"Kilo, bir insana bu kadar mı yakışır" dedi bir kadın :/ Var mı garip iltifatlar alan?
Bir kız arkadaşım (sosyal) ayy tırnakların ne kadar güzel sanki kendinden manikürlü gibi manikürmü yaptırıyon napıyon dedi
bende yok kız ne manikürü dedim ayy şuna bak çok hoş yaa bende yok böyle tırnak dedi tam oje sürmelik dedi
bir oje süreyim mi dedi
tamam hadi yeter sacmalama dedim
ne yaptı etti sürdü manyak😂
birde iki kişiden dudaklarım ile ilgili bir laf atma şeklinde iltifat aldım tanımadığım kızın biri alt dudağın tam yemelik dedi kız boş bulundu böyle dedi sonra pardon deyip koşarak uzaklaştı
tuhaf olan dudaklarım ile ilgili iltifatta bulunan erkekti😕🙄😏🙊
diğeri erkekti ikinci kişi erkekti
son olarak saçlarına permalı gibi demişti biri
:)) Normal iltifat almıyosun anladığım kadarıyla :D
Evet hep sıradışı oluyor😅çok ciddiyim aynen öyle dediler.
bir keresindede çok seksi hapşuruyorsun demişti bir kaç kişi nasıl oluyor ki dedim seksi hapşırma dedim öyle işte dedi 😄
Seksi hapşırdığında ne diyorlar çok öptüm falan mı :)
Yok başka bir şey demiyorlar sadece onu söylüyorlar :)
Daha bende ilginç olaylar çok iki ay krize girersin anlatacak bir sürü anın olur 😂 bir keresinde özel diş hekimine muayene olmuştum dişimin filmini çekip baktı falan işte aynı diş hekimine kardeşimide götürdüm ama kardeşim olduğunu söylemedim onunda dişininde filmini çekti bir filme bakıyor bir dişine arada allah allaaaahhh diyor sürekli ne oldu hocam diyorum allaahh allaaah diyor sonra elindeki aletleri falan bıraktı ağzına taktığı o maskeyi çıkarıp şaşkın bir halde yüzümüze baktı allaahh allah dedi biz korkmaya başladık ne oluyor dedi hastalık ile ilgili bir şey söyleyecek diye beklerken siz kardeşmisiniz diye sordu evette ne alaka şimdi dedik ikinizdede aynı diş yapısını gördüm dedi
Diş yapısindan anlasiliyor muymus kardeslik :D Bazi insanlar farkli seyleri cekiyor.. bazilari da bir cok insanin farkina varmadigi detaylari fark ederek hayattan zevk aliyor. Bazisi da bunlari anlatim uslubuyla dikkat cekiyor. Sende hepsi var sanirim :)
Bilmiyorum ki anlaşılıyormuş demekki o konuda bilgim yok ama bizi dişten yakaladı😃
Hiç o açıdan düşünmedim dediğin doğru olabilir sanırım şu an sen söyleyince fark ettim galiba öyle görünüyor😊
Üçüde mevcut
Cok guzel bisey bu bence :))
Evet bencede 😊
Gorus icin tesekkur ederim
Rica ederim
Oğlum saçlarına ne sürüyosun da parlıyo söyle de benim kız da yapsın demişti markette bir teyze.
Ne sürüyosun biz de sürelim :D
Evet evet dinliyorum devam et :))
:) Gündeki kadınların muhabbetini ben bilmiyorum sen nasıl biliyosun :D
Baştan anlatır mısın yazamadım, önce banyo yapıyoruz sonra ballı suyu mu sürüyoruz? ne kadar bekletiyoruz?
Ben anlamadım, bir uygulamalı mı şeetsek :P Önce nası soyunuyoruz?
Son yaptığın ifadeyi de görmedim sanma :D
Tamam komple soyunuyoruz o zaman :) Sonra ballı karışım aklımızı karıştırmadan napıyoruz (şeytani gülüş) :D
Komple soyunup ballı karışım elimize geçerse herşeyi yapabiliriz.
