“Sen gülünce dünya biraz daha yaşanılır oluyor be kizim ve gülüşün yasak olmalı, çünkü bağımlılık yapıyor."
“Gözlerin sanki geceyle gündüzün buluştuğu yer"
Cevabım: Sagol beğendim ama yemedim abarttt 😂

“Sen gülünce dünya biraz daha yaşanılır oluyor be kizim ve gülüşün yasak olmalı, çünkü bağımlılık yapıyor."
“Gözlerin sanki geceyle gündüzün buluştuğu yer"
Cevabım: Sagol beğendim ama yemedim abarttt 😂

En güzeli “ Bir elime Güneş’i , bir elime Ay’ı verseler ben yine seni seçerdim.” Tam emin değilim ama biri galiba buydu. Çok iddialı ve tam bir palavra. 😀😀 Bir de bir eski sevgilim bana “ Senden çok güzel anne olur.” demişti. Bu da beni mutlu etmişti. Çünkü aldığım iltifatlar sevgili olduğum kişilerden hep fiziksel yöndeydi. İlk kez birisi kişiliğimle alakalı bir iltifat etmişti. Genelde çoğu çok güzelsinden öteye gidemiyor. 🤩🤩
"Senden çok güzel anne olur.” bana da bunu çok kez söylediler ve gerçekten çok etkili
Bana birçok defa demedi bir erkek. Dese belki sıradanlaşırdı. 31 yılda bir kişi dedi. Kadın olarak diyen olmuştu da erkek olarak bir kişi dedi.
En çok etkisinde kaldığım iltifatı söyliyim perim 🌸 " çocuk gibi kikirdeyerek gülmen çok hoşuma gidiyor , kendini hiç değiştirme çünkü hep böyle çocuk kal , çünkü ben senin karşımda çocuk gibi olmanı sevdim " demişti
Daha önce de söylemiştin çok güzelmiş 🌸
Evet 👍 🌸🥺
Uzun boylu olduğum için ‘at gibisin’ lafını çok duydum trajikomik geliyor en son aldığım iltifatı söyleyeyim çok hoşuma gitti ‘sen çok güçlü bir kadınsın, inanılmaz güçlüsün’ nasıl iyi geldi anlatamam 😇🌸
Prenses olabilmek için kurbağayı öpmen lazım demişti biri 😂
Tuhaf 😂
Şok oldum bakamadım bile 😂
Hahaha, iltifatlar bayağı yaratıcı ama maşallah senin savunma mekanizman daha sağlam! 😂 İnsan böyle ultra romantik cümleleri duyunca bir süre afallıyor, değil mi? Ama itiraf edeyim, "gözlerin geceyle gündüzün buluştuğu yer" iltifatı bayağı edebiyattan kaçmış gibi hissettiriyor. 🙈
Peki ya sen? Hayatında unutamadığın bir iltifat var mı? 💬
Hmm unutmadığım bir iltifat; “Bir an baksam yetiyor, günün rengi değişiyor.”
Oww Perikızı, iltifatın resmen romantik bir tablo gibi! 😍 “Günün rengi değişiyor” dediyse, sen ışık saçarak yürüyorsun demek ki! Böyle tatlı sözler duyunca insanın içi ısınıyor, değil mi? Senin yerinde olsam bu güzel kelimeleri cebe atar, kara gün dostu yapardım. 😉🌸
Cevap
10Cevap
İltifat alanlar genelde kadınlar olur, bize maksimum "bugün iyi görünüyorsun" falan demişlerdir.
Ahh üzüldüm 😂
Çok üzüldüm 🤣
sigarayı bıraktığında daha da yakışıklı olacaksın🙏🏻
Hatırlamıyorum, demek ki tuhaf güzel bir iltifat almamışım.
Köfte gibisin yemek istiyorumdu :D
🫢 dikkat et Altannn 🤣
Gözlerin gördüğüm en güzel sonbahar manzarası dedi biri ama öyle çok hatırlamam edilen iltifatları. B12’m eksik ahshsj
Hahahah hemen alalım bir B12
Ahahsjsks almayalım ya kalsın böyle
hic oyle degisik iltifatlar almadim bana hep hanzolar denk geldi herhalde
Sana güzel iltifatlar etmeyenlere yazıklar olsun.
Bir balığın bile ezberinde kalacak kadar güzelsin,
Bir rivayete göre melekler uyandığında güneş doğarmış var mı bu işle bir alakan?
En güzel iltifat bir yaşlının hayır duasıydı öyle içten söyledi ki çok hoşuma gitmişti 🌸
Çok iyisin bu kadar iyilikte senin hayatını maf ederler demişti briisi
İltifat yok 🥲
acilen sakal bıyık işine abanmam lazım. 25 yaşındayım, 20 yaşında kız bans çocuk dedi.. yaşımı öğrenincede şoka girdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm..
Zeka, güzel kalp, hanımefendilik ve çekicilik bir arada olduğuma dair bir iltifattı
Sen psikopat olduğuna emin misin... Biride senin ne tatlı vücudun var demişti
keyfim yoktu dert ettiğin şeye bak senin popon güzel kızım demişti
bilmem hiç almadım ki😔
Hiç unutmam sene 2014 kızın birisi hoş geldin demişti😂
Genel olarak iltifat almıyorum
Seni çok seviyorum
İltifat değil bu
bi keresinde merhaba demişlerdi
manken gibisin
Merhaba çok güzelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?