Neler oluyor. Onu görünce bir tuhaf oluyorum psikoloğa gitmeli miyim?

Sınıfımıza azerbeycandan yeni bir kız geldi. Bildiğime göre Türkiye vatandaşı olmuş. Kızın konuşması, tipi falan bana inanılmaz itici geldi. Özellikle hareketleri. Dünyadaki son kız olsa dönüp bakmam. Allah kurtarsın bunun gibilerden. derdim kendi kendime. Aradada bir kızı kötüleyecek laflar atıyordum derste. Herkes gülüyordu ama oda gülüyordu. Bir gün kantinden çay aldım kız arkadaşım ile sınıfa çıkıyordum. Tam kapıdan sınıfa giricekken azeri kızıda birden karşıma çıktı ve elime çarpıp çayı üzerime döktüm. Zaten gıcık oluyordum kıza. Gömleğim berbat oldu ve birde yandım. Tam bağıracaktm ki. Kız elini cebine attı ve peçete çıkarttı. Peçete ile gömleğimi silmeye başladı. Konuşamadım şaşırdım. Yüzüme baktı ve bir şeyin var mı dedi? Ses çıkartmıyorum sadece peçete ile üzerimi silmesini izliyorum. Tekrardan yüzüme baktı ve bana güldü. Aklım başımdan gitti. İnanamıyorum. Daha önce nasıl fark edemedim. Kız o kadar güzel geldiki. Onun gülüşüne hayran kaldım. Kalbim güm güm çarpmaya başladı. Her yerim titriyordu. Kız cebinden bir peçete daha çıkarttı ve bana verdi. Özür dilerim. dedi ve yoluna devam etti. Kafamı çevirdim ve kıza baktım. Kız arkadaşım ise hadi gel bir şey yok. dedi. Ve sınıfa girdik. Bugün ise yine aynısı oldu. Ya kızı görünce heyecandan ölücem heralde. Çirkin dediğim kız o kadar güzel ki şimdi. Allah Allah diyorum kendi kendime. Ne zaman şarkı dinlesem aklıma o geliyor. Rüyalarıma giriyor artık. Gerçekten çok saçmaladım ben. Psikoloğa randevu aldım bu çarşamba. Gitmem gerekir mi bilmiyorum yoksa zamanla geçer mi? Yaşım 18
Güncellemeler
+1 yıl
Derste sürekli gözüm kızın üzerinde. Bakmamaya çalışıyorum ama bakmadan yapamıyorum. Bunu nasıl geçiricem ya gerçekten çok kötü bir şey. Ne olduda ona bakıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık falan değilim. Çünkü aşık olduğum kişi kız arkadaşım. Psikoloğa gitmeme gerek var mı yoksa. Saçmalıyor muyum
Neler oluyor. Onu görünce bir tuhaf oluyorum psikoloğa gitmeli miyim?