Eğer olur da o aşamayı atlatırsak; şampuanlama işlemi bitiyor ve ballı karışımı yavaaaaaşça her bölgeye temas edecek şekilde, dairesel hareketlerle sürüppp... (😈)
Saça sürüyoruz durulayıp çıkıyoruz... ohhh bee 😂😂
Bal sevmiyorum ben çikolatalı bir şey yok mu? Veya alkollü bir karışım da olur... Bal pek damak tadıma..
Saçımıza sürüp beklemiyo muyuz? :D :P
Yaa şeytani gülüşşş :D :D viski çikolatayla daha iyi gitmiyor muydu? mum ışığı ve müzik falan?
Sabunla mı şampuanla mı yıkıyoruz? :)
Votka da ayvayla iyi gidiyor :)
Aynen uyguluyorum saçıma :D
Çok anlamam ama markası ne bir sorayım :) votkanın yani..
Lütfen çok ihtiyacım var besleyici olan kaşırım neyy :D :D o surat işte ondan on tane :D
Özel bir karışım. Markası yok, henüz isim koymadım :) Alıyorum gerekli malzemeleri. Saç orda (kafada) öylece dururken önce üst kısımlardan başlayıp, yanlar-arka ve aşağıya doğru inerek karışımı sürerek... 😍😍😍
Yazıyorum yazıyorum yukardaki suratlardan çıkıyor, tamamlayamıycam 😂
Votkanin markasini sormustum :) votkayi mi suruyoruz? Neremize?
Ve bir de 😈 bu var ayrica 😈 bu da var. Ustundebi de 😈😈😈 varrrr o karisim neyyy :) 😍
O zaman once parmak uclarini😈 sonra boynu 😈😈😈
Gulmeyecegim bu sefer votka bu ciddi bisey 😈😈😈😈
Haayıiıiiıiiiiirrrrrrr 😈😈😈😈😈 😈😈 🙈🙈🙈 😂😂😂
O izdusum daha da asagisi var 😈 ama konumuz kirim votlasi... Nasil iciyoruz sekk mi 😈
Ense diyosun demek 😈
Sek carpmadi beni neden acabaa :) 😈😈
Oooooohhhdemiyorum 😈
Buyuk bir yerim yok diyorum 😈😅😅😂
Sana bakmıyorum ne bakçam 😈
Tanimiyorum su an metabolizma ne hic bir fikrim yok (tek kaşı kalkmış bir surat da yok ki) 😈😈😈 bu iyi yaa 😈😈😈
Yok artik 😈😈😈 inanmiyorummm 😈😈😈 soyunup bakacagim hemenn 😏😂
Tamam😈 bir daha soyunuyorum yavas yavass 😈😈 ben teyit edicem 😈 uygun mu senin icin 😈😂😊
Olur olur guzel olur :) 😈 Herrrr yere mi bakıyoruz yoksa geceligi diz ustune kadar açmak yeterli mi 😈
Elimi degdirmeyi dusunmuyorum sadece bakacagim 😈 Degil mi sadece bakarak kontrol ediyoruz😈 Geceligi cikarip komple oyle degil mi 💣
Karış yetmiyor.. benim karışım yetmiyor daha büyük bir karış... 😈
Komple derken toplessdik zaten de brazilianı cikarip usutmiyeyim bu sogukta 😈 :P
Rica ederim :)
Sayisal oynamaya girdigimde, Adam bana 18 misin diyip milletin icinde Kimligimi görmek istemisti, 32 dim ozaman. Ne kimligi ben 32 yim dedim Inanmamisti..!
