Aşk İlişkileri Aşık mısınız sizde? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Hafiften olmuş olabilir bende djfjfjŞaka tabiki 😒 ne işim olur bununla benim papatyam varken jfjfj Aşık mısınız sizde? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olabilir de olmaya bilir de Allah bilir orasını biz bilemeyiz kalpleri yalnız Allah bilir 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır aşık değilim aşka da inancım yok. geçmişte olsa belki de inanırdım. ama günümüzde bir insanın gerçekten beni seveceğine inanmam 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok değilim. Mucize olmadığı sürece aşık olmam pek zor gibi. 😅Yine de büyük konuşmamak gerek ama işte seviyoruz konuşmayı. 😅 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yakışıklı ama dmi fjfjf Yorumla Seinjerlin +1 yıl Sempatik demek daha doğru. 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yooğ fjfjfj Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aşık olmuyorum, kaderimde ki insanı bekliyorum 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kaderinde ki insana olacaksın Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Evet olucam tabi gelirse 😂🤷♂️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aşkına eşkıya modundayım 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayy illa değişik bir şey söyleyecek dikkat çeksin yeter ki😜 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ki aşık mıyım🙂 Oraları sorgulamayı bıraktım, sanırım yaşlandım. 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşık olmaya niyet ettim Allah rızası için dedim 😂 sevildiğini bilmek çok hoş 1 0 Yorumla
Betyyboop Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Birine olasım var da o ilgisiz o yüzden hiç bulaşmıyorum aşka falan 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aşka aşığım ben 😀 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vay anam vay😂 Yorumla emre00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Neler çıkıyor benim agabeylerimden be 😂😂 @bynarcos biri de burada Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl 😃😃 Yorumla emre00 +1 yıl 🤣🤣 jdhsk Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bebişley aşık oymaj üjelikle bu şitede aşla 2 17 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bu şitede değil meşelaa v disemm Yorumla ChungCha +1 yıl Oyuy ama büyümeyi bekliyoyum o jamana kaday umuayım v ülmej Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl O jaman v de yajlancak Yorumla ChungCha +1 yıl İyvah ben o jaman V umuyumda oymaj. Koreli biy iş adamının jengin jeki oğlu vayşa aşık oyuyumm Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Oyuuuy o bakk abişin şeni veyiymi ajaba@mrkuzey Yorumla ChungCha +1 yıl Niden ijin veymeşin ki hepimij jengin oyuyujj Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Biji unutmajşn dmii evleninjee Yorumla ChungCha +1 yıl Yuk uyutmam şije iş buyuyum ayada biyaj paya yollayımm Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayyy Allah yajı oyşun şenden Yorumla MrKuzey +1 yıl Ya 😂😂😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @MrKuzey göyüyoymuşun hayimi neyey konuşuyoyum aşkım 😂😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl @Nâ-mūtenahį mavişi yoksa seni üzüyor mu tatlım :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @MrKuzey o beni üjeymi hiç o benim canım heyşeyim minik kuşum Yorumla ChungCha +1 yıl İyvah yine naptim duyduk yeye hep başım deyte Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Şen bişey yapmadin ki kujumm Yorumla ChungCha +1 yıl Timam o jaman şütlaçımı yimeye divam ediyoyum cinim benimm Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Afiyet oyşun cinimmmm Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Aşık değilim 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aşıksın Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayır değilim Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aynaya bak ona aşıksın işte sen Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl O başka 😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Heh işte 😂bir tek pis erkeklere aşık olacak değiliz ya Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aynen bebeğim z☺️ Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gereksiz bir duygu oluyor bazen 1 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Asik degilim 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hiç bişeye miii Yorumla Sedefffe +1 yıl Hiç bişey Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Çiçeklere doğaya falan Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yooo ahahah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olabilir de olmaya bilir de Allah bilir orasını biz bilemeyiz kalpleri yalnız Allah bilir 😂
Hayır aşık değilim aşka da inancım yok. geçmişte olsa belki de inanırdım. ama günümüzde bir insanın gerçekten beni seveceğine inanmam
Yok değilim.
Mucize olmadığı sürece aşık olmam pek zor gibi. 😅
Yine de büyük konuşmamak gerek ama işte seviyoruz konuşmayı. 😅
Yakışıklı ama dmi fjfjf
Sempatik demek daha doğru. 😂
Yooğ fjfjfj
Aşık olmuyorum, kaderimde ki insanı bekliyorum
Kaderinde ki insana olacaksın
Evet olucam tabi gelirse 😂🤷♂️
Aşkına eşkıya modundayım
Ayy illa değişik bir şey söyleyecek dikkat çeksin yeter ki😜
Bilmiyorum ki aşık mıyım🙂 Oraları sorgulamayı bıraktım, sanırım yaşlandım.
Aşık olmaya niyet ettim Allah rızası için dedim 😂 sevildiğini bilmek çok hoş
Birine olasım var da o ilgisiz o yüzden hiç bulaşmıyorum aşka falan
Aşka aşığım ben 😀
Vay anam vay😂
🤣🤣
Neler çıkıyor benim agabeylerimden be 😂😂
@bynarcos biri de burada
😃😃
🤣🤣 jdhsk
Bebişley aşık oymaj üjelikle bu şitede aşla
Bu şitede değil meşelaa v disemm
Oyuy ama büyümeyi bekliyoyum o jamana kaday umuayım v ülmej
O jaman v de yajlancak
İyvah ben o jaman V umuyumda oymaj. Koreli biy iş adamının jengin jeki oğlu vayşa aşık oyuyumm
Oyuuuy o bakk abişin şeni veyiymi ajaba
@mrkuzey
Niden ijin veymeşin ki hepimij jengin oyuyujj
Biji unutmajşn dmii evleninjee
Yuk uyutmam şije iş buyuyum ayada biyaj paya yollayımm
Ayyy Allah yajı oyşun şenden
Ya 😂😂😂😂
@MrKuzey göyüyoymuşun hayimi neyey konuşuyoyum aşkım 😂😂
@Nâ-mūtenahį mavişi yoksa seni üzüyor mu tatlım :D
@MrKuzey o beni üjeymi hiç o benim canım heyşeyim minik kuşum
İyvah yine naptim duyduk yeye hep başım deyte
Şen bişey yapmadin ki kujumm