Psikolojik Şiddet Fiziksel Şiddetten Daha Tehlikelidir, Kadın Terörünün Farkında mısınız?

Psikolojik Şiddet Fiziksel Şiddetten Daha Tehlikelidir, Kadın Terörünün Farkında mısınız?

Ben şiddettin her türlüsüne karşıyım lakin bazı kimseler taraflı yapıyor bunu.

Toplumda kalıplaştırılan söz "Kadın Çenesi" aslında bir nevi doğru olduğu kanaatine vardım.

Psikolojik Şiddet Başlığı adı altında bir sürü kitap yazılmıştır. Hatta ve hatta kadın yazarlar dahi olmuştur.

Kadınlar yapısı gereğiyle detaycı varlıklardır. Bazen hiç söylenmemesi gereken doğru şeyleri dahi akıllarında tutarlar. Tartışma esnasında kadın tüm bu birikimi döker , yani erkek ağır tahrik altında kalır. Erkekte aynı yolla kadınla tartışmaya çalışır lakin erkekler tartışma esnasında kadın kadar başarılı olabilmesi için kadına fazla detay vermemesi gerekir. Aksi taktirde bir tahrik bombardımanı başlar.

Erkek kadına nasıl ki şiddet uygulamaması gerekiyorsa kadınında erkeğe psikolojik şiddet uygulamaması , tahrik etmemesi gerekir. Ağır tahrik altında kalan erkek , sahip olduğu fiziksel güç nedeniyle asla yapmam dediği zaman bile yaptığı gözleniyormuş ki bu durum şunu gösteriyor. Karakola eşini dövme sebebiyle giden suç işlemiş kişiler, verdiği ifadenin başında beni tahrik etti derler.
Lakin toplumda sadece kadın şiddeti görüldüğü için sebepler dinlenmez, görmezden gelinir.
Buda sorunu çözmez ki zaten de çözülmüyor kadına uygulanan şiddet malesef devam ediyor.

Eğer ortada bir şiddet varsa suç sadece erkekte aranmamalı aksi taktirde sorun çözülmez bence..