Herhalde çoğu kadın Leonardo Dicaprio'nun Blood Diamond-Kanlı Elmas filmini izlemiştir ve herkes o elmasların Afrikadan çalındığını insanların o elmas için acılar çektiğini biliyor peki neden hala elmas istiyorlar? Nasıl oluyor da o yüzüklere bakıp o görüntüler akıllarına gelmiyor. Şöyle bir replik vardı filmde ama demek ki yanılmışlar insanlar bilse de almaya devam ediyor.
"+Demek zor birisin.
-Söyler misin, ne kadardır Afrika'dasın?
+3 Aydır. Ondan önce Afganistan ve Bosna ya gittim.
-Buraya diz üstü bilgisayarın sıtma ilacın ve kayıt aletinle 3 ay önce geldin ve her şeyi değiştireceğini sandın. Bak sana ne diyeceğim, sende kanlı elmas satıyorsun.
+Söyler misin nasıl oluyor?
-Çıkardığım taşları kim alıyor sanıyorsun. Kitaptaki gibi bir düğün ve parlak bir taş isteyen amerikan kızları. Tıpkı sizin dergilerinizdeki parlak reklamlarda olduğu gibi. Yani lütfen buraya gelip beni yargılama olur mu? Ben bir hizmet veriyorum. Dünya elimizdekini istiyor ve onu ucuz istiyorlar. Bu işte birlikteyiz uyan artık hayatım.
+Şunu anlaman gerek. Tüm Amerikalı kızlar öyle bir düğün istemez ve bütün Afrikalılarda yaşamak için bir birini öldürmez. Evet bu çok, çok kötü bir durum. Ama unutma her gün iyi şeylerde yapılıyor. Ama senin tarafından değil."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer