Çok yakın arkadaşıma aşık oldum, o ise başkasını seviyordu (platonik), bunu bildiğim halde engel olamadım kendime, çok sevdim.. Zamanla anladı tabi, çok üstüne gitti, sordu defalarca bende itiraf etmek zorunda kaldım. Bunu öğrendikten sonra çok uzaklaştı benden. Üniversite de aynı sınıftayız gecen yılın sonunda oldu bu ve araya yaz girince hiç görüşmedik aylarca. Şimdi okul basladı, cok uzak bana neredeyse hiç konuşmuyor çok acı çekiyorum. Dayanamadım sordum defalarca, açıklama yaptı, bana arkadaş gözüyle bakmıyorsun birileriyle çıkarsam üzülürsün dedi. Okulda baska kızlarla görüyorum artık hep, o sevdiği kızı unutmaya çalısıyor biliyorum ama kabul edemiyorum. Birkaç gün önce sordum yanındakilerle arasında bir şey var mı diye, cıkarız belki ben artık kimseye değer vermiyorum, güzel çirkin bakmıyorum, kim olsa sadece vakit geçirmek icin cıkarım dedi. Peki ben dedim, çok mu çirkinim dedim. Ben arkadaşça yaklaştığım, arkadaş olarak gördüğüm birine 80 yıl geçse de o gözle bakamam hiç, sana o gözle hiç bakmadım en iyi arkadaşımdın bir aralar ve bakamam da dedi. Cok utanıyorum artık, çok zorladım sanırım, eskiden değer verirdi bana arkadaş olarak da olsa, iyice sogudu benden sanırım.. Gözünde çok ezik bir insan mıyım şu an sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler