÜŞ GÖRÜŞMÜŞSÜNDÜR DE SENİN HABERİN YOK. BU GAYET NORMALDİR.AYRICA KORKULACAK BİRŞYE DE YOKTUR. KURANDA SURELER SABİTTİR. NAS FELAK İHLAS FATİHA VE AYETEL KÜRSÜYÜ OKU HER GECE. ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİRŞEY OLMAZ
30 Yorumla
+1 yılCinler dumansız ateşten yaratılmışlar yani bi çeşit enerji elektrik gibi bu yüzden ışık hızında hareket ediyorlar ve bi şekilleri yoktur ancak istedikleri herşeyin şekline girebiliyorlar tabi orijinali kadar olmuyor örn:insan olduklarında ayakları ters oluyor Kuran'da daha fazlası var ordan okuyabilirsin
30 Yorumlabenim de bır bayan arkadasım gormus. yazın gecenın ılerleyen saatlerınde yatagındaymıs arkadasım.pencere acıkmıs malum sıcaklar.. penceren bısey pat dıye atlayıp yere dusmus . mınıcık bırseydı dıyor en fazla 80 cm falan. sonra yataga cıkmıs boynunu falan opmus hıc hareket edememıs arkadasım. baya bı dengesı bozulmustu o aralar .. yalan soylıycek bırı degıldır guvenırım kendısıne..
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlaçok gördüm hatta birinde kuzenim fotoğraf çekerken yanımda belirmiş ertesi gün tab ederken çıkmış yuh aynı kitaptaki bir ermeni arkeolog ziyarete geldi eve adam cinleriyle gelmiş eve sabaha kadar uyutmadılar ve o güne kadar bilmiyordum seri hareket ettiklerini rüzgarlarından yaz günü üşüdüm meğerse hakikaten hızlılarmış anlattım bilene ve kitapları okudukça anladım ki her milletin cini de varmış sonra konu ihtisas alanıma girdi bırak olduğu yerde kalsınlar
00 Yorumla
+1 yılGecen gece uyuyamadım zaten,açmayın şu konuları korkuyorum. :/
33 Yorumla- +1 yıl
özür ya,ama insan merakta ediyor işte korksada
- +1 yıl
Fazla merak iyi değil işte.
Ben inanıyorum bu tarz şeylere, fakat bilmek,duymak istemiyorum.
Hayal gücüm biraz geniştir, neler neler kuruyorum bilemezsin. - +1 yıl
çok iyi anlıyorum seni,çünkü aynen bende öyleyim
link
al kendim çektm fotoşok falan da değil ayrıca.12 Yorumla- +1 yıl
komik
ben görmedim kimsenin de gördüğünü sanmıyorum. gördüğü halüsinasyondur veya rüyadır bilmiyorum. bu arada onlardan korkmaya da hiç gerek yok istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz bazı şeylere dikkat etmeniz kaydıyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bunlr kısa boylu sıyah golge gıbı bsy bı keresnde gece karabasan basmıstı o zamn gorunmustu bana bismillahırrahmanırrahım..
31 Yorumla- +1 yıl
+1
Kısa boylular, böyle gözleri pörtlek pörtlek, ayakları da ters duruyo. Bi' de türkçe konuşamıyorlar sanırım ibranice konuşuyolar :(
36 Yorumla- +1 yıl
llissod
+1 yılOnlar ateşten yaratılmıştır.Mekan ve zaman kavramı yoktur.Madde degillerdir.Cisimleri yoktur.
10 Yorumla
+1 yılonlar çok az insana gerçek görünüşlerini gösterirler.genelde kılığa girerler...
10 Yorumlaevet kesinlikle tek korkulması gereken varlık ALLAHtır
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılgördüğüm cinlerin bir çoğu bana benziyordu.hatta bir çoğu ile arkadaş olduk.ahhhh ne güzeldi o günler
10 Yorumla biraz okuyalim lutfen.
link24 Yorumlahic görmedim ama cok duydum cevremde, cagirdik ettik söyle oldu böyle oldu diyen
30 Yorumla- 00 Yorumla
cin senin beyinde yarattığın kurgularından ibarettir öyle bir şey yok küçüklüpümüzden beri kaktırdılar bunu beyinlerimize ne zamn karanlıkta yalnız kalsak beyin başlıyor filmi oynatmaya
14 Yorumla- +1 yıl
dostum müslüman değilsen yorum yapma müslümanım diyosan da şehadet getir çünkü inkar ettin
- +1 yıl
yani altaki yorumlara katılıyorum...
+1 yılArada uğradıkları oldu.Ama daha göstermediler kendilerini.
10 YorumlaYedi cücelerin ayakları ters versiyonuna benziyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılama artık cinlerin nesli tükenmiş olmalıki hiç gören yok. sadece mişli geçmiç zamanlarda konuşuluyor.unutulması gereken bir hurafe.
14 Yorumla- +1 yıl
Kuran ı Kerim'de mi unutulması gereken bir hurafe?Kuranda pek çok yerde geçiyor Cinler
- +1 yıl
ben sadece günümüzde karşılaşılmadığını anlatmaya çalıştım.
- +1 yıl
Hergün karşılaştığımız sıradan birşey olsa zaten merak edip sormazdım ki bunu. :)
- +1 yıl
herkesin kendi cini kendine.benim bir cinim bile yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiri bana tecavüz etmeye kalkmıştı zor kurtulmuştum
05 Yorumla- +1 yıl
şakamı yoksa ciddimisin?
Cevap sahibi+1 yılciddiyim bir ay kadar gözüme uyku girmedi yediğim burnumdan geldi
- +1 yıl
:( nasıl oldu anlatırmısın? Eğer burda yazmak istemezsen, ekleyip özelden yazabilirsin
- +1 yıl
Kesinlikle yalan inanma
Bismallah naptın ya Allah göstermesin
11 Yorumla- +1 yıl
amin
istedikleri kılığa girebiliyorlar diye biliyorum..mesela sürüngen hayvan şekline bile girerlermiş..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hep dalga geçerim.Evde yalnızken korkarım istemsiz.Ama hiç görmedim
00 Yorumlakardeşim bu tür konularda çok kafanı yorma bence sağlığından olma :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugun ks de hep ücharfliler soruluyor :) en sonunda siteyi basacaklar :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl10 ay olmus kızım :/
+1 yılEn sonki görüşümde.Artık onlardan korkmamaya başladım.
11 Yorumla- +1 yıl
Neye benziyorlardı peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana aşık bir cinim var bırakmıyor peşimi ama mutluyuz ya cidden
14 Yorumla- +1 yıl
sevişiyor musunuz ?
Cevap sahibi+1 yılne diyosunn tabikide
düzeyli bir birlikteligimiz var
Cevap sahibi+1 yılne diyosunn tabikide
düzeyki bir aşk yaşıyoruz- +1 yıl
Şaka mı yapıyorsun
+1 yıl
Cino hariç Cin görmedim vallaha :D00 Yorumlabenm tanıdıgım tek bir cin var,oda eti cin:))
10 Yorumla
+1 yılyüzüme tonik sürmeden yatmıyorum ki
36 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılkafir olanlarına denk gelirsenn tık tıkkkk
00 Yorumla
+1 yıllondon dry yaz google a çıkıyor ama korkma sakın
12 Yorumla- +1 yıl
o ne?
- +1 yıl
yaz bak dedik ya
öyle şeymi olurmuş ...yok
12 YorumlaYakalarsa tak tak
10 YorumlaHobbit gibilermiş
24 Yorumla- +1 yıl
ılramad nülgöd