AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
tabuları yıkıp renkli eşya düşünüyorum. yerli marka olsa iyi olur
Siemens alman malı çok saglam ve muhteşem ürünleri var kalite beyaz eşya da tek marka bence fiyatlarıda digerleri ile aynı en iyisini digerlerinin fiyatına alıyosunuz kesinlikle siemens...
Çamaşır makinesi lg alınır led TV lg alınır bulaşık makinesi hotpoint-ariston olmalı buzdolabı siemens olmalı yaptıkları yenilikler ve teknolojileriyle en iyiler
Biz yeni arcelik aldık memnunuz şimdilik. Tavsiye ederim. Beko ve bosch da iyi bu konuda
Evlenirken beyaz eşyalarımı Bosch'tan almayı düşünüyorum,asla Arçelik almam
en iyi beyaz sarap markasini sorsan söylerdim ama bilemedim simdi :)
Siemens bir mühendis olarak konusuyoruz..
neden BOSCH yok gerçi siemensle aynı ma bence bosch-siemens,samsung tercih edin
diğer seçeneğinde olabilr diye düşündüm hımm bosch tabi düşünebilirm teşekküelr
çamaşır makinesinde vestel...ben ortaokuldayken almıştık bir tane üniversiteyi bitirdim daha yeni yeni bozulmaya başladı :D
Arçelikten vazgeçemem..
Miele bir numara. Bosch - Siemens Türkiye'de üretiliyor artık. Miele ithal geliyor.
Ne demişler;Dünya fani,hayat boş,beyaz eşya'da 1 numara Alman Bosch..
arçelik eskisi kadar kaliteli değil maalesef... :( samsung kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar
beyaz eşyadan önce servis önemli bence beko ve arçelik bu konuda baya iyiler
Kesinlikle katılmıyorum neden derseniz ariza tespitine ücret alındı
kesinlikle Arçelik alma çünkü evdeki bütün eşyalar arçelik ve hepsi 1 aya kalmaz bozuldu
Ucuz bişeyler İstiyosan Regal, Kalite ve Para sıkıntı değil diyosan
Bosch Ariston, Siemens
bunların arasında siemens dedim. asıl en iyi Samsung
bosh . . alman malı hiç kasmayalım arkadaslar en iyisi onların
Spotçu gözüylen derim ki bosch siemens AMA beyaz eşya bir şanstır daha çalıştığında bile sorun olabilir.
beyazesyadanismani. wordpress com/
bu sitenin iletişim kısmından çok iyi bilgiler alabilirsiniz. çok yardımcı oluyorlar
PHİLİPS tabi elektrikli aletler şans işidir mantıgını bozan marka bosch da olur
evden iceri sokulmayacak markada vestel
bütün beyaz eşyalarım siemens ve A++ çok memnunum.
elektrik faturam 3 ayda sadece 20-30 lira arası geliyor.
bosch veya siemens derim.
Vestel yerli üretim tüm urunlerim Vestel tavsiye ederim gerçekten kullanışlı ve çok memnunum
paran varsa beyaz esyada bosch orta halli arıyorsan samsung
Arçelik
@Maco__erkek__ arçelik beko bir ara cok kullandık ama sonra samsunga geciş yaptık onlarda iyi idi haklısın olabilir
siemens ya da bosch bulabilirsen yurtdışında üretilmişi. türkiye üretimlerde etiketinde tr yazar
beyaz eşya önerileri 2018 senesi için çok zor bir soru :/ Ancak markalara göre araştırmak çok daha mantıklı
samsung al tüm sosyete samsung taklıyooo
Bosch samsung Philips benim için öncelikliler
Hımm
Karma bir yapı mevcut
Söyler misin?
Hüloğ
Yeni çıktı. Hem ucuz hem kaliteli.
hiç duymadım nerede satılıyor
Firmanın resmi sitesinin linkini veriyorum hemen.
link
Regal, aklımı seveyim aklımı.
ahhaha:))
:)))
Bosch derim tek geçerim ;)
hıımm:)))
Ben her zaman bosch kullandım gerek kalitesi gerek güvenirliği açısından en iyi siemens ile aynı fabrika olabilir tıpkı arçelik ve beko gibi ama kendimi bildim bileli hiç şikayetim olmadı gecen hafta eski ( 22 yıl ) bosch marka buzdolabını değiştirdim yine bosch marka aldım. Ben doğubank ta çalıştım ve hangi ürün daha iyi daha kaliteli biliyorum he paran varsa ve daha iyisini istiyorsan sana en iyi markaları yazabilirim.
arkdşm hocam, üretim mühendisliği eskisi gibi değil.. el imalatı yok, ömürlü ürünler üretiliyor.. yoksa sektör tıkanır.. o yüzden türkiyede üretilen bosc muş profilomuş hele hele arçelik vestel bekoymuş.. uzak dur.. paranın karşılığı fiyat performans ürünleri üreten maalesef bir tek samsung kaldı.. lg yide buna dahil edebilirsin fakat bir çok markaya parça temin ettiğinden kendi teknolojisini çok pahalıya pazarlıyor.. heleki buzdolaplarında kasa, saç vs kalınlıklarına baktım, üretim yerlerini inceledim.. dolap içlerinde yazar menşei.. asla servis ağı geniş diye arçelik beko vestel alma.. alman markası diye kakaladıklarını da alma.. bosc simens gibi.. öğretmensin gelirin belli, git samsungun orta seviye makinelerine bak, sağlamdır, çamaşır makinesi buzdolabı 10 yıldır tık yok.. bide benimkiler eski teknolıji invertör motor değil..
yeni bosh ların türk üretimi hepsi.. ve kasalarına bak incedir.. et kalınlıkları.. samsunglara bak duvar gibi.. çok detaycıyım, çok inceledim.. menşeinden tut kullanılan malzeme kalitesine kadar incelerim..
BOSCH PROFILO KESINLIKLE DIGERLERI HIC GUZEL DEGIL
aslında gönlümde simens var ama bosch ta olabilir
SİMENS HIC KULANMADIM KULANA TADIGIMDA YOK AMA BOSCH KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM COK KALITELI SERVISIDE GUZEL
hımm teşekkür ederim düşünebiliirm tabi neden olmasın kullanan birileri var sonuçta yanii fikirler önemli sağolun:)
Bosch ya da Siemens den sasma :)
sanırım een iyisi şuan benim için simens:)
alman olsun. sadece televizyon samsung derim.
O his bende de aynı.. :))
Arçelik, beko veya bosch iyidir.
Bosch ve Samsung tavsiye ederim...
Alman markalarini tavsiye ederin
Bence bosh bir de samsung
yorumun için teşekkürler
Alman markası olsunda..
bizim ev komple vestel bende onu diyorum :)
evdekilerin hepsi arçelik bosch ve profilo
Samsung, Arçelik,Beko tercih edilebilir...
hımmm:))) teşekkürler
bosh neden se alman malları her zmn çok iyidir
Bosch ya da Whirlpool.
Biraz paran varsa Miele al :)
çamaşır bulaşık buzdolabı bosch tv samsung
ahada o benim işim ben satıyorum işte :)
öyle mii pekii hangisi ney nasıl:)
şimdi vestel ve arçelik bayiliğim var samsung ve lg de sattım bosh siemens ve profilo aynı fabrikana çıkan aynı ürünler ama fiyatlar farklı alman diye güvenip alma yerli ürün beko ve arçelik birebir aynı fiyatlarda dahil vestel tek başına bir firma önce ithal ürünlerden başlayım hatta mesaj ım açık mesaj at ordan detaylı yazıyım istersen
bizde genelde beko ve siemens
Eski gelenek
Bosch tan Şaşma derim.
bosch dan yana oyumu kullanıyorumm
boschtan çok memnunuz
Regal tabiki,aklımı seveyim aklımı...
Tv hariç diğerleri zaymıns :)
arçelik dışında bütün markalar :))
En pahalısı hangisiyse odur :)
tabi evet kesinliikleee:)))
o doğru ama o paralar verilmez, bir amana marka buzdolabı 9 bin en ucuzu, sharp en ucuzu 3500 tl ya da almanya üretimi miele en ucuz buzdolabı 5-6 bin.. bu kızcaz öğretmen kirası osu busu para yetmez.. ticaretle uğraşan biri olsa al gec dersin.. aldıkları maaş standart değişmezki.. parasının karşılığı üzülerek söylüyorum kıçı kırık korelilerin yaptığı samsung.. piyasada tutunmak için son 40 senede atmadıkları takla kalmadı.. şu an dünyada en fazla patenti alan marka olmuş.. bodur boyluların kafası çalışıyo.. yahudileri sollucak bunlar... solladılar bilede..
bence türk ise vestel yabancı siemens
simens daha önde sanırım:) şuan
ne alacağında önmeli tv ise sony mutfak ise siemens ne bileyim var da var
tv de sony olmasının sebebi ne peki
bir sürü şey var bir kere öncü sonra bravıa teknolojisi sonra pixel kalitesi kontrast canlılık renk gerçekliği falan filan adamları kaliteyi bilip ona göre pahalıya satıyor
hımm tani o halde düşünebiliirm ben bunu:)
yani evlilikten dolayı cep yanabilir dikkat
bir şekilde ödenir sıkıntı yok yeterki adam gibi bişi olsun
Hotpoint veya Siemens de iyi
bosch iyi..
ama servis olarak Vestel..
Nacizane electrolux diyorum.
bende takip edeyim ilerde lazim olur ☺