1980 i görünce ne yiyorsun öyle diye sordu, DNA saglam diyip kacmistim cevap veremeyip 😐😐😐
:))
"Çok güzel düştün, film sahnesi gibiydi!" 😒😂 (merdivenlerden yuvarlanmıştım)
Haha bu güzeldi 😀😀
ooo acını hafifletmiştir umarım :))
Daha çok gülmeme sebep oldu (düşünce gülüyorum) 😂😂 gülmekten etrafımda toplanan insanlara "iyiyim merak etmeyin" diyemedim bir süre 🙈😂😂
Bir kere ben de düşmüştüm ve gülmekten katılıp yerden kalkamamıştım :D
😂😂
@Aykut1990 😂😂😂
Eig için teşekkürler 😄
Rica ederim :)
Cevap
195Cevap
16 yaşımın saflığında, her sabah bahçesinin önünden geçtiğim uzun saçlı mavi gözlü dilberin gözlerine bakmayıda ihmal etmezken; bir sabah (o zaman çok moda olan) oduncu gömlerğimle, karnımı artık nasıl içeri çekip göysümü şişirerek yürümüşsem😊 kızın arkadaşına şöyle dediğini duydum "üf çocuğa bak!!!" (tabi ben biraz daha şişindim) derken "karı gibi memesi var" demezmi? O şoku unutamıyorum😊😀 birden, göğsümdeki havayı söndürdüm, vücüdumun yarısı içime kaçtı büzüştüm, başımı eydim, dahada oradan geçmedim😀😁😂 çocukluk işteh😀😁
Kotu olmus :)) Gece skilinca soru sorayim dedim boyle oldu :D
O ayip gercekten :/
Sen çok güzel çok iyi kızsın ya sana benzeyen abin yok mu evde kaldım ben diye ciddi ciddi sormuştu kadın yok demiştim amcan var mı dedi bu sefer yok dedim dayın falandamı yok iyice düşün bir diyo gene yok diyorum hıı tamam görürsen çevrende varsa aklında bulunsun dedimişti çok ciddi bir şekilde napıcamı şasırmıştım
*Not; hič bir samimiyetimiz yoktu kadınla merhaba-merhaba idi
Valla seni baya beğenmiş o kesin :D
İstanbul Gülhane Parkı'nda simitle ördekleri doyururken 50'li yaşlarda bir kokona yaklaşıp "p*pon amma da güzel görünüyor" deyince, ördekleri bırakıp kaçtığımı hatırlıyorum. Daha yaş 18'di, askeri öğrenciydim. Üzerimde de üniforma vardı.
İlk-tek-son yaşadığım sözlü tacizdi. Onun için hiçbir hanıma korkar diye bir söz dâhi etmem, yolda yere bakarak yürürüm.
Biri gözlerin ne kadar iri görünüyor eşek gözleri gibi deyınce ben ne kadar ayıp imasında bakınca ama dünyanın en güzel gözleri eşektedir dedi. Eşek herif ya😂
Bitane de abimin bozuldupu ana tanık olup cok gülmüştüm. Benim abim cok ağırbaşlı biridir böyle cok saygılı efendi biri. Bigün bize gelen misafir bir kadın abim için anneme dönüp " maşallah ne kadar terbıyeli bir oğlunuz var aynı kız gibi" demişti. Abimin aldığı yüz halini unutamam😂😂
:)) abin icn uzuldum ama ya kadin cok dusuncesizmis :/
Bir kız erkek güzeli demişti, parmakların benimkilerden güzel falan demişti 😀
Başka bir kız incesin, uzun boylusun, kalça da var tas gibisin yavrum demişti işte o an tırsmıştım o kızdan 😂😂
*Yakışıklı olman beni yoksayabileceğin anlamına gelmez.
*Bu kapüşonun rengi sana çok yakışıyor (kız aniden geldi bu cümleyi kurdu ve gitti )
*Boyun biraz daha olsa herkesi kıskandırabilirdim (kızın boyu 175 civarında ben ise 173 felandım ve bunu sınıfta hocaya dedi şu çocuğun boyu ah biraz daha uzun olsaymış diyerek)
Lisedeyken sınıfta bir şey tartışırken hocadan söz hakkı istedim. Hoca söz hakkını verir vermez sınıfımızdaki gay adımı söyleyerek "her sözüne katılıyorum" demişti. İçimi çok tuhaf ve kötü bir his bastı o an.
Gözlerin çok güzel diyenler çok oldu. :D
seni serçenin gözyaşı kadar seviyorum demisdi once kucumsedim az diye meger sercenin goz yası akınca ölûrmüş bunu duyunda hayran kaldım amaan hemen duygusallaşmayın bee ne romantikler var diye sonra aldattıgını oğrendim kim bilir kimlere soyledi daha
o kadar abartili konusana inanmamak lazim zaten :/
Ay bana kimse iltifat etmemis mi ya dusun dusun normalini gec anormalini bulamadim derken aklima geldi.
Burun ameliyatindan yeni cikmis yuzum gozum sis iken sen bu sekilde de cok guzelsin demisti. Yalan tabi ki.
Güzel kızsın, iyi birisin , ne giysen yakışıyo , gözlerin çok güzel , boylu poslu maşallah , neşli , sıcak kanlısın ben bunları hiç düşünmemiştim bide ben kendimi beğenmiyom anarmal bişeyim ha bu soruyu sevdim iyi yönlerimi hatırlamış oldum
Selamun aleyküm hanımefendi bu güzelliğinizi neye borçluysanız o borcunuza kefil olmak isterim öylesine birine böyle demiştim tabi sen o gööööt bir kalk bir kalk.. :)
hahahahw 😂😂😂✋
Ust dudaginin ucundaki yuvarlak cok guzel demisti bir arkadaşım bir saat incelemistim aynada kahkaha atarak. Ama ben bir guzellik goremedim. Hatta ben gıcık oluyorum ona topik diyorum.
Bazen bize sıradan gelen şeyler, başkalarına hoş görünüyor. Kendimizi olduğumuz gibi sevmemiz için küçük ipuçları bunlar :)
Kaç zamandır iltifat almadıysam hafızam şeyoldu birden. Elinin değmediği şey eksik kalıyor demişti yengem. Bu sayılır mı? Yoksa hatırlayamadığım kadar uzakta mı kaldı o anlar :/
Güzel demiş o yenge :) Sayılır bence.. :)
kilo alıyorum bunları yemesem iyi olur dediğim zaman, olsun kilo al sevecek yerim daha çok olur demişti.. Saatlerce aptal gibi gülümsedim gerçi sonra ayrıldık ama neyse :)
Vallahi şişkoyum ve samimiyetsiz geldiğini düşündüğüm şöyle bir şey duymuştum “Sen zayıf olsan çirkin olursun"
O samimiyet aslında, seni olduğun gibi çok güzel bulduğunu anlatıyor. Ama zayıfladığında da beğenecektir :)
Beni sevdiğini bildiğim bir insan söyledi ama olsun o an samimiyetsiz gelmişti
Bazen kilo ver denilmesine o kadar alışıyoruz ki tersi söylenince garip geliyor... :) İyi günler :)
Gülümsediğimde yüzüne bakmayı unutuyorum diyen bir arkadaşım vardı sonradan düştü jeton benim ama :)
Nereye bakıyomuş?
Dişlerime :)))
Vayy :)))
İyi mi kötü mü hala muamma :))
Çok iyi bence :)
Gözlerime iltifat almıştım aslında gözlerim o kadar da güzel değildir hatta estetiklidir:/ Lakin artık alışık olduğum iltifatta var o iltifatı alınca hee biliyom diyorum artık:)
Gözlerde estetik nedir ya :D naptın çekik göz mü yaptırdın?
He pardon :D Geçmiş olsun :)
Göz kapaklarına mı iltifat alıyosun yani :))
Güzel demek ki :)
:) İyi geceler :)
Kirpigin çok güzel duymuştum bir kaç kere abi bana göre garip o kadar kötüyüm ki yani Kirpigime iltifat ettiler bulamadılar güzel bir yer diye düşünüyorum 😂
:D En azından kirpik bulmuşlar ya o da çirkin olsaydı :)
Aynen aynen :)
eski sevgilim esmerliğin güzel olduğunu söylemeye çalışırken esmerde bir farklı oluyo demişti iltifat adı altında tüm kızları elimden geçirdim demişte olabilir hala bilmiyorum :D
Faka basmiş :))
Hep siradan iltfat aldim hic farkli bsy hatrlamiyorm ya da aldimsada bayaa vurdumduymaz bsyim hatrlamiyorm😂😂😂😂
Bazen sonradan fark ediyoruz bir gariplik olduğunu :)
:) :)
Yakından bakınca bıyıkların var demişti. Kafa göz dalmak istediğim de de bu iyi bir şey yakından bakınca yani senin her ayrıntına bakıyorum demişti.
Hmm :/
"O nasıl bir bacak kasıdır ya." adı altında iltifat duydum bir çok kez, spor salonunda özellikle. Tepki bile veremedim çoğuna :D
Düğünde tuvalette bir ablanın oğlunu seviyordum. Kadın dedi ki "sen de çok güzelsin teyzesi".
Teyzesi.
TEYZESİ.
😑
O günden sonra o kadından haber alınamıyor 😁
Onu 15yaşında evlenip 16da çocuk yapmış kadınlar diyor :/ boşver ablasın sen abla :)
Ben kendi arkadaşlarıma bile abla dedirtiyorum gayet güzel oluyor :)
Oğluma dedirtiyorum :))
Ben kere de teyze dedirtsene bakalım nolcak 😂
İsteyene de teyze diyor.. Ben mesela :) @Black_Dreammm
Oğlun sana teyze mi diyor?
ben yani teyze denilmesini isteyene ornek verdim ama biraz kotu bir anlatum olmus evet :)) @Black_Dreammm
Evet öyle olmuş galiba ben anlamadım mesela ornek olduğunu :))
Hangi birine yazayim bilemedim kac saattir gorus okuyorum :D @Black_Dreammm
Sen söyleyince baktım bende millet ne çok iltifat derdindeymis 😁
Ben tuhaf olanlari sormustum da neyse.. :/ @Black_Dreammm
Olsun bsver karıştırma şimdi orasını sen :))
Yapcak bisey yok artik :/ :) @Black_Dreammm
Maalesef ki :)
Gri saçlarınla gandalfa benzemişsin bayıldım diyen çok olmuştu. Gandalf ve bayılmak ters düşüyor birbiriyle ama olsun du mutluydu memnundu😂
Gandalfın karizmasın görmüş demek ki :)
Bir erkeğin ( gayın ) çok tatlısın yakışıklısın... 'nı yalamak istiyorum demişti.
Hemde yüzüme mk :D
Aboo D:
Kaçsaydın hemen
Anlamam valla gaylerin zevkelrini.. sen dikkat et kendine :)
İyi geceler :)
Kim demişse dogru demiş valla.. teroristmisin bomba gibi hatunsun demişti birisi
dogru demiş bencede
Bomba gibisin bence de :)
C4 mü tnt mi? 😊
el yapımı el yapımı civilerle güclendirilmiş hatta etkisi büyük
Sen hangisi olmak istersen onu olursun hatun :)
Hatun senin fikrinde önemli şimdi öyle deme :)
Bomba uzmanı değilim :D
O zaman fünyenle patlat beni hatun 😂
Fünye yok bende :))
O zaman canlı bomba olur kendimi patlatırım ahah :))
Sen bomba olma bebegim boyle iyisin :)
zamanında çaldığım mekanların birinde garson;
abi yanlış anlama ama çok tatlısın. böyle garip bir karizman var. kızların sana neden hasta olduğunu anlayabiliyorum. kısasın şişkosun ama bu sende itici durmuyo sana ayrı bir hava veriyo
Kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar di mi :/
:D çok gıcık ve ukala ve sertsin doğru demiş :)
İnkar etsen de öylesin zaten şeker şey :D
Kardeşinin gözleri üzüm gibi işil işil ayni senin gözlerin... dedi bana iltifat etmek istiyordu ama kardeşimi kullandığı :D
Bugün güzelliğin tanımını yeniden yapmışsın. Tuhaf kısmı ise bu kadar güzel bir iltifatı yoğurt kutusundan almış olmam :/
yaa :/
😂😂😂 baya gülmüştüm aslında
ona da ihtiyacimiz oluyo bazen :)
Tabi ki ama yoğurt kutusundan duymak en son istediğim şey :))
Ben yogurtkutusundan da almiyorum yogurdu kendim yapiyorum :D
En güzeli aslında :)) öğrenci olunca bizde imkan yok
:) iyi aksamlar :)
Size de :))
:) :)
son fotoda erik kimi kütur kütur oluksu.. yazmisti antepli bir arkads instadan.
