Eğitim & Kariyer İlkokul öğretmeninizin adını hatırlıyor musunuz? herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hayatımıza yön verip ilk gözümüzü açtığımız öğretmenlerimizi bir çoğumuz unutmayız. .İlkokul öğretmeninizin adını hatırlıyor musunuz? İlkokul öğretmeninizin adını hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ilkokulda birkac okul degisitirince birkac tane oldu tabi.. Hepsini hatırlıyorum. Asla da unutmam. Emekleri va üzerimizde bir sekilde :) 1 0 Yorumla
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Valla dün gibi hatırlarım ilk öğretmenimi de ondan sonraki öğretmenimi deÜmit öğretmenYılmaz Öğretmen.#Just 1 0 Yorumla
doktorruk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Tabi ki hatirliyorum isim soyisimini falan Hatta mesajlasliyorum hala canimmm öğretmenim 💜😂)(F. Ç) 1 0 Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl evet hatırlıyorum şu an bir şey başarmışsam onun sayesindedir Allah mekanını cennet eylesin üstümde emeği çoktur 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Serhat Aytekin idi ilk okul öğretmenim 5. sınıfta Kars'a tayini çıkmış gitmiş sonra Seher Kocabıyık oldu sonra Selami Banzaroğlu 1 16 Yorumla Highbrow333 +1 yıl Banzaroglu soyadlı birini tanıyorum aynı kişi mi acaba bi okulda müdür mu şu an? Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 hiç bilmiyorum şu an nerede hangi mevki de Yorumla Highbrow333 +1 yıl Hmm kardeşi bi imam hatipte müdür yardımcısı ayşe banzaroglu selami banzaroglu da başka imamhatipte mudur. Gaziosmanpasa da Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 aaa odur o zaman benim okul da gaziosmanpaşaydı ya aşırı şaşırdım şu an Yorumla Highbrow333 +1 yıl Benim brader de bi okulda müdür yardımcısı gopta ondan eğitimcileri tanırım biraz. Hangi okulda okudun Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 dedekorkut ilköğretim okuluydu Yorumla Highbrow333 +1 yıl Yakınmışız beya beya :) üniversite sınavına o okulda girmiştim :) Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 olabilir Yorumla Highbrow333 +1 yıl Hâlâ gop tamisin mazide mi kaldi Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 yakınım çok yakın Yorumla Highbrow333 +1 yıl Yakın yerlerdeyiz o zaman. Fizik tedavi hastanesi var ya o benim büyüdüğüm evin üstüne yapıldı :) neyse iyi aksamlar Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 faydalı bir dönüşüm olmuş demek ki ee hangi okul da müdür olduğunu söyleseydiniz bari öyle hayırlı akşamlar deseydim 🙂 Yorumla Highbrow333 +1 yıl Valla en son osmangazi de idi. şu an bilemiyorum küçükköy stadının karşısında. Şimdi google dan baktım alparslan ortaokuluna geçmiş kucukkoyde. Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 beşyolun orada yani teşekkür ederim 🙂hayırlı akşamlar size de Yorumla Highbrow333 +1 yıl Eski okulu besyolda, yenisi cumartesi pazarının kurulduğu yerde vefa poyrazın orda Yorumla hayalmee +1 yıl @Highbrow333 hıı k. köy stadı denilince orası sandım tekrar teşekkür ederim Yorumla
Sitare_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Orhan hocaNasıl unuturum. O olmazsa belki şu an bu konumda olmazdım. Desteği çok büyük. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Güneşti ismi gibi de güneş gibi kadındı çok dayak yerdim ondan. 1 0 Yorumla
mışgibihayatlar Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Unutmak ne mümkün. Müthiş bir minnet duyuyorum ona ve hala daha görüşüyoruz. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı. Ilkokul öğretmenimin ismini hatırlıyorum zaten bizden sonra emekli oldu 1 0 Yorumla
merveygt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Zeliha. ayy hiç unutmam. cunzdanimda bile hocanın resmi var. cok severdim onu 1 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Anaokulu öğretmenimin adı Hülya ilkokul Ayşegül ve Aynur idi 1 0 Yorumla
choosierrwomen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hatırlıyorum hatta gecen gün karsılastık ve ben tepki vermedim o tanıdı beni cok şaşırmıstımm ☺️ 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dördüncü sınıfa kadar Muhsine hanım, dört de Ahmet bey ve beşinci sınıfta Songül hanım 1 0 Yorumla
_FourLeafClover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Evet, hatırlıyorum ve unutamam da sanırım. Döne' ydi ismi. 1 0 Yorumla
yagmuurssd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bilfer öğretmenimmmm burdan sana öpücüklerimi yolluyorum hep sevildiin... 1 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlkokul öğretmenimle hâlâ görüşüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hatırlıyorum zihnime kazınmış asla unutma pisliği onun yüzünden kör kalıyordum 0 0 Yorumla
Resprection Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evet. Konuşurken istemsizce yüzüme tükürüğü geldiğini ve farkettirmeden silmeye çalıştığımı da (hatırlıyorum). Bir de çok hassasımdır.. Of. 0 0 Yorumla
Kibarkıroo070 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Hatırlıyorum. Şu an da yeğenimin öğretmeni. 😊 1 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl 5 tane öğretmenim oldu hiç birisini unutmadım 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Çok yaşlanmış ama gördüm adınıda biliyorum elbette 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 786 cevap paylaştı. Nevzattı Nev ile aynı isim😄😄😄 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. Celal hocamı nasıl unuturum 2 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet hatırlarım hepsinin adını 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı. Ayçaydı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ilkokulda birkac okul degisitirince birkac tane oldu tabi.. Hepsini hatırlıyorum. Asla da unutmam. Emekleri va üzerimizde bir sekilde :)
Valla dün gibi hatırlarım ilk öğretmenimi de ondan sonraki öğretmenimi de
Ümit öğretmen
Yılmaz Öğretmen.
