Aşık cin? Kafam çok karışık lütfen bakın?

Öncelikle dalga geçen ve klavye artistliği yapan herkes spam yicek bunu bilsin. Lütfen düzgün cevaplar verin.

Ya arkadaşlar aslında ben pek inanmam öyle cin falan filan ama bir arkadaşım sayesinde düşünür oldum bu durumu yani ''aşık cin'' durumunu. Aşık oldum geçen sene ilk başta her şey çok güzeldi ama sonra o kişi benden soğudu ve bir başkasıyla oldu ben yıkıldım tabi ağladım durdum. Sonra biri daha oldu onunlada iyiydi aramız sonra o kişi benden soğudu aldattı. Sonra birini tanıdım adam sevgilisi olduğunu söyledi benden uzaklaştı. Sonra biri daha oldu oda piçin tekiydi uzaklaştı benden. Tehlikelisin vs dedi. Kafayı yicek gibi oldum özel hayatım b*k gibi. Güzel bir kızım fiziğim elim yüzün düzgün muhabbetimde güzeldir ama durumlar bu. Sürekli bir müzik dinleme olayı var sürekli bir gezme olayı. Uyku sorunları falan var. Bu arada tarot bakan biriyimde ben. Kartlara göre yorum yaparım yani öyle bir varlıkla bir iletişimim yok. Dediğim gibi inancımda yok fazla onlara. Geçen bir rüya gördüm rüyamda damatlık giyen iki adam var biri kel renkli gözlü diğeri benim eski konuştuklarımdan biri. önce kel olanı görüyorum içeri gidip geliyorum aynı damatlıkla eski konuştuğum çocuk var. Daha sonra aradan bir süre geçti rüyamda o kel olan adamla cinsel ilişkiye giriyodum. Ama daha önce hiç bir yerde görmedim adamı. Bazen uyurken sanki biri bacaklarıma dokunuyo yüzüme dokunuyo gibi hissediyorum falan. Banyoda biriyle konuşmak istiyo gibi oluyorum. Ya bu olay doğru olabilir mi? bir kere falcıya gitmiştim sende küçük bir kız var bide bir hanım demişti falda fincanım dönmüştü korkmuştum bende. Ya o kadına inanmamıştım açıkcası ben. Dişi ise bu neden benim ilişki hayatım böyle olsun ki? kafam çok karışık lütfen ciddi yorumlar yapın.

Aşık cin? Kafam çok karışık lütfen bakın?