Maşallah diyoruz :))
çok yakışıklısın köpek :D
sondaki köpeği görünce sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim :D
Yazım hatası olamaz mı?
hayır çünkü hatun köpek diyerek seviyodu :D başka b i hatun da pisi pisim falan diyodu :D muhtemelen bütün anormaller beni buluyo :D iyi günler
:) Görüş için teşekkür ederim iyi günler...
Sevişirken hatunun biri popomu beğenmişti. Yapılır mı bir delikanliya bu😢
Normal o
Sen bilirsin
Sana yürümeyi öğretenin altında paspas olurum :D asdasdasdas
atomu parcalayan einstein, edebiyatı da sen. cok kizda ise yaradi demi bu laflar? ama ben edebiyat sevmiyorum
cevap : Iııı hh :/
Ne diyoğn?
Yarın öğlen tekrar okuyacağım..
Heee anca anladim :)))
Markete bir oğlan böyle demişti "Vücudun lego gibi. Her yerimi tamamlıyor😅"
Yaratıcı erkeklerrr :))
Gözlerin çok güzel bişi dicem sen şimdi dünyayı mavi mi görüyorsun? 😳😳😳 aynen böyle dedi
D: :)
Geçen yıl, Alman bir flörtüm olmuştu. Kendisi bana "yeni bir dil öğrenmeye değersin" demişti.
Ortak bir dil bilmiyorduk, çat pat anlaşıyorduk.
Ne guzelbi iltifat:)
az önce magazamizin önünden geçerken siz vitrinde ki manken ayaklandı yürüyor sandim hanfendi 😂😂ben öl dediğm an 😂
ahahaaa :)
Koçum benim bir dahaki kurban gelsene demişti eski sevgilim😕
:/ :/
"Bakislarinin baygin olmasi ne kadar guzell makyaj cok yakisir sana he " gibi mesela 😃
Gibi gibi :)
"O güzel gözlerin kör baskın"
Iltifat mı beddua mi anlamadım.
İkisi bir arada olmuş :/ :)
Domatesin tadıyla peynirin tadının karışımı kadar tatlısın dedi. Shshsj 🤔🤔
Hmmm :/ :)
Daha dün at gibisin tam kirbaci vurmalik dedi.. iltifat mi tam karar veremedim 😞
Bilemedim ben de :/
kara papatyam dedi ya tamam esmerimde o kadar değil 😒
Kara papatya var mı ya :)
By tarz şeyler bana da diyorlar ya ama aldigim enn ilginç iltifat bel altı o yüzden yazamam
Merak etttim
Valla ben de merak ettim :)
Aldığım en güzel iltifat senden bir bok olur oldu seviyeyi sen düşün yani
İltifatsız daha iyi sanki :/
O derece kötü durumdayım skjsjs
:) iyi günler..
"Hocam çok seksi ders anlatıyorsunuz, bana da anlatır mısınız"
Diyen ördeği unutmak mümkün mü.
bir kiz arkadasimla yururken gelen araci gostererek kenarda dur yoksa fistik ezmesi olucaksin demistim... cok hosuna gitmistii
İyiymiş :))
Bazrn kendiliginden geliyo laf iste
Birine cok guzel iltifat etmistim gulmekden altina yapicakti:) cok guzel karisiniz hanimefendi didim ve kadin krizi girmisti😅😅😅
Bu cesareti nasıl buldun ya :D
@Kahküllübayan yurek yidim:)
Belli :D
Sen gerçekten bilmiyosun nasıl konuşacağını bir kadınla :/
Kadinlari bilmiyosun demedim nasil konusacaginibilmiyosun
Gec kalmissin :/
Ogrenmeye calis cocum, soyluyoruz iste bir don bak nerde hata yapiyosun
Peki sen bilirsin
Beyzbol sopam var agzini burnunu kirarim
Evladim mi dedin bana?
:/ :/
siyah beyaz saclar seni daha olgun gostermis demisti bir amca :) yani o siralar 25 li yaslardaydim
Yalan soyluyo o beyazlar bilirim :/
Otobüs durağında bir teyze ''Oğlum sen hangi dizide oynuyorsun '' demişti. :D :D :D
İyiymiş :)
Tahsilli demirci
70 li yaşlarında bir demir ustası söylemişti.
Güzel demiş :)
Var bir sürü. Hatırlamıyorum ne yazık ki.. Zaten sıradan bir iltifatı iltifattan saymam. :D
Birini paylaysaydın, mahrum kalmasaydık :)
:)) teşekkür ederim..
Lisede kızlar melek diyordu bana, çok iyi birimişim ! Erkeklerde piçinn en önde gidenisin. Hangisiyim hala çözemedim. d
:D aisjjs
italyan erkeginin bana italyanlara benziosn demesi kadar harika bir sey yok
Güzel :)
Senin neden agzin gozun yamuk cok guzelsin dedi biri
inanmıyorum yaa yaşın bu öylemi 18 liklere taş çıkarırısın :) çok da duydum hemde bayan erkek
Genç gösterenlere denir öyle.. abartı olmayabilir yani @aerolite
Yoo inan abartmiyorum olmayan biseyi konusmam ben en cok duydugim bu hatta nufus cuzdanimi gostermek zorunda kaldim sordunuz cevapladik olay bu
Hayir buna niye bu kadar takildiniz anlamadim cok bayan var boyle tek ben degilimki ama 18 lerin bazilarida dersin 25 30 yok mu yani vaarr 🙈🙈🙈
Abarttigini dusunmuyorum canim tam tersi soylediklerine katiliyorum bazen bana da diyorlar..
💃💃💃💃💃💃💃💃 o kadar yaniii
dudakların kar lastiği gibi öpebilir miyim :* dedi biri sdfggfngdsd
demek ki kadın seni gözüne kestirmiş bu durumda.. ya at bir foto da gerçekten öyle mi karar verelim
oo daha neler dedi bir bilsen :)
Böyle karşıdan bir gelişin var...
len dalga mı geçiyon benle bakiim? :D
Böyle karşıdan bir gelişin vardı gözlerini alamadım dedi...
Ahahaha benden çok hoşlandı bence :D
Evet ya saçmaladım cidden.. Zaten kadına da dedim yok ben vercem, kilo vercem dedim ve hızla uzaklaştım :D
İsterim nası olcak bu iş doktoğ :D
Hep diyet hep diyet ama olmaz ki :/
Rejim yapmiyorum zaten, yediklerime dikkat ediyorum
Hoscakal..
hobit gibisin ya böyle al eve besle cinsinden diyordu liseden bir erkek arkadaşım bende yok artık goblin deseydin birde tam olurdu diyordum :D goblin olsanda severdim diyordu ghjkl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar