Kaynanamdan nefret ediyorum nasıl başa çıkmalıyım bununla?

1 aylık evliyim. Nişanlı iken çok iyiydi, şefkaliydi ve daha bir sürü şey. Evlilik hazırlığı süresince ve düğünde herşeye karışır oldu tabi ben altta kalır mıyım... asla... düğün günü salonda salonun adeti gereği konuklar taktıkları parayı, altını herşeyi bir zarfa koyup salonun getirmiş olduğu süslü bir sandık vardı ona attılar. Düğün bitiminde babama bizim tarafın taktıklarını biz alalım gibisinden bişeyler söylemiş (annem vefat etti) babam da dik durdu ve bizde böyle bişey yok herşey çocukların dedi ve ne var ne yoksa bize verdi. O gün o babama karşı yaptığı terbiyesizlik,çiğ hareketler sonrasında balayı dönüşü topluca eşimin akrabalarını yemeğe çağırdıgım gün beni çağırmadı ben gelmicem diye kapris yapışları... düğün hazırlıkları esnasında kiradaki evin kirasını alın rahat rahat kendi evinizin kirasına ödeyin sıkışmayın vs.. şeyler söyleyip sözünde durmayışı kadının adını duyunca kusme geliyo yemin ederim. Böyle çiğ bir kadın hayatımda görmedim ama gelgelelim sevdiğim adamın annesi... Böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı? kaldı iseniz ne yaptınız?
Güncellemeler
+1 yıl
tek kuruşu da onda bırakmadım ya oh olsunnnn
Kaynanamdan nefret ediyorum nasıl başa çıkmalıyım bununla?