#Just
Tabi ki hatirliyorum isim soyisimini falan
Hatta mesajlasliyorum hala canimmm öğretmenim 💜😂)(F. Ç)
evet hatırlıyorum şu an bir şey başarmışsam onun sayesindedir Allah mekanını cennet eylesin üstümde emeği çoktur
Serhat Aytekin idi ilk okul öğretmenim 5. sınıfta Kars'a tayini çıkmış gitmiş sonra Seher Kocabıyık oldu sonra Selami Banzaroğlu
Banzaroglu soyadlı birini tanıyorum aynı kişi mi acaba bi okulda müdür mu şu an?
@Highbrow333 hiç bilmiyorum şu an nerede hangi mevki de
Hmm kardeşi bi imam hatipte müdür yardımcısı ayşe banzaroglu selami banzaroglu da başka imamhatipte mudur. Gaziosmanpasa da
@Highbrow333 aaa odur o zaman benim okul da gaziosmanpaşaydı ya aşırı şaşırdım şu an
Benim brader de bi okulda müdür yardımcısı gopta ondan eğitimcileri tanırım biraz. Hangi okulda okudun
@Highbrow333 dedekorkut ilköğretim okuluydu
Yakınmışız beya beya :) üniversite sınavına o okulda girmiştim :)
@Highbrow333 olabilir
Hâlâ gop tamisin mazide mi kaldi
@Highbrow333 yakınım çok yakın
Yakın yerlerdeyiz o zaman. Fizik tedavi hastanesi var ya o benim büyüdüğüm evin üstüne yapıldı :) neyse iyi aksamlar
@Highbrow333 faydalı bir dönüşüm olmuş demek ki ee hangi okul da müdür olduğunu söyleseydiniz bari öyle hayırlı akşamlar deseydim 🙂
Valla en son osmangazi de idi. şu an bilemiyorum küçükköy stadının karşısında. Şimdi google dan baktım alparslan ortaokuluna geçmiş kucukkoyde.
@Highbrow333 beşyolun orada yani teşekkür ederim 🙂hayırlı akşamlar size de
Eski okulu besyolda, yenisi cumartesi pazarının kurulduğu yerde vefa poyrazın orda
@Highbrow333 hıı k. köy stadı denilince orası sandım tekrar teşekkür ederim
Orhan hoca
Nasıl unuturum. O olmazsa belki şu an bu konumda olmazdım. Desteği çok büyük.
Güneşti ismi gibi de güneş gibi kadındı çok dayak yerdim ondan.
Unutmak ne mümkün. Müthiş bir minnet duyuyorum ona ve hala daha görüşüyoruz.
Ilkokul öğretmenimin ismini hatırlıyorum zaten bizden sonra emekli oldu
Zeliha. ayy hiç unutmam. cunzdanimda bile hocanın resmi var. cok severdim onu
Anaokulu öğretmenimin adı Hülya ilkokul Ayşegül ve Aynur idi
Hatırlıyorum hatta gecen gün karsılastık ve ben tepki vermedim o tanıdı beni cok şaşırmıstımm ☺️
Dördüncü sınıfa kadar Muhsine hanım, dört de Ahmet bey ve beşinci sınıfta Songül hanım
Merhaba,
Evet, hatırlıyorum ve unutamam da sanırım. Döne' ydi ismi.
bilfer öğretmenimmmm burdan sana öpücüklerimi yolluyorum hep sevildiin...
İlkokul öğretmenimle hâlâ görüşüyorum
Hatırlıyorum zihnime kazınmış asla unutma pisliği onun yüzünden kör kalıyordum
Evet. Konuşurken istemsizce yüzüme tükürüğü geldiğini ve farkettirmeden silmeye çalıştığımı da (hatırlıyorum). Bir de çok hassasımdır.. Of.
Anasınıfını bile hatırlıyorum.
Hatırlıyorum. Şu an da yeğenimin öğretmeni. 😊
Evet hatırlıyorum ama söylemem 😂
Evet hiç sevmezdim. Ayşen
evet.. saadet öğretmen
Evet çok güzel bir ogretmenimdi
5 tane öğretmenim oldu hiç birisini unutmadım
Evet, hala konuşuyorum bile.
Hatırlıyorum. En iyi örtmenimdi.
Çok yaşlanmış ama gördüm adınıda biliyorum elbette
Evet hiç unutmadım ki
Aysel hocamı..
Nevzattı Nev ile aynı isim😄😄😄
Mehmet bay , değişik herif
Fikret (Demir cetveli vardı be adamın...)
Celal hocamı nasıl unuturum
Frau Verworrn ve Olinda Schenk.
Evet. Hiç sevmezdim.
evet hatırlarım hepsinin adını
Bay Beek ve bayan Zager.
Gülten
Zeynep
Ayçaydı
bahtiyar idi.
Elbette. Emine Erdem
Evet hatırlıyorum.
Ergül Candı