Çok mu aşıksın? Biraz anlatsana çok merak ediyorum ne hissediyorsun o dokunduğunda onu gördüğünde
...
...
anlatmakla olmuyoki canısı yaşamak lazım çok başka duygu sırf agladı diye yazılıa girmedim 1 saatlik yola cıkıp onu görmeye gitmiştim okula almadılar diye 2 metrelik yerden atlarken keskin tellere tutunup ellerimi kesmiştim sarıldıgımda dünyalar benim olmuştu daha çok var da işte anlatamıyosun hee ne oldu sonu hüsran herkes gibi oda gitti...
ayrılalı 2 ay oldu ama gel birde bana sor çok uzundu bizim ilişkimiz daha neler var neler anlatmakla bitmez ki 10 dakkalık yol sanki 1 sat olur yanına giderken geçmez zaman ama yanında vakit su olur akarr giderr
Çok aşığım evet bir zamanlar ona dokunduğumda yaşadığımı hissediyordum. Şimdi toprağına her dokunduğumda bende ölüyorum. Her gece rüyama geliyor benimle onu unutmam için savaşıyor. Çoğu kez kazanıyorum bu savaşı ama çok yorgunum.
AFFET PELİN.. Seni asla unutmayacağım.
Karnım ağrıyor kalbim sıkışıyor. Kendimi unutalı çok oldu. Tesadüf şimdi farkettim adını.
Düşünmem gerekiyor bunu haklısın.
Ask bana rastlamiyor. Hoslanti oluyor ama ask unfortunately.
Cevap
11Cevap
bir okursan Anlarsın : www.kizlarsoruyor.com/.../q4806115-ufak-bir-derdimi-anlaticam-okuyup-yorumlarmisiniz-rica-etsem-lutfen
" İçtiğim rakıların haddi yok hesabı yok
Öğüt veren çok ama yardan haber veren yok.."
Mesafelere rağmen uğruna şiir yazacak kadar çok sevdim..
o an ki sorun hic bir sey hissedilemiyor olmasi bu yüzden aski tarif etmekte zorlaniyor insanlar tüm vücudun fiziksel olarak bir noktaya odaklaniyor ruhen ve zihnen ölüsün hic birsey hissedemiyorsun en azindan bana böyle olmustu.
aşık olsam ne olur ki maymundan hallice iğrenç ötesi bir tipim var yani düz tipsiz de değilim ona bile razıyım benimkisi çirkinlik iğrenerek suratıma bakıyor insanlar o tarz bir sey
bu da yetmezmiş ki normal hayatım da leş ötesi aile olsun huzur olsun allah resmen dalga geciyor benle eğer varsa şamarı gecirecem yüzüne orası ayrı
ayrılalı 8ay oldu hergün icip icip ağlıyorum sen söyle ben asıkmıyım ?
insanın hayatı bozuksa iliskide bozuk oluyor ondan iste
Ben aşık mıyım onu bilmem ama o aşık başka birine o kesin
Dokunamadan sevmek varya ve gördüğünde ayrı bir duygu lar içinde olmak o bitiriyor insanı
Aşık değilim.
Ask ne laaa
Benden uzak dursun o hastalik ozaman. Herseyin başi sağlik. Gecmis olsun :)
Aşık değilim
Aşık değilim
aşık değilim
Yok ki olsa
Değilim :D
Asik. değilim kk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar