Ben anaokul öğretmenimin ismini bile hatırlıyorum. 😄 Birinci sınıfta öğretmenimin adı Mine'ydi. Okul değiştirdim, Şirin oldu. Sonraki sene Ertan oldu, ikinci dönem ücretli öğretmen geldi Özlem oldu. Sonraki sene Filiz oldu, bir sonraki sene Raife oldu, sonraki sene Deniz oldu. Okul değiştirdim yine Deniz oldu. En son da Oktay oldu. 😃😃
Ayşe Kaya (2-3-4), Mehmet Kaya (1. Sinif), Fazilet Çeyner (5), Mustafa Kahya (6-7-8)
Aralarında en iyisi fazilet hocaydi. Sınıfım çok tembeldi sonuncu sınıftık bizi 2. Yapmıştı sadece bir senede. Çok şey öğrendim o kadından. İlk kez test kitabı bitirmiştim :)
ne yazıkki aysundu o yaştaki çocuklara feminizm aşılıyodu canım hep döverdi beni o yaşa göre zeki biriydim ve sınıfın iyilerindendim diğer iyiler hep kızdı en yüksek notu ben alınca en küçük açığımı bulup dalardı bildiğin. Kadınlar daha güzel narin zeki falan derdi hep kız arkadaşlarınız haklıdır derdi... pis kadın
Canan hocamı nasıl hatırlamam ya 3. Sınıftayım o zamanlar kağıt 10 kuruş vardı elimde çok mutluydum ilk çıktığı dönemlerdi o paranın sonra derste arkadaşlarıma gösterirken kızdırdım hocamı hocamda paramı aldı ders sonu gittim örtmenim bookunuzu yiyim paramı verin dedim nasıl güldü anlatamam 😂😂
1. Sınıf ülviye 2. Ve 3. Sınıf cengiz 4. ve 5. Sınıf rafet 6,7 ve 8 çiğdem (turkce ögretmenıydı) 9. Sınıf sultan (almanca öğretmeniydı) 10. sınıf (edebıyat ögretmenıydı) 11. Sınıf Bekir (kimya ögretmenıydı) 12. sınıf mustafa (kımya ögretmenıydı)
Hepsınjn soyısmınıde hatrlıorum ne işssizim ya ahsgjagfsha
Ecevit hocaydı babam yoktu almanyadaydı annem bakardı bize hergün bana okul harçlığı verirdi eve bırakırdı hatta okulumu değiştirdim her gittiğimde gene para verirdi 😔 Babamın yaptıklarını o yaptı sonra kanser oldu ne oldu daha sonra ona bilmiyorum😔
1. sınıf öğretmenim Dursun hocaydı 2. sınıfta Aysel hoca en sevdiğim öğretmenimdir hala 3. sınıfta Ramazan hoca onun yüzünden sınıf değiştirmiştim 5. sınıfta murat hoca 5. sınıfın ikinci döneminde mehmet hoca yarabbim hepsinin adını hatırlıyorum 😀
Bana çok şey katan ve gerçek bir öğretmen olan 2 öğretmenim oldu. 1. Abdurahman e. kendisi ilk öğretmenim di ve hala arayıp soran tek öğretmenim 2. Nevzat T. lise 3 sınıfta bana kitap okuma alışkanlığı edinmemi sağladı ve bana özel davrandı
Sınıf hocalarım.. :D Ali Akpolat Ali Uslu Levent Keskinkılıç Aslı.. (soy adını hatırlamadım) ... Eren (adını hatırlamadım) Nursel Yörük Mustafa Serdar Yörük Mediha Topal Fatih Uzuner Mustafa... İlknur Teyman Hamza Kaykaç
Unutur muyum hiç okuma yazmayı ondan öğrendim ellerinden öpüyorum kıymet bicilemeyen çok değerli öğretmenim Ayla Dikili. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Erdem di 1. sınıf öğretmenim mustafa keser'e benziyor vefat eeti birinci sınıfta sonra sıra ile ; ilk8; erdem-ercan-ezgi-nursel-nursel-volkan-hatice-sema. lise; murtaza-murtaza-emel-son sene hatırlamıyorum :D
Önay hoca.. kendisi en sevdiğim öğretmenlerimden biriydi. Ama ona yazdığım teşekkür, özlem ve tebrik içeren mesajıma geri dönmeye bile tenezzül etmedi😊
lanet derse geç kalınca korkudan giremezdim. bir kişi için sıra dayağı çekerdi sınıfın en sessizi olmama rağmen. necdet ti adı adı batasıca az çektirmedi
Şerefsiz karaktersiz dengesiz biriydi ve boşu boşuna çok dayak yemiştim hemde haksız yere beni kaç kere dövdüğünü saymıyorum bile Haram olsun inşAllah cehennemde cayır cayır yanarsın kadire çapraz
Hatırlıyorum tabi okuldaki 40. Seneyi devriyesinde yine kendisine teşekkürü borç bilirim 😊 her gittiğimde bana tek hatırladığım öğrencim sensin çünkü sınıfın çalışkanı sendin der 😂😂
4 hoca degişti mehmet ali cetin kaya şenay hoca fatma hoca digeride kısa sureliydi hatırlamıyorum bu serefsizler yuzunden matematikten gram anlamıyorum
Şehnaz sanirim öyle bisi olmasi lazim :D la kadin kalem tutusumu duzeltememis ogun bugündür özürlü gibi tutuyorum kalemi -_- pek sevmem bundan dolayı kendilerini :D
isimde var zaten o hava. Benim de öyle sıkıntılı bir hoca vardı ı. o. 3 te adamın karşısına geçip ogretmen masasını devirmistim sonra da okuldan artırdım 😃
ya benim okuduğum ilkokul bir kasabasıydı o okuldan kovdurdugum hoca ve bir tane daha hoca rehabilitasyon dan çıkıyorlar bizim okula gönderiyor meb. biri ruh hastası sinirleri verildiğinde kafayı duvarlara vuruyo. diğeri tavan arasına çıkıp içip kızlara masaj istiyormuş. bele veziyatın. . ağız yüz bırakmamıştır adamda ilkokul 4 teyken 😃 o iki poc hariç hepsi çok iyi insanlar dı
En İyi Cevaplar