Eski sevgilimle 7 ay çıkmıştık. Çok güzel herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı. Yazın bazı olaylar ve araya fazlasıyla soğukluk girmesinden dolayı 1 ay konuşmadık. En sonunda ben onu ne kadar sevsem de beni sevmediğini düşünerek ayrılmak istediğimi söyledim kabul etti ve bitti. Ayrıldıktan 1 ay sonra okullar açılınca gördük birbirimizi. Aynı sınıfta ve aynı yurttayız sürekli aynı ortam. İlk 2 ay boyunca her arkadaşımla konuşurken benim hakkımda konu açılıyordu. (Benimle çıkarken birr kıza yürümüş öğrenmemi istemiyordu ama öğrendiğimi duyunca özür dilemek istedi, tabii sonra ben dinlemek istemedigimi arkadasim yoluyla soyledim) ya onu gerçekten çok seviyorum ama tam anlamiyla cok degismis. Sigaraya başlamış, sürekli küfür ediyor, çok umursamaz, dini açıdan ateistliğe yönelmis, okul birincisi olmasina ragmen simdilerde her hocadan uyarı alıyor. Ve bunlar beni çok üzüyor. Onunla hiç konuşmuyoruz artık arkadaşlarımla da konuşmuyor. Arada göz göze geliyoruz o kadar. Ben çok özledim onun bir özrüne bile evet derim ama asla ilk adımı atamam. Onu çok seviyorum yine düzelsin istiyorum. Sizce onunla soğuk da olsa konuşsam mı özür diler, yoksa böyle hiç konuşmasam mı?
Ya işin aslı ben onu çok özledim, yine beni sevsin istiyorum belki unutmamıştır bilmiyorum. Ama ona ilk adımı atamam gururum var. O atar mı sizce ya da ona özrü karşısında ılımlı yaklaşacagımı nasıl hissettirebilirim?
Ya işin aslı ben onu çok özledim, yine beni sevsin istiyorum belki unutmamıştır bilmiyorum. Ama ona ilk adımı atamam gururum var. O atar mı sizce ya da ona özrü karşısında ılımlı yaklaşacagımı nasıl hissettirebilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil